הקורבן השבועי!

yaelrs

New member
עונננהנהנהנה../images/Emo192.gif

מה קורה? הכל חרא למען האמת מאיפה? כפר סבא בת כמה? באוגוסט 15 איזה כיתה? עולה לי' יש אחים\ות? 2 אחים גדולים חיות מחמד כלשהן? כלבים צבע אהוב? סגול מה צבע הקירות בחדר שלך? סגול, אבל אני צובעת בחופש לירוק מה הצבע העיקרי בארון שלך? לבן יש לך חדר משלך? כע את אוהבת חומוס? לפעמים חח את אוהבת מלפפונים חמוצים? את אוהבת חרקים? חחחחחחחחחחח לא מה השיר האהוב עליך?יש כל כך הרבה *_* מה הלהקה האהובה עליך? דה יוזדדד דה מי הסלב' השנוא עליך? פיפטי סנט. שיעור אהוב? אנגלית שיעור שנוא? מתמטיקה ותנ"ך את מאמינה באלוהים? לא את יהודייה? כע את אנטישמית? לא את גזענית? לא את שונאת זרים? לא את קלסטרופובית >< ? חח לא את הומופובית << ? לא ולא את פדופילית? לא את נקרופילית? חח לא ולא את זאופילית? מה זה? חח איזה צבע השיער שלך? בלונדיני איזה צבע העיניים שלך? כחול מה את לובשת?ג'ינס וגופייה את אוהבת לאכול שניצלים? כע אבל רק עוף טוב! את אוהבת לעשות דברים אחרים עם שניצלים? לא חח את אוהבת עכברים? רק מצוירים ^-^ את אוהבת לאכול עכברים? אף פעם לא ניסיתי חח את אוהבת חצילים :S ? לא ולא! מה יש לך בכיסים? כלום האם אי פעם... הרגת מישהו? לא לקחת סמים? לא השתכרת? כע שאבת אבק מהרצפה כי לא היה לך כח לטאטא? חח לא מכרת את עצמך? לא הלכת עם אותם בגדים יומיים ברצף? כע לא התקלחת המון זמן עד שהרחת את הסירחון של עצמך? חח לא הופעת על במה? כע נשכת מישהו? חחח לא זוכרת ננשכת ע"י מישהו? הכלב שלי V.V ננשכת ע"י משהו? חחחחח גירשו אותך מבית של מישהו? לאא ומהבית שלך? חח לא כלליות: מה שלומך? רעע מאיפה את? כפר סבאא בת כמה את? 15 באוגוסט איזה כיתה? עולה לי' (חח אפילו לא אכפת לי שזה חוזר על עצמוD:) אוהבת חיות? מאודמאוד אוהבת חומוס? מדי פעם אוהבת מלפפונים חמוצים? לאאא ולאא יש לך חייה בבית? כעע יש לך אחים\יות? כעע מה הדבר הכי מוזר שאכלת? לאדעת מה הדבר הכי מוזר שנתת למישהו אחר לאכול? חחח לאדעת את מבינה את המסר השטני שבמילת הנושא? Oo מי הלהקה האהוב עליך? דה יוזדד ומיוז מה סוג המוזיקה האהוב עליך? לאדעת מה הצבע האהוב עליך? סגולל איזה צבע הקירות בחדר שלך? חח סגוללל עם מי את הכי אוהבת לדבר? אממ אלי מה את הכי אוהבת ללבוש? אמ חולצות? Oo מה את הכי אוהבת לאכול? פיצה מי הסלב הכי שנוא עליך? פיפטי סנטט. מי הסלב הכי אהוב עליך? מתיו וברט (אם הם נחשבים סלבס.. חח) מה השיעור הכי אהוב עליך בבי"ס חוץ מספורט?[חע, מנעתי ממך להגיד שה"אין שיעור" הוא הכי אהוב עליך!] חהחה אני שונאת ספורט P: ואנגלית D: מי איתך בבית? ברגעים אלה? אמא מה השעה האהובה עליך? אין השאלון שלי מטריד אותך איכשהו? לא בהנחה שאת לובשת משהו, מה את לובשת? ג'ינסס וגופיהה איזה צבע הבגדים שלך? חולצה ירוקה וג'ינס כזה אפור O.O איפה את הכי אוהבת להיות? בחו"ל *.* מאמינה באמונות תפלות? מממש ממש לא את יהודייה\נוצרייה\מוסלמית\בודהיסטית\חסרת דת\ משהו אחר....? יהודייה מאמינה באלוהים? לא מאמינה באל אחר? לא מאמינה שרוחות קיימות? לא מאמינה שהשטן קיים? לא סוגדת למשהו\מישהו? לא מה התוכנית טלויזיה האהובה עליך? הישרדותת
ובכלל כל יס סטארס מה השיר האהוב עליך? יש מלא האם איי פעם..... השתכרת? כע לקחת סמים? לא הרגת מישהו? לא איימת על מישהו עם כלי נשק? אקדח צעצוע (פיסי
) כמעט הרגת מישהו? לא רצית להרוג מישהו? כע צרחת על ההורים שלך? כע הרבת להורים שלך? לא חח צרחת על מורה? לא הכנסת מכות לבת מינך? לא הרגת חיה? נמלה וזבוב צקחת עד שכאבה לך הבטן? כל הזמן חח בכית מרוב צחוק? כע בכית מרוב אושר? לא צחקת על סבל של מישהו אחר? לאדעת, אני מקווה שלא O.O חשבת שאת שווה פחות ממישהו אחר? כע חשבת שאת הכי טובה מכולם? לא חשבת שאת משוגעת? לא רצית עזרה מקצועית? לא רצו לתת לך עזרה מקצועית? לא ברחת מהבית? לא גנבת משהו? לא הפצת שמועה לא נכונה? אממ לא זוכרת עשית מעצמך צחוק בציבור בכוונה? לא הייתה לך פאלה נוראית? כע הופעת איפשהו? צבעת דפים שלמים מרוב שיעמום שלכבר לא ראו לבן? כע הרבצת לעצמך? לא זה או זה: קיץ או חורף? חורף ים או בריכה? ים ביסלי או במבה? במבה חטיפים או ממתקים? ממתקים ירוק או כתום? ירוק יום או לילה? לילה חושך או אור? חושך מכונית או אופנוע? מכונית עם נעליים או יכפה? *יחפה פורים או ל"ג בעומר? פורים סוכות או חנוכה? חנוכה שחור או לבן? שחור חמוץ או מתוק? מתוק סינים או יפנים? יפנים אמריקאים או אירופאים? אירופין צפון או דרום? צפון חו"ל או הארץ? חו"ל מלפפון או עגבניה? מלפפון חעחע או חהחה? חהחהההה לנצח טוב משעמם לי ונגמרו לי השאלות.. את שמחה? לא :( כדאי שאני אפסיק לא? לא ולא

