אירוח פאר ויסנר בפורום

the robster

New member
שאלה בנושא חתולי הרחוב

מה אתם מתכוונים לעשות על מנת לשפר את חייהם של חתולי הרחוב?

אגב-

ריבוי חתולים הוא בעיה כלל ארצית. כל מי ששרת בצה"ל למשל, יודע מה כמות החתולים המסתובבים בבסיסים המפוזרים בארץ. בסיסים אלו מצויים לעיתים בלב שטח פתוח, והשפעתם של חתולים אלו על המערכות האקולוגיות באזורם (מין פולש!!) עצומה. חוקית, כיצד תטפלו בבעיה (הצעות חוק)? מקווה שבנושא זה אתם כן בקיאים. -בעיה נוראית.

ואם כבר...

מתנצל על הצפת ההודעות, אם כי מדובר למעשה באותה השאלה באופני ניסוח שונים מעט. מה דעתכם על "חוק הכלבת"? תודה וסליחה

האדם הוא המין הפולש

האדם הוא המין הפולש ובגלל שפורום שמירת הטבע הוא בדיחה בנושא התמודדותו עם ההתרבות הענקית של האדם, אז הוא נטפל לבע"ח. בגלל ששמירת הטבע פחדנית בלהתמודד עם המזיק העיקרי שמכלה את האנרגיות מהכוכב ע"י התרבות. אז הורסים את הטבע כשי לבנות בשביל האוכלוסיה הגדלה. אבל פורום שמירת הטבע מפחדת לדבר על המזיק בעיקרי, האדם. פורום שמירת הטבע הם אוכלי בשר שבכעצמם הורסים את העולם ואת הטבע, כפי שהסברתי למעלה בשאלתי. ואיך הם רוצים לשמור על הטבע ? ע"י השמדת חיות ? גאונים. אולי שיפסיקו לאכול בעצמם אוכל מלאכותי מהרבעה מלאכותית ואז אולי תהיה להם זכות להשמע. אגב, המשרד לאיכות הסביבה שהשתתף בדיון בכנסת שהתכנסה למרות הפגרה, כדי לדון בתחקיר כולבוטק,נציגי המשרד לאיכות הסביבה קבעו בפירוש שיש להאכיל את החתולים האכלה הומאניטרית . כמו כן שזה מזעזע לרצות להשמיד חיות. כך שהמשרד לאיכות הסביבה תומך בדרכה של אורנה בנאי. ביום שתפסיק לפגוע בטבע בעצמך אולי תהיה לך זכות לדבר על טבע. ועד אז אני מציע לך להפסיק להתיחס לעולם כלמוזיאון, כזה שצריך לשרת אינטרסים שלך כדי שתוכל לצלם את הלטאות. מגוחך לגמרי, שמירת טבע ע"י השמדת חיות, פשוט גאונות.

the robster

New member
האדם זו בעיה נוראית איכסה

במיוחד שהם מסצובבים בכל חור ומזהמים כל מה שקיים הורסים והורגים מקווה שהירוקים יטפלו בך.

דעתי היא שתמצא לך חיים ואל

תתעסק בלקיחת חיים. אתה הגורם העיקרי להריסת הטבע ולניצול החיים של אחרים. אתה זה שמואכל באופן לא טבעי ע"י הרבעות מלאכותיות, אז אל תדבר על חתולים. אתה זה שלא חי שזכות עצמו אלא על חשבון של חיים של אחרים. אתה האחראי על השמדת יערות הגשם. יום טוב לך.

dannabanana

New member
../images/Emo108.gifשלום פאר../images/Emo13.gif

במידה ובעזרת ה' תיכנסו לכנסת הבאה, האם תהיו מוכנים להצטרף לכל ממשלה שתקום (עבודה\קדימה\ליכוד) או שיש לכם גבולות מסויימים בנושא הזה ואם כן אז מה הם? תודה! ובהצלחה לכולנו
-דנה-

גדר ההפרדה

מה דעתכם עליה? אם חיובית- מדוע אם שלילית- מדוע ומה תעשו בנידון?

ROCKandROLL

New member
שאלה לגבי זכויות בעלי החיים

מה בעצם הרעיונות והדעות של המפלגה כלפי חוק הכלבים ה"מסוכנים"? אני בתור בעלים של כלבת פיטבול שנצלה מהתעללות רוצה לדעת בעצם מה אתם מתכוונים לעשות.

שאלה מתבקשת

לעוסה ומתחילה להיות כבר מאוסה. סלבריטיז!? המחשבה לנופף בתמיכתו של סלבריטי בהשקפת עולם מסויימת נבונה שיווקית, וייתכן אפילו נכונה. עם זאת ח"כ הוא אדם שייעודו לייצג השקפת עולם זו (לשבת בוועדות) ולהנהיג את בוחריו. מה עומד מאחורי האסטרטגיה של הצבת אנשים כמו סופי צדקה, שמואל וילוז'ני, אורנה בנאי וכדו' כמייצגי דבר? ברשימתכם אני מבין, גולשים גם מס' גולשים. איני מכיר את שלושתם אישית, וחוץ מהיותם ככל הנראה אנשים נחמדים, איני יודע מה טיבם כמנהיגים (למעט דעתה של אורנה בנאי על חתולי הרחוב). זוהי מכשלה אדירה נוספת מבחינתי להצבעה לכם (מה דעתך למשל על ישיבת בחורה כמו מאיה בוסקילה כמייצגת "קדימה" בוועדת חוץ וביטחון? מה דעתך על ישיבת ענבל גבריאלי בוועדת... מה הקשר בין בירה לנשר?) מדוע לא להציב רשימת "תותחים" בתחום (לא חסרים!), שרק שמם יסחוף רבים (לא כל שכן פועלם ועדת "מעריציהם")? לא, לא, סופי צדקה, עושה רושם של בחורה עלעכיפאק!! חלילה מלהקניטה. מה הראש מאחורי? תודה וערב טוב

שאלות שמטרידות....

