סיכומ"ש

ShirLewis

New member
עונהנהנה ../images/Emo3.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: חבר חדש
, משפצים לי את הבית משהו רע שקרה לך השבוע: ריב עם חברה שלי, משפצים לי את הבית [הרעש והבלאגן] שיר שלא הפסקת לשמוע: boys like girls- the great escape התחדשות השבוע: נעליים, קצת בגדים וחבר
תוכנית השבוע: ממ.. אני ואחותי עשינו מרטון של בובספוג בלילה
סרט השבוע: סימפסון [!!] ראיתי אותו 16 פעמים ספר השבוע:
מאכל השבוע: השניצלים של לונה חח יציאת השבוע(בילוי השבוע..): הייתי לפני כמה ימים במסיבה של ידיד, ובערב [אצלי בוקר] אני הולכת למסיבת בריכה אצל ידיד טוב שלי.. אבל אני לא יכולה להכנס
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ממ.. משכורת
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: Denny
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "באמת זה לא רק הסקס, את טובה בעוד דברים, אבל זה בעיקר זה.."
כאבה לי הבטן אחרי שהוא אמר את זה! חח ידיד של אחותי אמר לי, כי אמרתי לו משהו. אה, ולא שכבתי איתו. תמונת השבוע: -- התוכניות שלי לשבוע הבא: עבודה, לקנות עוד בגדים, מסיבה ולהיות קצת עם חבר שלי וחברים שלי .. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: Fun

Black Jane

New member
איזה תמונה מתוקה../images/Emo23.gif (של המומינים)

משהו טוב שקרה לך השבוע: הגיע לי התפקיד שרציתי במנילה
משהו רע שקרה לך השבוע: מבחן נוראי באנגלית שיר שלא הפסקת לשמוע: סרט הודי - עידן יניב ודנה אינטרנשיונל (חורשת) התחדשות השבוע: קליפס לשיער נחשב?
תוכנית השבוע: פיק אפ [מה
זה גדול!] סרט השבוע: 'אבק כוכבים' - בקולנוע
ספר השבוע: טיוטה לרב מכר/יהודית שמר מאכל השבוע: פירה! יציאת השבוע(בילוי השבוע..): המ, אין משהו ספציפי. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: ? אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ? ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: ? תמונת השבוע: שמן! התוכניות שלי לשבוע הבא: ? ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: נהדר

LK19

New member
פיק אפ?../images/Emo6.gif

עדין משדרים את התוכנית הזו?!?

Black Jane

New member
בהחלט, בערוץ 10!

את השידור הראשון לא ראיתי, וזאת אחלה דרך להעביר זמן מת. אה, ובר רפאלי משחק מזעזע, אבל סובלים בשקט

אני מתגעגעת ליום רביעי.../images/Emo219.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע:
לידור. משהו רע שקרה לך השבוע:
כל השאר. ז"א,השבוע הזה היה משעמם מאוד. שיר שלא הפסקת לשמוע:
פאמילי פורס 5-ריפלייס מי. התחדשות השבוע:
שרשראות/צמידים/עגילים מדיווה. פקאצה מאושרת שכמותי. תוכנית השבוע:
אין. סרט השבוע:
"דאהמר".
"נורביט",שוב. ספר השבוע:
"מבחן קבלה". חברה שלי הציעה לי לקחת אותו. מאכל השבוע:
המ. אין משהו מיוחד. יציאת השבוע(בילוי השבוע..):
אין. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא:
ת"א [?]. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
יש כמה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:
לידור:"אני האפי. האפי האפי!" לוטנ-"לידור,אתה מפריע לי במפשעה!" [זה לא באמת ככה
] תמונת השבוע:
נמחקו לי כל התמונות. אח מפגר. התוכניות שלי לשבוע הבא:
להתכונן למבחן במדעים,ת"א. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע:
די קקה,חוץ מיום רביעי.

