יאפ,את יכולה להצטרףD: סורי על ההודעה הקודמת,טעות גמורהXDDD קדימה,תעלי את התמונה שלך
M m o r 1 0 2 New member 12/9/09 #77 יאפ,את יכולה להצטרףD:../images/Emo168.gif סורי על ההודעה הקודמת,טעות גמורהXDDD קדימה,תעלי את התמונה שלך
יאפ,את יכולה להצטרףD:../images/Emo168.gif סורי על ההודעה הקודמת,טעות גמורהXDDD קדימה,תעלי את התמונה שלך
R rotem 177 New member 12/9/09 #79 ../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifטום פלטון!!../images/Emo99.gif זאת תמונה ממש חמודה!!! כאשר הוא העלה את התמונה הוא רשם שהוא הצטלם איתה וחבל שהיא לא עם בגדים בצבעים של סלית'רין..
../images/Emo103.gif../images/Emo141.gifטום פלטון!!../images/Emo99.gif זאת תמונה ממש חמודה!!! כאשר הוא העלה את התמונה הוא רשם שהוא הצטלם איתה וחבל שהיא לא עם בגדים בצבעים של סלית'רין..
P polly88 New member 13/9/09 #82 ../images/Emo181.gifאאהאהאהאה!!! באלי כבר משימה הבאה אבל אני לא יודעת אם עברתי או לא עברתי!!!!!!!! אהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאאה!!!!!!!!! טיילור חתיך D:
../images/Emo181.gifאאהאהאהאה!!! באלי כבר משימה הבאה אבל אני לא יודעת אם עברתי או לא עברתי!!!!!!!! אהאהאהאהאהאהאהאהאההאהאהאאה!!!!!!!!! טיילור חתיך D:
M m o r 1 0 2 New member 13/9/09 #84 ניצן,רק את נשארת../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif נשארו יומיים בלבד
S stavik love mcfly New member 13/9/09 #85 ../images/Emo73.gifאממ.. מור ישלי שאלה :] אם נגיד ילדה אחת לא מעלה את התמונה אז היא מודחת נכון? זה אומר שאת יכולה להדיח עוד אחת או שאם היא הודחה אז את לא מדיחה עוד..? אני מקווה שהבנת אותי
../images/Emo73.gifאממ.. מור ישלי שאלה :] אם נגיד ילדה אחת לא מעלה את התמונה אז היא מודחת נכון? זה אומר שאת יכולה להדיח עוד אחת או שאם היא הודחה אז את לא מדיחה עוד..? אני מקווה שהבנת אותי
M m o r 1 0 2 New member 14/9/09 #86 את צודקת,והבנתיD:../images/Emo168.gif אם מישהי לא מגישה היא מודחת מיידית! ואני כמובן לא מדיחה אף בת....
את צודקת,והבנתיD:../images/Emo168.gif אם מישהי לא מגישה היא מודחת מיידית! ואני כמובן לא מדיחה אף בת....