באמת? אני מתה עליווו!D:
M MiDdLe Girl New member 12/9/09 #38 ../images/Emo20.gifלגמריי...אני לא מבינה איך הדחתן את BOPK../images/Emo4.gif גם השיר מהמם [במיוחד המילים ]וגם הקליפ אחד היפים...
../images/Emo20.gifלגמריי...אני לא מבינה איך הדחתן את BOPK../images/Emo4.gif גם השיר מהמם [במיוחד המילים ]וגם הקליפ אחד היפים...
S stavik love mcfly New member 12/9/09 #39 ../images/Emo73.gifהשיר ממש יפה,אבל אני לא מתה על הקליפ =\
S Shaniix3 New member 12/9/09 #37 ../images/Emo191.gif OOOO: דאגי ערום, דאגי סקסי, דני סקסי, כנ"ל לגביי הארי וטום. זה...Pinball Wizard... ו-זה שיר מהמם,ו-לא שזה קשור אבל מזה כייף לנגן את זה בגיטרהXD
../images/Emo191.gif OOOO: דאגי ערום, דאגי סקסי, דני סקסי, כנ"ל לגביי הארי וטום. זה...Pinball Wizard... ו-זה שיר מהמם,ו-לא שזה קשור אבל מזה כייף לנגן את זה בגיטרהXD
ר ריהותם New member 9/9/09 #15 ../images/Emo97.gifמצביעה! מה?!איך לעזאזל אי אפשר לאהוב את Room On The 3Rd Floor?! הוא ממש מדהים!(ומושפע מאוד מCalifornication,אבל זה טוב ) בכ"מ להדחה,את The Ballad Of Paul K ולחסינות,כמובן ואיך שלא Transylvania
../images/Emo97.gifמצביעה! מה?!איך לעזאזל אי אפשר לאהוב את Room On The 3Rd Floor?! הוא ממש מדהים!(ומושפע מאוד מCalifornication,אבל זה טוב ) בכ"מ להדחה,את The Ballad Of Paul K ולחסינות,כמובן ואיך שלא Transylvania
D DannyMcFly New member 10/9/09 #17 ../images/Emo189.gif../images/Emo45.gifThe Heart Never Lies../images/Emo31.gifPinball Wiz Pinball Wizard
../images/Emo189.gif../images/Emo45.gifThe Heart Never Lies../images/Emo31.gifPinball Wiz Pinball Wizard
X XxSteFiixX New member 10/9/09 #18 ../images/Emo80.gifמצביעה <<: The Heart Never Lies Ballad of Paul K הקליפ הזה עושה לי טראומות XD מה אתן מדיחות את פינבל וויזרד יא פוסטמות ?!?! זה ה - קליפ !!! XD
../images/Emo80.gifמצביעה <<: The Heart Never Lies Ballad of Paul K הקליפ הזה עושה לי טראומות XD מה אתן מדיחות את פינבל וויזרד יא פוסטמות ?!?! זה ה - קליפ !!! XD
S Shaniix3 New member 12/9/09 #36 ../images/Emo191.gif../images/Emo45.gif פינבל וויזרד!!!../images/Emo47.gifXD
T TheBalladOfShani B New member 10/9/09 #21 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif מהההההה זה לא מה שכתבתי ! כתבתי FIL ! וROTTF
X xXxAmitushxXx New member 10/9/09 #22 ../images/Emo214.gifמצביעה ) room on the... the heart never lies
S sweet shir New member 10/9/09 #24 ../images/Emo31.gif באלאד אוף פול קיי.. הוא פשוט מפחיד אותי חח אבל ROTTF גרוע באותה מידה. טרנסילבניה ואיך אפשר לא לאהוב את הקליפ של פינבול וויזארד? הם כ"כ מפגרים ומתוקים שם!!
../images/Emo31.gif באלאד אוף פול קיי.. הוא פשוט מפחיד אותי חח אבל ROTTF גרוע באותה מידה. טרנסילבניה ואיך אפשר לא לאהוב את הקליפ של פינבול וויזארד? הם כ"כ מפגרים ומתוקים שם!!
S Simple Girl 175 New member 10/9/09 #25 ../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo45.gifTransylvania Pinball Wizard תתבישו לכן!! להדיח את BOPK זה קליפ אדיר@#$%^&*)( בושו לכן!!
../images/Emo15.gif../images/Emo142.gif../images/Emo45.gifTransylvania Pinball Wizard תתבישו לכן!! להדיח את BOPK זה קליפ אדיר@#$%^&*)( בושו לכן!!
O OneStepCloser New member 10/9/09 #26 ../images/Emo54.gif../images/Emo227.gifבאלד אופ פול קיי../images/Emo31.gif טרנסי
M McLife135 New member 10/9/09 #30 ../images/Emo55.gif../images/Emo26.gif ~הדחה~ באלאד אוף פול קיי ~חסינות~ פולינג אין לאב מאוהבת בקליפ הזה *-*
../images/Emo55.gif../images/Emo26.gif ~הדחה~ באלאד אוף פול קיי ~חסינות~ פולינג אין לאב מאוהבת בקליפ הזה *-*