yaelrs

New member
חלק ב'../images/Emo192.gif

היי היי, אני עומרי דרך אגב [אם לא ידעת ] טוב נעבור לחקירה: אז מה, את באה לכאן הרבה*סתם סתם *? חהחה לא הייתי פה שנה מה שלומך? רע איך היה בבצפר? חופש איזה כיתה את? עולה לי' מה שמך בישראל? יעל ובחו"ל? yael חהחה מאיפה את? כפר סבא מכירה מישו מהפורום אישית? לא יש לך אחיות\אחים? 2 אחים אוהבת חיות? כע אוהבת צ'יפס? כע אוהבת מלפפונים חמוצים? לאא את משועשעת כרגע? לא מי איתך בבית? אמא יש לך חבר? לא יש לך חברה? חח יש לי הרבה חברות... Oo מה יש לך בכיסים? כלום יש לך בכלל כיסים? כע מה את בכלל לובשת[בהנחה שאת לובשת...]? ג'נס וגופיה יש לך תאוריה כלשהי? לא בא לך לשתף אותי? לא בא לך להרביץ לאחותי הגדולה בשבילי? לאאא D: את משתמשת בבושם כלשהו? איזה? הורוד הזה של לקוסט מה היית לוקחת איתך לאי בודד? משו משעשע, אמפי או משו כזה מעריצה מישהו\י משהו? כע מכורה למשהו? קפה ואינטרנט מה את שונאת באנשים? הרבה דברים מה הלהקה האהובה עליך? דה יוזד מה השיר האהוב עליך? יש הרבה -__- מה מתנגן לך בראש עכשיו? אממ השיר הזה ana's song של silverchair מה הדבר הראשון שאת חושבת עליו כשאת קוראת את המילה "לסביות"? לאדעת מה את חושבת על נטיות מיניות למיניהן? אין לי שום בעיה עם זה, שכל אחד יחיה את החיים שלו איך שהוא רוצה, חיה ותן לחיות. מה את חושבת על נטיות נפשיות למינהין? יש לך חיים? כע יש לך מה לעשות בחיים? הרבה מה את עושה בשבועות? שותה חלב ובפורים? מתחפשת ופסח? מחפשת אפיקומן ול"ג בעומר? שורפת דברים והלווין [halloween]? כלום וחג המולד? כלוםם ופסחא? כלוםםם את מאמינה בסנטה קלאוס? לא ובארנב הפסחא? לא ופיית השיניים? לא מאמינה ברוחות רפאים? לא פיות ושדונים וכאלה? לא מאמינה באלוהים? לא את יהודייה לפי התעודת זהות? כע את רואה בעצמך יהודייה? כע את סוגדת למשהו? לא את שונאת אוכל מסויים? כע איזה צבע הנעליים שלך? ברגע זה שחור איזה צבע הציפורניים שלך? הא? -__- את חושבת לפני שאת מדברת? לא חח את חושבת לפני שאת מוציאה בגד מהארון או שאת שולפת את הדבר הראשון בערימה? חושבת מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא נהנת מהשיחה? לא את שומרת דברים שבחיים לא תשתמשי בהם רק כי קשה לך להפרד מהם? כע את ילדה מסודרת או מבולגנת? מבולגנת רוב הזמן מה הצבע האהוב עליך? סגול באיזה צבע הקירות בחדר שלך? סגול יש לך חיות כלשהן? כלב את עצלנית? לפעמים את רצה מהר? כשאני רוצה את רצה בכלל? רק בחינוך גופני וזה.. את אוהבת ספורט? לא יש לך איזשהו חוג? לא את אוהבת את עצמך? לעיתים נדירות יש לך ביטחון עצמי? לא