מדוע השמירה על איכות הסביבה אינה חלק מתכנית הלימודים בבתי הספר? האם יש באמתחתך תכנית ללמד גם את אנשי ישראל המבוגרים למחזר? או פעולות פשוטות ולא יקרות כמו למשל, הצבת פחי זבל למיחזור בכל בניין מגורים? מדוע אין פחי מיחזור לנייר בצורה נגישה יותר? האם תחוקקו חוקים שייאלצו אנשים למחזר כמו מתן הפיקדון על בקבורי הפלסטיק? בהצלחה בבחירות, מקווה שתעברו את אחוז החסימה.

שלום מר ויסנר

אני מעתיק לכאן שאלה ששאלתי את הדס שכנאי בפורום שמירת טבע והיא התחמקה מלתת תשובה חד משמעית. זב"ח מול אקולוגיה. הירוקים חרטו על דגלם ערכי אקולוגיה וערכי זב"ח. לעיתים קורה שערכים אלו מתנגשים. הדוגמאות רבות אך אני מעדיף לא לדון בדילמות ספציפיות ולא להתעמק בשלל מחקרים ופתרונות יצירתיים. השאלה היא עקרונית - מה חשוב בעיניך, אקולוגיה או זב"ח? טובת הפרט או טובת המערכת האקולוגית בכללותה? הערה - פוליטיקאי טוב יענה תשובה בסגנון "שני הערכים חשובים... במקרה של קונפליקט נשאף לפתרון אשר ייטיב גם עם אלה וגם עם אלה...". בפועל יש להעדיף, לעיתים, ערך אחד על פני משנהו. אשמח לתשובה כנה בעניין.

the robster

New member
מה דעתך

על הקמת משרד לטיפול הומני בבעלי חיים בממשלה והקניית ערכי חינוך של הומניות לחיות רחוב וחיות בכלל בבתי הספר כולל תוכניות למניעת התעללויות?

שלום מר ויסנר, מספר שאלות:

קודם כל, למען הגילוי הנאות, אני (כמו לפחות עוד שניים שידוע לי עליהם) חסום בפורום מפני ששאלתי יותר מדי שאלות על מדיניות המפלגה, כך שאם אני שואל שאלות שאתה לא רוצה לענות עליהן דרור מוזמן למחוק ולחסום אותי כהרגלו. ועכשיו שאלות: האם אתה תומך: 1) בכריתת כל עצי הפיקוס בישראל, מלבד תאנה, שקמה ובת שקמה, אם תמצא? 2) בהריגת כל הנוטריות בארץ? 3) בחוק האוסר על האכלת חתולי רחוב בראשל"צ? 4) בהפסקה מוחלטת של נטיעות הקק"ל? 5) בתחבורה ציבורית מסובסדת בכל ימות השבוע? 6) בבניה בכל מגרשי החניה בערים הגדולות? לאחר ששאלתי שאלות אלה, ענתה הדס שכנאי של שתיים וחצי- ואחר כך נחסמתי. שאלתי גם את השאלה הזו: אתה יודע, רציתי להכיר אתכם קצת יותר לעומק כדי להחליט אם להצביע עבורכם או לא. אז נכון שאתם נורא סקסיים (או יותר נכון, מועמדת מס' 5 שלכם נורא סקסית) אבל אני רוצה קצת יותר עומק ביחסים בינינו לפני שאני מצביע עבורכם. אז שאלתי אותך בפורום שמ"ט כמה שאלות שאני חושב שהן רציניות, ולא ענית אפילו על אחת. אז כדי שאכיר אותך קצת יותר טוב, אולי תענה לי לפחות על השאלה הזו שאני חוזר ושואייל ואין עונה? מפלגתך מתנגדת להפעלת שמורות הטבע על ידי רט"ג, ורוצה שתהיה גוף מפקח בלבד. את השמורות יפעילו תושבי האזור. כמו כן רוצה מפלגתך לסלק מרט"ג את הקצינים הבכירים במיל' שקיבלו שם, לטענתכם, "סידור עבודה" ולהחליפם באנשים "מכל שכבות האוכלוסיה", מה שנשמע לי כשם קוד למינויים פוליטיים. אז אם נגיד תמסור את ניהול מכתש רמון למועצה המקומית מצפה רמון, שתעביר אותו לזכיין, כאשר מינוי פוליטי של אחת המפלגות מפקח עליו- איך אתה מצפה שהמכתש לא ינזק? דרור "ענה" בהפניה למאמר שעורר אותי לשאול את השאלה- אחרי שהוא חסם אותי. האם יש לך תשובות משכנעות יותר? האם המנעות מתשובה היא מדיניות של מפלגת הירוקים, או רק יוזמה מקומית של הדס ודרור?

למעלה