Over My Head

New member
כל הכותרות הטובות אזלו מהמלאי../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: אממ...אתמול היה מצוין. משהו שמירי אמרה לי.ההופעה ביום רביעי,פזי,הוא
,ועוד כמה דברים
משהו רע שקרה לך השבוע: ההתעקשות של דני, העובדה שנהיה לי קשה להדריך איתה, ליה (המדנית שלי) שהיום צעקה עליי בלי שום סיבה, הוא
וניבס עוזב
שיר שלא הפסקת לשמוע: Plain White T's - Hey There Delilah חרשתי עליו
התחדשות השבוע:הממ...אין לי!!אבוי!
תוכנית השבוע: -- סרט השבוע: "פשוט מאוהבת" מההתחלה ועד הסוף. סרט ממש יפה לדעתי. הממ שכחתי איך קוראים לשחקן אבל הוא יפה...ממש
ספר השבוע: טרף- מייקל קרייטון מאכל השבוע: סלט טונה פצצות לגבות שאני הכנתי
יציאת השבוע(בילוי השבוע..): אתמול לפאלפל
ועם טלילי לקניון ביום רביעי=] משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: לנסוע לדיזינגוף, לקנות נעליים וחולצות ארוכות. שיעור טניס כפול!!
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: הוא
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע:"לא!!!!!!!! לאן נראה לך שאת הולכת?!!!? תשארי במקום!! עעכככשששיוווו." (כן, זה הזוי אני יודעת...זה ממשהו ששיחקנו, וזה היה די מצחיק שם
) "לללאא אני נופלת אל תזוזו אמאמאמאמאמא לא רוצה לא רוצה אני יוצאת יווו אמאא אני לא רוצה ליפול אמאאאאאאאא" (וזה עוד יותר הזוי, ממשחק אחר ששיחקנו
) "מה קורה?" (וזה הוא. וזה הכי הזוי בעולם. אבל מה לעשות שהוא לא ממש מדבר אלא יותר מחבק?
) תמונת השבוע: I GIVE YOU MY HEART
התוכניות שלי לשבוע הבא: ר משהו שאתה מצפה לו ואדם שאתה רוצה לפגוש... ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצוין-

Over My Head

New member
שחקנית מהוללת../images/Emo42.gif

יה רייט
אני ממוצעת...לא טובה ולא גרועה(או שאני כן גרועה...אני עוד לא סגורה על זה
) כמה זמן שיחקת?

Over My Head

New member
רגעע../images/Emo42.gif

אתם יכולים להחליף(כאילו-לא יכולים, נדרשים
) את ציטוט השבוע בכתבה של רונה קופרבוים היום בעמוד הראשון של 7 לילות על דמבלדור. כל מילה ממנה.
כמה צחקתי אלוהים

Billy Shirs

New member
נמנמ

משהו טוב שקרה לך השבוע: לא עולה לי שום דבר כרגע... משהו רע שקרה לך השבוע: מחויבות אישית בספריה, בוחן בכימיה שיר שלא הפסקת לשמוע: המכשפות-העלה התחדשות השבוע: כמות ניכרת של ש.ב במחשבים תוכנית השבוע: בוסטון ליגל
סרט השבוע: המאהבXD ספר השבוע: היומן של ג'יי
מאכל השבוע: פירה בטטה
יציאת השבוע(בילוי השבוע..):
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: הבוחן שלי בחזרה! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: יש לי בלק אאוט, לא זוכרת
תמונת השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא: נמ... חננה כתמיד? אולי להיפגש עם כמה אנשים ביום חמישי. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: כרגיל.

Legacy of Honor

New member
סיכמו"ש

משהו טוב שקרה לך השבוע: היו כמה דברים. משהו רע שקרה לך השבוע: 4 שעות מתמטיקה, והרגשה נוראית מאתמול בערב עד היום בצהריים. שיר שלא הפסקת לשמוע: are you ready yet? זה לא שיר אמנם, אלא רק מוזיקה. מוזיקה אירית ושמחה. התחדשות השבוע: כלום. תוכנית השבוע: כלום =( סרט השבוע: כלום
ספר השבוע: החטא ועונשו, סיימתי אותו בשני מאכל השבוע: טחינה יציאת השבוע(בילוי השבוע..): לא יצאתי השבוע. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: מבחן ענקי במתמטיקה? (
) אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ידידה. ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "טוב אז לא הבנתי את התרגיל הזה". תמונת השבוע: אין התוכניות שלי לשבוע הבא: הרבה. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בצורה נחמדה במיוחד, צריך להתחיל ללמוד לכול המבחנים הקרובים.

