The Magnificent Seven - 3X01

the covenant

New member
לא אמרתי שאני לא אוהב באפי ומכושפות

אפילו שלדעתי מהעונה מאחרי העונה החמישית(העונה שדרו פאלור שיחק בה היתה החמישית, נכון?) הסידרה פשוט נעשתה גרועה מרגע לרגע והגיעה לשיא השפל בעונה השמינית, לדעתי באפי ואנג'ל אני מעריץ בלב ובנפש עוד מגיל 10 אבל מה שכל כך אהבתי בעל טבעי לעומת הסדרות האלה שהיא היתה אפלה יותר מסתורית יותר וגם הרבה יותר הגיונית באופן כלשהו גאילו, שהדמויות הראשיות לא היו בעלות כוחות על מטורפים
למשל כל הקטע עם סם כל כך יפה בעיני שזה מגיע בהדרגה כזאת ובכזאת איטיות ולא כזה פתאום יש לו כוחות על ואז זאתי באה עם הסכין הזאתי וכאילו את כל היופי שהיה בסידרה הרסה לי ברגע אחד של "באפי קוטלת השדים" המאגניבה של על טבעי הם בהחלט יכולים לפתח את זה גם בצורה יפה אבל את זה ניראה רק בהמשך העונה

darklighter

New member
דרו פולר [../images/Emo99.gif] שיחק בשישית../images/Emo190.gif

אבל ההדרדרות באמת הייתה בחמישית... (אה בעצם אתה קצת צודק כי דרו פולר היה בשני פרקים אחרונים של החמישית- שהיו דווקא טובים) השישית היה סיפור טוב אבל היה נורא בלגן עם הפרקים... בשביעית היה שיפור קל, השמינית דווקא נחמדה (למרות ששנאתי את בילי וכריסטי...אבל זה היה לצורך תפנית בעלילה כזאת) ובקשר לעל טבעי- דווקא הייתי רוצה שיהיו להם קצת כוחות על

the covenant

New member
אח אח מה אני עושה על המחשב בשעות כאלה?

אז התכוונתי לשישית, שכן היא היתה מתוסבכת אבל היתה האחרונה שהיתה טובה ואולי זה רק בגלל שממש אהבתי את הדמות של דרו בגלל כל השינאה שלו כלפי ליאו
ולא אמרתי שלא יהיו להם בכלל כי למשל העובדה שלסאמי יש כוחות דווקא ממש מוצאת חן בעיני במיוחד שהם לא מפוצצים אותו בכוחות על ושהוא תוך שלוש פרקים בשליטה מלאה עליהם ומסוגל לעשות כל מה שבא לו לעומת כל שאר סדרות הג'אנר אלה עברו כבר 2 עונות והוא רק מתחיל להבין את הכוחות שלו שאנחנו יודעים עליהם עוד מהעונה הראשונה....

יהיי סוף סוף ראיתי ת'פרק!../images/Emo58.gif

ג'נסוש שלייייייייייייי
איזה חתיך!!!! טוב אז היה פרק טוב מאוד!!! דוחה ברמות...
אוף דינצ'ו עיצבן אותי ברמותתת!!
עכשיו שיש לו שנה לחיות הוא משתרלל לו עם כולן!!
ושוב, אין לכם רחמים פיפל?!! אני אומרת שסאם לא צריך לתת לו כל כך הרבה חופש..
אוף בובי מעצבן...לא צריך אותו הוא זקן מדיי, ולא חתיך..
מה הבלונדה משחקת אותה...אני הבחורה שכרגע הצילה אותך..סתמי מה את מתלהבת מעצמך..
כבר מעצבנת אותי! אבל בסדר כל עוד היא לא מתקרבת לדין... איך התגעגעתי לשטויות של דין..הוא כזה משעשע!! וואי וזה מעצבן אותי כבר לראות את ג'ארד כזה רציני..חבל שג'ארד לא מוסיף לסאם קצת מהאישיות האמיתית שלו וציניות וזה..כבר משעמם שהוא כזה רציני.. מצפה לפרק הבא!!