את אוהבת מישהו אחר? לא את בנאדם אכפתי? כע קל להצחיק אותך? מאוד הרגת פעם מישהו? לא כמעט הרגת פעם מישהו? לא את מעשנת? לא לקחת פעם סמים? לא גנבת? לא שיקרת בנוגע למשהו חשוב? לא נראה לי חשבת שאת משתגעת? לאדעת היית אצל פסיכולוג? לא היית אצל פסיכיאטר? לא היית אצל ווטרינר? כע את אוהבת שמציקים לך? ממש לא את אוהבת להציק לאנשים אחרים? לא את אוהבת חיבוקים? כע את אוהבת נשיקות? כע את רוצה להרביץ לי בגלל השאלון הארוך שלי? ממש לא, תמשיך גם את חושבת שהתעלתי על עצמי בקשר לאורך שלו? חח כע גם את חושבת שכדאי שאני אעצור כאן? לאאא טוב נוף לפחות נהנת? כעכעכע גם אם לא, לא נורא, אני בטוח שתוכלי להתגבר תלתןשאלות כלליות: אתה זכר? לא אתה בטוח? כע אולי כדאי שתבדוק שוב? *בודקת* לא, עדיין נקבה יש לך חיה כלשהי בבית? כלב יש לך אחים או אחיות? כע מה התאריך יומולדת? 6.8 מה הלהקה האהובה עליך חוץ מדה יוזד? מיוזזז היית פעם בחול? אם כן אז איפה? כמעט כל אירופה.. אתה אוהב חומוס[בע]? לפעמים אתה אוהב מלפפונים חמוצים:]? לא אתה אוהב את החזירים המעופפים שחולים בשפעת העופות והפרה המשוגעת שנמצאים על הנעליים של גילי? כע יש לך תאוריה לגבי הווצרות העולם? לא יש לך תאוריה כלשהי? לא יש לך חיים? כע במה אתה נוגע כשאתה מושיט את הידיים לצדדים? בכלום מה נמצא מאחוריך? מיטה אתה מאמין באלוהים? לא אתה מעדיף בנות או בנים[במיטה כאילו..]? בנים מה המבחן הבא שלך? חופש אתה אוהב בצפר? לא אתה אוהב חיות? כע מי המורה השנוא\ה עליך? כבר שכחתי חח מי המורה האהוב\ה עליך? אלקסה מה השיר האהוב עליך כרגע? כרגעע? אני דבוקה למאפ אוף דה פרובלומטיק של מיוז, אנאס סונג של סילברצ'ר והיר יו מי של ג'ימי איט וורלד :] מה השיר הראשון ברשימת השמעה שלך? גרין די - פופרוקס אנד קוק יש לך MP3 או אייפוד או משו כזה? כע אם כן, מה השיר הראשון? לא יכולה לבדוק, אין בטרייה מה השיר האחרון? ^ מה השיר האהוב עליך של דה יוזד? בוקס מה האלבום האהוב עליך? מיוז- אוריג'ן אופ סימטרי והראשון של דה יוזד שאלות או: צ'יפס או שניצל? ציפס טלויזיה או מחשב? מחשב חמוץ או מתוק? מתוק מלוח או חריף? מלוח ירוק או כתום? ירוק אור או חושך? חושך יום או לילה? לילה חורף אביב סתיו או קיץ? חורףף סוכות או חנוכה? חנוכה דברים שעליך: מה יש לך בכיסים? כלום
עם מי הייתה השיחה הנכנסת האחרונה? אין לי מושג איפה הפלאפון והשיחה היוצאת? ~ יש לך ציורים\קישקושים על הגוף? כרגע לא חח יש לך משקפיים של ראייה? לא כמה זמן כבר לא הסתפרת? הסתפרתי לא מזמן איך היה?נחמד פלוס באמת הגעת עד לפה? כע אני מצדיע לך! תודה כפרע

למעלה