הבורר-הפרק השני

אושRתי

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo44.gifהבורר-הפרק השני../images/Emo41.gif

הערב ב-22:00, ערוץ 3 כל מה שקשור לפרק שרשרו לכאן
*הודעות על עתיד הסדרה-יש להקפיד לשים
בנושא ההודעה, הודעות שלא יסומנו ב
ימחקו מהפורום. צפייה נעימה

dotty

New member
היה מבזה ../images/Emo46.gif

הם ממש מבזים את בית הכנסת, ספר התורה, להכות רב, קללות בבית כנסת?! בתור דתיה נפגעתי מאוד!!! ממש ביזוי של הדת. הם (התסריטאים) רק מכניסים רעיונות לצעירים, מאפשרים להם לבזות את הדת. זה בסדר "להשתממש" בסממנים דתיים אבל לא בצורה כזאת. ממש מעליב ומכעיס...
אני בטוחה שלא כולם יסכימו איתי אבל זאת דעתי.

מסכים איתך...

גם בארץ נהדרת היה ככה במערכון שעשו בבית כנסת צריכים לשים לזה סוף זה לא בסדר בספר תורה לא היה את התורה עצמה אבל זה עדיין לא הגיוני שישאירו ספר תורה על הרצפה וילכו כאילו זה זבל!

goldy

New member
אופרת סבון עים אקדחים

כבר מהפרק הריאשון ידעתי שהסידרה הזאת צריכה יותר "פילפל", אבל לא ידעתי שהאקשן והפשיעה הם רק בשביל הפרוטוקול (איזכורים מיזעריים ל"פינקס קודים" וכו'). כל ההכרות של הכותבים עים עולם הפשע הוא מהטלוויזיה, דבר שיכול להיות נהדר ליום-יום אבל לא לצורך כתיבת הסידרה. אני רק מקווה שלא ימאס לי מימנה בפרק השלישי.

topaz400

New member
אם אנשי העולם תחתון היו מתנהגים כמו בסדרה ...

מזמן כולם היו יושבים בבית הסוהר. איש עולם תחתון אמיתי לא יתנהג כמו נרקומן בשכונה ד בבאר שבע ולא ידקור וירביץ לאחר רק כי הוא "בקריזה" המשחק של "הפושעים" בסדרה מזכיר יותר חבורת פושעי רחוב מאשר בכירי עולם תחתון. מצטער בעולם התחתון האמיתי ככה לא מתנהגים

חרדיחרד

New member
את מי אתה מכיר בעולם התחתון?

ממה שאני שמעתי הכבוד מאוד חשוב להם וחוץ מזה זה לא יהיה מעניין אם כולם יהיו רגועים כאלה עדיף שהיה יותר דומה לסופרנוס :) עד עכשיו ממש נהנתי מהסידרה

לא ראיתי, כי היו אצלנו דודים שבאו לראות את

אחותי הקטנה.. והוי.או.די מסרב לעבוד..

סוף סוף ראיתי.. זהירות- ../images/Emo58.gif (אולי)

רציתי לכתוב שלא הייתה כ"כ הרבה אלימות כמו בפרק הראשון, אבל אז נזכרתי שכמעט הרגו את ברוך אסולין [הבורר].. בקיצור, היה פרק נחמד מאוד =] כמו שכולנו יודעים נדב הוא הבן של הבורר, גם הראו בפרומו שהוא בא אליו והוא אומר לו שיש לו שני בנים והוא לא צריך עוד אחד.. יהודה משחק מדהים!!1 הוא כ"כ אמיתי!!! מירב פלדמן מעצבנת אותי בסדרה הזאת, המשחק שלה בשמיניה בכלל לא דומה למשחק בבורר.. היא משחק בסדרה הזאת ממש גרוע!!!! גם בסצנה שהיא באה למלון לאבא שלה וגם בסצנה שהאבא מתמוטט, היא שחקנית גרועה כאן!!! מה זה הדבר הזה?? איך לא ראו את זה באודישנים? או בצילומים? היא משנה מצבי רוח בשניות והיא בכלל לא אמינה.. ציפיתי ממנה ליותר.. התאכזבתי.. אהה ונעמי הבת של ברוך אסולין דפוקה לגמרי..משהו עבר עליה זה בטוח!!! אהבתי שאבי אמר לה שהיא קיצונית ואף אחד לא יתקרב אליה אם היא תמשיך ככה.. היא ממש סתומה!! זה שמשחק את הדוד של אבי, האח של הבורר, שיחק גם את זוהר ארגוב בסרט שעשו עליו. עכשיו שאלה, זאת רק אני או שהבן אדם תמיד משחק מסומם? אורנה ממש חמודה =] נירה מעבצנת!! נראה לי שבגללה נדב יבגוד באורנה =[ אממ רציתי לכתוב עוד משהו.. אממ לא ממש זוכרת מה.. אהההההה לאמא הזאת של נדב יש חוסר טקאט שברמות קשות!! היא וטקאט באמת לא הולכים יחד!!! ואממ נראה לי שזהו על הפרק הזה.. פרק מדהים

היה די דוחה...

הקטע הברוטלי בסוף הפרק עם הרב-מיותר ומגעיל.ככה לא מתייחסים לרב אפילו בחיים האמיתיים. וזה עם הרופא שאבי פוגש את דוד שלו והוא נותן איומים על הרופא-מיותר ודבילי גם. בכלל אבי בכל הסידרה נראה כמו איזה ערס חמום מח מהצ'כונה...לא מתאים בכלל.

Sea Urchin

New member
אופס, עכשיו ראיתי שהודעה שתעסוק בהורדה

לא חוקית תימחק.

למעלה