מצחיקה עדי שאת מחכה לתגובותיי..../images/Emo3.gif

האמת שיש לי תגובה יותר מפורטת בקומונה שלי..עם תמונה יותר שווה
אז את מוזמנת לקרוא שם..

darklighter

New member
ניסיתי להיכנס לקומונה שלך וקיבלתי הודעה../images/Emo190.gif

"הקומונה אליה ניסית להגיע מחוקה או חסומה ואין אפשרות לגשת אליה. תודה הנהלת קומונות. "

liora257

New member
דעתי על הפרק

עלול להכיל ספויילרים לדעתי הייה פרק טוב, מגניב ומצחיק דין כרגיל קרוע עם כל היציאות שלו..זה מה שהכי התגעגעתי אליו בסדרה חיחי הרג אותי הקטע שסם נכנס לחדר וראה מה שלא הייה אמור לראות חחח(התאומות ודין חח) ודנוש סאם באמת רציני יותר מידי ואני מקווה שהוא קצת ישתחרר טוב אבל מי יכול להאשים אותו.הוא עסוק בלהוציא את דין מהצרה ועכשו שהוא יודע שזה יהיה יותר קשה ואם הוא לא יצליח אזז הוא בעצמו ישאר לבד באמת דין קצת אנוכי בעיניין הזה כמו שסאם אמר אבל לדין לא אכפת העיקר שאחיו הקטן חי..קרוע ובאמת הייה מגעיל בקטע שהאישה שהושפעה מ"קנאה" הדביקה את הראש של איזה אחת למכונית ויצא לה דם זה הייה מגעיל..וקש ה לצפייה(לפחות לי..) אבל בכללי אני אוהבת את הז'אנר של הסדרה.. קיצר אהבתי את הפרק ויותר את ג'נס :) והבלונדה באמת קצת עיצבנה...אאבל מעניין לאן יתפתח..

the covenant

New member
למה מגעיל?../images/Emo58.gif

קטע גדול הקטע עם קנאה ושתי הנשים כל כך הקצנה של המציאות שזה מצחיק

liora257

New member
חח אבל

הדם של העין זה כאילו נראה לי או משהו כזה זלג על חלון המכונית וזה הייה לי קצת לא יודעת..אחרי הרבה זמן שלא ראיתי על טבעי הייה מפתיע כי מה שאני רואה נמלטים וסמולוויל ועוד סדרות אין שם משהו דומה לזה חח וממזמן לא צפיתי בסרטי אימה חח למרות שאני אוהבת מאוד אז אני אצטרך להתרגל שוב

התגובה שלי על הפרק.. ../images/Emo58.gif

אא וסליחה על הקישור ששמתי אז.. כ"כ התלהבתי מהפרק עד ששכחתי לגמרי שאסור לשים אז שוב סליחה.. הפרק היה טוב בשביל פרק פתיחה, למרות שציפיתי לקצת יותר.. אבל היה טוב לראות את דין שוב.. התגעגעתי! היו חסרות לי הבדיחות שלו אבל משהו שם.. חסר.. לא יודעת.. משהו לא בסדר אצלו.. הוא נהיה באמת אנוכי כמו שהוא אמר לסאם. הוא מוכן למות ולתת לסאם לחיות בלעדיו רק כדי שהוא לא יצטרך לחיות בלי סאם.. הוא עושה בדיוק מה שאבא שלו עשה לו ומה שכ"כ עיצבן אותו בפרק 208.. הוא גם משתרלל שוב.. אחח זה דווקא היה קטע טוב.. שיהנה.. למה לא? אם כבר נותרה לו שנה לחיות שינצל אותה עד הסוף.. רק שלא יתנו לו פרחות בתור סטוצים.. אחרת זה ממש יעצבן.. מעניין אותי לראות איך יפתרו את עניין העסקה.. אבל מאה אחוז ימשכו וימרחו את זה עד סוף העונה.. אני מקווה שלפחות באמצע יהיו פרקים טובים ויתחסו לזה (ולא רק בפרק האחרון ייזכרו שיש עסקה לצאת ממנה).. אהבתי מאוד את הקונספט של שבעת החטאים.. בכלל, זה תמיד יפה לראות איך מציגים את כל העניין הזה בסרטים וסדרות אבל לא הרחיבו עליהם מספיק.. רק איזכרו אותם וזהו (אא וכמובן ההשוואה של דין לבילבורד מהלך של תאווה.. זה היה מוצלח).. מחכה כבר לפרק הבא.. צריך להיות טוב לפי מה שראיתי..

darklighter

New member
קודם כל ההתנצלות התקבלה../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ולגבי 7 החטאים דווקא היה פרק מעולה של זה במכושפות... מסכימה לגבי הבילבורד מהלך של תאווה

כן, במכושפות זה באמת

היה פרק מצויין.. אחד הפרקים שאני אוהבת בסדרה (לפני שהיא התדרדרה.. ולפי דעתי זה קרה בתחילת עונה 6)

פרק טוב.. ../images/Emo58.gif

הבלונדה שווה, רק הקטע עם הסכין היה מעצבן.. מספיק בעונה הראשונה היה את ה"קולט"...XDDDD הרעיון של 7 החטאים היה ממש מגניב.. רק חבל שלא הראו/דיברו יותר על כל חטא וחטא, לפחות הראו את הרוב..XD.. דין היה מגניב.. אהבתי אותו ואת "תאווה"(אם זאת היא בכלל..XD).. סאם היה מעצבן.. כאילו האח שלך, יש לו שנה לחיות.. תן לו לנצל את זה לפני שיהיה מאוחר מדי.. ונחמד שהשחקן ששיחק את הצייד שמת, יודע לשחק..XDDD כי הוא לא..XDD ואם כבר דיברו על הרעיון של שבעת החטאים במכושפות.. אז במכושפות יותר אהבתי את הרעיון.. שם החטאים השפיעו על כל/רוב (לא זוכר כל כך..XD) הדמויות הראשיות.. ולא רק על אחת..XD חפרתי..XD

the covenant

New member
דווקא כל הקטע עם הקולט היה ממש יפה לדעתי

כאילו סוג של נשק אולטימטיבי כזה נגד השדים אבל מה לעשות, יש רק 4 כדורים(היו 4 בהתחלה נכון?) אז לא כל שד שבא להם להרוג בלי יותר מאמץ אז פשוט לשלוף את הקולט וסיימנו
בהמשך... אבל הסכין לא ממש ניתנת לביזבוז מה שיוצר מצב של, אתה שד חזק מדי ואין לי זין להשקיעה בגרוש אז בו נדקור אותך וזהו.... שממש יהרוס עם זה יגיע למצב הזה אני לא ממש זוכר את הפרק של שבע החטאים בהמשך, אבל הרעיון להפוך את החטאים לבשר ודם וכל מה שקינאה אמר היה מאוד מתאים לדעתי לא יודע, תמיד שמשווים את על טבעי למכושפות/באפי זה צורם לי קצת עד כמה שאהבתי את הסדרות האלה ועדיין יש פרקים שאני נהנה לראות פשוט אופי שונה לגמרה של סידרה, עזבו השריטות שלי

לא אמרתי שזה לא יפה..

לדעתי זה מבאס שלא מצאו דרך להרוג את השד עם העיניים הצהובות בלי ה"קולט", כי הרי כל הקטע הזה שהם נלחמים בעל טבעי בלי רובים, סכינים וכל השאר.. אלא בזכות מלח, אש וכו'..
ולדעתי זה הרס שהבלונדה השמידה את השדים עם הסכין ולא עם משו אחר.. ועוד משו..הם תמיד מדגישים שנשק רגיל לא יכול להרוג את השדים, אבל כבר בסוף עונה הראשונה והשניה השתמשו ב"קולט", כדי להרוג כמה שדים/ייצורים, ועל הפרק הראשון של העונה השלישית הבלונדה השתמשה בסכין.. וזה לא שאני אומר שהם רגילים, פשוט כמו שהציאו את ה"קולט" יכלו להמציא עוד סוגים של אקדחים.. איזה חפירה..XDDD

liora257

New member
זה בעיקר..

הקליעים של הקולט..בלעדיהם הקולט לא יעזור.. אולי הקליעים והסכין עשויים מאותו חומר?.. יכול להיות..

ובלעדי הקליעים ה"קולט לא יעזור..XD

יכול להיות שהקליעים והסכין עשויים מאותו חומר, מה שאני אומר שזה סתם הורס.. כי כמו שעשו את ה"קולט" (והקליעים) ואת הסכין, יכולים לעשות עוד נשקים שיכולים להרוג שדים.. וזה הורס את כל הקטע בסדרה לדעתי..XD

למעלה