יואו הנוסטלגיה חוגגת היום! ושוב- בנחמין
R RockinKeren New member 9/4/10 #79 ../images/Emo226.gifתגידו, סתם כי מעניין אותי, אני היחידה שלא ראתה פה פלורסיינטה?! XD
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #81 למען האמת היא לא היחידה XD ראיתי כמה פרקים וזהו .. המורדים הרבה יותר יפה XD
R RockinKeren New member 9/4/10 #83 ../images/Emo226.gifהמורדים זה סבבה. אבל ראיתי רק את העונה הראשונה.XD פלורסיינטה בכלל לא ראיתי.>.<" אבל הכי הכי טוב זה קטנטנות!
../images/Emo226.gifהמורדים זה סבבה. אבל ראיתי רק את העונה הראשונה.XD פלורסיינטה בכלל לא ראיתי.>.<" אבל הכי הכי טוב זה קטנטנות!
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #87 ../images/Emo89.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifקטנטנוווווווווווווווווות|כתר
../images/Emo89.gif../images/Emo210.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gifקטנטנוווווווווווווווווות|כתר
R Ruth Fletcher New member 9/4/10 #92 ../images/Emo210.gif תמיד תיעבתי את המורדים ../images/Emo69.gif אני זוכרת איך שבכיתה א' צור הכריחה אותי לשבת לראות איתה, היו לה את כל הצעיפים הכריות השמיכות.. הכל! O_________O
../images/Emo210.gif תמיד תיעבתי את המורדים ../images/Emo69.gif אני זוכרת איך שבכיתה א' צור הכריחה אותי לשבת לראות איתה, היו לה את כל הצעיפים הכריות השמיכות.. הכל! O_________O
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #93 ../images/Emo34.gifשתקיייייייייי >: עדיף על פלורסיינטה בהרבה XDDD
S stavik love mcfly New member 9/4/10 #95 ../images/Emo73.gifאהע יואו הייתי מאוהבת בפלוריסיינטה! ../images/Emo6.gif
X XxSteFiixX New member 9/4/10 #100 ../images/Emo80.gifאני היחידה פה שלא ראתה פלוריסיינטה ? או המורדים ? חשבתי שפלוריסיינטה זה משעמם ותיעבתי מוות את המורדים XDD
../images/Emo80.gifאני היחידה פה שלא ראתה פלוריסיינטה ? או המורדים ? חשבתי שפלוריסיינטה זה משעמם ותיעבתי מוות את המורדים XDD
T TheBalladOfShani B New member 9/4/10 #101 ../images/Emo34.gifפחה.אבל את רואה כמעט מלאכים XD זה אותודבר
A adi love mcfly XDD New member 11/4/10 #106 הבלונדי או השני ? למרות ששתיהם חמודים .. האמת שכולם פה הורסיםם P: