הבורר-הפרק השני

Red Daniel

New member
פרק בסיס

הפרק הזה, הייתי אומר שהוא כמו הכנה לפרקים הבאים. אבי מפרך מילה של ברוך, נדב מתחיל להתעצבן ולא מבין שאלה רק הצרות הקטנות שלו, נדב יוצר קשר מחדש עם חברה שלו מתהיכון, מה שמחזיר אותנו לבגידונת שלו עם נירה באורנה. ללא ספק,סדהר מצויינת. ומי שאומר "ככה לא מתנהגים בעולם החתון"-צודקים. שם הם על פיפס הורגים, רב לא רב, חבר לא חבר.

נמרוד א

New member
הבוררצ'יק

איבגי אמרת שבחיים לא תשחק בטלנובלה . אז למה הסכמת להישתתף בטלנובלה הבוררצ'יק? רע ! מאוד רע!! אחרי זינזנה שניסה לחקות את אוז ללא הצלחה . ואחרי פאזל שניסה לחקות את סיינפלד ללא הצלחה. מנסה הבורר לחקות את הסופרנוס שוב ללא הצלחה ! ! ! תלמדו מהסדרות : ממרחק נגיעה ,ובטיפול ,ועוד סדרות מקוריות ואיכותיות ותפסיקו לחקות את האמריקאים ! ! ! תת רמה! |

זאת לא טלנובלה , זאת סדרת דרמה =]

ומי לעזאזל לימד אותך לשרשר? כ"כ קשה?

sheran111111

New member
תקרא זה חשוב...

היי חשוב לי לציין לפני שאתם מתחילים לקרוא שהתוכנית הבורר היא נחמדה... אבל יש בעיה...הבעיה היא שיש שם קטעים ממש מוגזמים.. מזה בבית כנסת הם ממש הגזימו זה פשוט ביזיון... ספר תורה הדבר אולי הכי קדוש שיש לנו כרגע ככה לזלזל בו? את תלכו בגישה כשאתם קוראים את זה כאילו אה הינה עוד אחת מהקיצונים מדברת.. לא זה ממש לא כך.. זה פשוט הגזמה ואפילו חילונים יחשבו כמוני .. תגיבו לי בקשה..חח אם בא לכם

בקטע של הבית כנסת את צודקת.. זה עבר את גבול

הטעם הטוב.. אבל באופן כללי הסדרה בסדר, היא סדרת דרמה ומן הסתם שאם הסדרה על העולם התחתון יהיו בה הרבה קטעים מהסוג הזה..

את צודקת

אבל אני מאמין שזה לא היה ספר תורה אמיתי... הכיסוי החיצוני נראה די אמיתי

Red Daniel

New member
ת'אמת?

הקטע עם הספר תורה זה בא כדי להכניס אותנו לאווירה של הסדרה. אני, שאני מסורתי, אין לי בעיה עם זה.

למעלה