moruush

New member
../images/Emo90.gifסיכומון שבועי

הדגש|משהו טוב שקרה לך השבוע: החוגים
, חברות, כלמיני קניות, הוא, והמון צחוקים[: משהו רע שקרה לך השבוע: אמא, הוא, שחקתי חזק את העצם הבולטת בכף רגל – בסטודיו, סדק בעצם בזרת ברגל שמאל
, ועכשו אני קצת תפוסה שיר שלא הפסקת לשמוע: "יום ועוד יומיים" – רן דנקר התחדשות השבוע: VANS חדשות מהיום, מזוודת איפור לכל ההופעות [כל אחד מהאחים קנה לי היום משהו
] תוכנית השבוע: עקרות בית נואשות, home and away
סרט השבוע:פיתוי ברשת ספר השבוע: מאכל השבוע: גלידה וניל עוגיות בגביע
יציאת השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שהדברים יסתדרו
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: חח טוב יש כמה; דיברתי עם ידיד בשעה מאוחרת בלילה והוא כזה בא ביציאה של "אמא!!! המחשב שלי מתניע" "מה?!" "הוא עושה קולות!!" אחרי איזה 2 דקות הוא אומר "טוב, הוא נחת" שיחה עם ידיד אחר – הוא :מור אוהבת בנות! אני: חחחח **** אוהב בנים, הוא מתגעגע לנשנשים שהתחילו איתו בנאפה. הוא: חחחחחח אני: **** יש לנו משהו משותף
אני בהריון. חחח סתם, שנינו אוהבים בנים
הוא|: חחח הריון? ממה? מללכת יד ביד? את אפילו לא יודעת איך נכנסים להריון.
אמ.. ו..אחרי שיעור בסטודיו קיטרתי שכואבת לי הרגל, אז ידיד אחד אומר לי בצחוק "כואב לי הלב" אני כולי בלחץ "מה!? למה?!" "כי את לא חברה שלי" וזה היה הכל בשעת לילה, וזה היה ממש מצחיק (וזה היה כמובן בצחוק
) תמונת השבוע:
תגדילו
התוכניות שלי לשבוע הבא:חוגים, יומלדת למאיה
, לעבוד. (דנה, לפני שאת נוסעת אני קופצת אלייך
) ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: מצחיק. הודגש באמצעות מדגישומטיק

דנה EF

New member
../images/Emo72.gifסיכומיישן!

משהו טוב שקרה לך השבוע: שינה אצל חברה, "ספגטים" עם אבא, שיעורי מחול, סוגשל שביתה, הודעה שאני טסה
משהו רע שקרה לך השבוע: כרגיל קטעים מסרחים למדיי עם חברות, המורה לא סיימה למקם לריקוד למופע [ואני לא הולכת להיות בשיעור שהיא כן תמקם =\], כמעט כמעט הרסתי את המדפסת, דבר שמהצד נשמע מאוד מצחיק [איך שזה קרה] אבל מהצד שלי זה היה לא נחמד..
שיר שלא הפסקת לשמוע: כל שיר מהאלבום Train Of Thought של Dream Theater
התחדשות השבוע: שמפו חדש
עם ריח מדהים.. קיצר.. כלום.. אבל שבוע הבא הולך להיות
תוכנית השבוע: מונית הכסף [?] סרט השבוע:לא זוכרת איזה סרטים ראיתי
ספר השבוע: אני חושבת שקוראים לזה "סיפורי אהבה ראשונה".. ישנו כמה בנות אצל חברה ואני התעוררתי וכולן ישנו, אז קראתי 78 עמודים עד שהן התעוררו, ואז הקראתי להן 2 סיפורים..
מאכל השבוע: ספגטי ב"ספגטים" יציאת השבוע(בילוי השבוע..): יציאה לאיפה שתמיד אנחנו נפגשים, גיליתי שעוד 3 ילדים מכירים את שחר חסון [סטאנדפיסט ענק] ועשינו קטעים שלו, ואחד מהילדים עושה אותו בדיוק אותו דבר, אז פשוט זה היה קורע.. כאבו לי הלסתות בדרך חזרה הביתה מרוב צחוק.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: המממ, בואו נחשוב XD... איטליה אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: פבריציו
XD ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "איך נכתוב את זה באווי? חמחמחמממחמחממח, חלרחלחרלחרלחלרח" XD "חתולים זכרים כשהם מיוחמים הם עושים רק רעש! הם עומדים אחד מול השני בפריז, פנים מול פנים מתחת לחלון שלך ואחד עושה 'בונאה!' והשני עושה לו 'וואו' והוא עושה לו 'בונאה!' והוא עושה לו 'וואו!' "
דיי הוא ענק! תמונת השבוע:
אדיר! התוכניות שלי לשבוע הבא: מממ.. לא משהו מיוחד
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אם אין מדגישומטיק לי, מי לי?

למעלה