סוף סוף ראיתי.. זהירות- ../images/Emo58.gif (אולי)
רציתי לכתוב שלא הייתה כ"כ הרבה אלימות כמו בפרק הראשון, אבל אז נזכרתי שכמעט הרגו את ברוך אסולין [הבורר].. בקיצור, היה פרק נחמד מאוד =] כמו שכולנו יודעים נדב הוא הבן של הבורר, גם הראו בפרומו שהוא בא אליו והוא אומר לו שיש לו שני בנים והוא לא צריך עוד אחד.. יהודה משחק מדהים!!1 הוא כ"כ אמיתי!!! מירב פלדמן מעצבנת אותי בסדרה הזאת, המשחק שלה בשמיניה בכלל לא דומה למשחק בבורר.. היא משחק בסדרה הזאת ממש גרוע!!!! גם בסצנה שהיא באה למלון לאבא שלה וגם בסצנה שהאבא מתמוטט, היא שחקנית גרועה כאן!!! מה זה הדבר הזה?? איך לא ראו את זה באודישנים? או בצילומים? היא משנה מצבי רוח בשניות והיא בכלל לא אמינה.. ציפיתי ממנה ליותר.. התאכזבתי.. אהה ונעמי הבת של ברוך אסולין דפוקה לגמרי..משהו עבר עליה זה בטוח!!! אהבתי שאבי אמר לה שהיא קיצונית ואף אחד לא יתקרב אליה אם היא תמשיך ככה.. היא ממש סתומה!! זה שמשחק את הדוד של אבי, האח של הבורר, שיחק גם את זוהר ארגוב בסרט שעשו עליו. עכשיו שאלה, זאת רק אני או שהבן אדם תמיד משחק מסומם? אורנה ממש חמודה =] נירה מעבצנת!! נראה לי שבגללה נדב יבגוד באורנה =[ אממ רציתי לכתוב עוד משהו.. אממ לא ממש זוכרת מה.. אהההההה לאמא הזאת של נדב יש חוסר טקאט שברמות קשות!! היא וטקאט באמת לא הולכים יחד!!! ואממ נראה לי שזהו על הפרק הזה.. פרק מדהים