סיכומ"ש

Over My Head

New member
../images/Emo202.gif../images/Emo47.gifסיכומ"ש../images/Emo47.gif../images/Emo202.gif../images/Emo42.gif

נו...סיכום שבועי.. אני מדברת בר"ת
משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית השבוע: סרט השבוע: ספר השבוע: מאכל השבוע: יציאת השבוע(בילוי השבוע..): משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:

נמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא יודע. משהו רע שקרה לך השבוע: הרבה דברים. נמאס לי. שיר שלא הפסקת לשמוע: Passion and the opera- nightwish התחדשות השבוע: חוץ מפצע דיי גדול על היד- כלום. תוכנית השבוע: כלום סרט השבוע: ^^^^^ ספר השבוע: ^^^^ מאכל השבוע:^^^^ יציאת השבוע(בילוי השבוע..): הו, כלום משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תנו לי לחשוב... כלום? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: לא יודע, אין לי כוח לכלום עכשיו ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "כלום" תמונת השבוע: |כלום| התוכניות שלי לשבוע הבא: ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: קקי-כלום כזה. כרגיל. |סהתמרמרות|

ש ט ו ץ

New member
../images/Emo187.gifסיכום סיכום סיכום../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: יומולדת 17! [וואי עבר מהר
] משהו רע שקרה לך השבוע: יש לו חברה.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Muse - New born התחדשות השבוע: קנו לי מלא מתנות ליומולדת, אז...חח תוכנית השבוע: נמלטים [לא רק השבוע, כל הזמן!
] סרט השבוע: מגרש השדים 1973 , קטלנייייי ביותררררר
ספר השבוע: -- מאכל השבוע: קרפ צרפתי חח יציאת השבוע(בילוי השבוע..): ים, לשבת למטה חח משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אממ כלום, להמשיך להנות מהשביתה אני מניחה... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: או אה... חח תמונת השבוע: סטואייייייייייי
התוכניות שלי לשבוע הבא: לישון, האמ... לישון, אהה ולישון. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מדהים הודגש באמצעות מדגישומטיק

hadarinke

New member
מקום ראשון ביום שבט../images/Emo47.gif../images/Emo70.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:מקום ראשון ביום שבט, הקורבן, והעצרת.. משהו רע שקרה לך השבוע:העצרת, ועוד איזה פרט שולי
שיר שלא הפסקת לשמוע: she will be loved התחדשות השבוע:חישמטלו ירוק! שהייתי צריכה אותו היום
ומשטח לעכבר של ניקי
תוכנית השבוע: כלום בערך...חח נראה לי ארתור
סרט השבוע:סטפ-אפ
ספר השבוע: חחחחחחח כן.כן...ספר..
מאכל השבוע:שקדי מרק! יציאת השבוע(בילוי השבוע..):דיזינגוף,בוגרושב,שנקין.... משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: תומרמר, למצוא ולהרוג את מי שהרס לי את המצלמה בטיול
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:את מירמיר
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"הנה,כבוד מהרקיע!! גדוד איתן מגיע!! תוציאו תנשמה!!" תמונת השבוע: אין לי...אני אחפש..|מחפשת| התוכניות שלי לשבוע הבא:שניה, רביצה ועוד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: חביב-+

Over My Head

New member
אוו...../images/Emo42.gif

סוף סוף אני רואה את התמונה הזאת בגדול
ותתחדשי על החתימה
פרטי על הפרט השולי

hadarinke

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

חח רואה יש לי עיניים חומות ומכוערות כמו לכולם
סתם פרט שולי ומפגר...

LK19

New member
../images/Emo22.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אכלתי גלידה משהו רע שקרה לך השבוע: שוב נפגשתי עם בארי.. כמו כל שבוע.. אוף.. שיר שלא הפסקת לשמוע: Hoobastank- if i were you התחדשות השבוע: מחזיק נעל לפלאפון תוכנית השבוע: שנות ה-70 סרט השבוע: הארי פוטר 5.. חח ספר השבוע: אין מאכל השבוע: גלידה! יציאת השבוע(בילוי השבוע..): הייתי בפארק עם אח שלי משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שאני לא אפגוש את בארי.. אמן... אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אין ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: גם אין.. תמונת השבוע: נו.. אני בתגובה מהירה
התוכניות שלי לשבוע הבא: אין תוכניות ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: אחלה
שבוע טוב לכולם

hadarinke

New member
חחח ליתי את בתגובה מהירה, אה?../images/Emo6.gif

יאמי גלידה! בארי לך להז****ן!

black rock star

New member
לא מצאתי איפה לנצלש אז..../images/Emo103.gif

חברה הבית שלי נשרף :( אז אני לא יהיה פה איזה שבועיים וחצי מתחילים מיום ראשון שיפוצים. וייקח קצת זמן, החדר של אחותי הגדולה שהיא בצבא נשרף לגמרי, ושאר הקומה מלאה בפיח. אני יתגעגע :(

hadarinke

New member
וואי../images/Emo4.gif מתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

איך? יהיה טוב....

hadarinke

New member
כיף לך... גמאני רוצה חדר חדש..

כולם אומרים לי שהוא מקסים(ראי את השאלון שלי LK19 בקורבן) אבל יש מה לשנות
בכל מקרה, אל תדאגי

למעלה