דיון

i panic

New member
מה לידחות!??!

כל הארץ יתפללה שיבאו לארץ (גם הדתיים) ועכשיו אחרי שייתפללתם כל כך אתם רוצים לידחות?!!1 מה יש לכם?

אגנסקעXD

New member
זה מעצבן..

אני לא הולכת למופע.. אבל למה לדחות... אני בדרך כלל קוראת כול הזמן את ההודעות שאתם רושמים.. כאילו אתם מתרגשים.. והכתבה מפריעה זה מעצבן.. אין להם גבולות.. חושבים רק על עצמם..[הדתיים] טוב אין לי מה להגיד יותר... זה משגע..

SNIF2

New member
../images/Emo207.gif למישהו יש תירגום לסרטון הזה

http://www.youtube.com/watch?v=ZVhy3yqJbM0&mode=related&search= זה ראיון בצרפת שהיה ב14.9

i panic

New member
אמ..לא צריך ליצתעבצבן על הדתיים...

בוא נגיד שהם כמו כולנו רוצים ליראות את ביל שר ואת טום על הגיטרה וגיאורג על ...קיצר אין לי כוח להימשיך...... והם גם רוצים לידחות והכל.... אבל חצי את צודקת לא צריך לדחות עד כדי כך... ושיישמחו שזה במוצאי שבת ולא בשבת!!! ושהם בכלל באים לארץ!!

PerfectSP

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo190.gif

השאלה
אבל למה המנהלים לא רושמים הודעת מנהל בצד?! שיירשמו משהו כמו: ההופעה של טוקיו הוטל מתקיימת ב-6.10 בגני התערוכה בת"א,מחיר 219 ש"ח,ניתן להשיג בקסטל.ופתיחת שערים בשש או משהו כזה... שייכנסו,אולי ייראו את ההודעת מנהל וזה

dorkiflitz

New member
מה הם חולים בראש?! שיגידו תודה בכלל שהם באים!

אולי הם רוצים גם בהמתנה הגשה של קפה ועוגה ?! סליחה אבל זאת ממש חוצפה. עד שהם עושים לנו טובה ומפנים בשבילנו בלו"ז הצפוף והמטורף שלהם מקום להופעה חד פעמית פתאום הם באים ורוצים להזיז את ההופעה?! וואלה יופי! כאילו שבאמת יש מספיק כמות גדולה של דתיים שתבוא להופעה. זאת ממש חוצפה. אבל ממש.. וסליחה עם התגובה תוקפנית מדי פשוט זה מרתיח אותי.

crazysapir

New member
תכנסו למה שאני חושבת על מה שכתבתם פה../images/Emo27.gif

דתיים רוצים להנות מהמופע בדיוק כמוך! הם לא ביקשו לבטל את ההופעה הם רק ביקשו להוזיז אותה..ודברתי עם בעל העצומה והוא ממש נחמד... זה ממש חוצפה מצדיכם המעריצות! זה לא אמור להפריע לכם אם יזיזו ביום או משהו כזה...עדיין תתקיים ההופעה! אתם ממש מתנהגות בצורה מגעילה תחשבו אם אתם הייתם דתיות, אחנחנו בעצמנו כ"כ חכינו למופע הזה ואז הם באים ותחשבו אם הייתם דתיים האאאאאאאאאא

crazysapir

New member
אני ממשיכה קצת...

בעל העצומה הוא מעריץ בדיוק כמו כל אחת מכן ואני תומכת בו למרות שלי זה לא מפריע כי אני יכולה להגיע כמו שצריך!! תתחשבו קצת באנשים אחרים חוץ מעצמכם..באמת בנות:)

dorkiflitz

New member
אבל לא יכול לבוא פתאום אדם ולשנות את הכל!

עם כל הכבוד יש אולי איזה 20 דתיים שיבואו להופעה עם יזיזו אותה. אולי פחות.. והם לא יכולים לבוא ולשנות הכל פתאום ל3000 אנשים! זה לא עובד ככה.. אף פעם זה לא מסתדר לכולם.. מישהו צריך תמיד לוותר על דברים. והם יכולים דווקא להגיע טוב מאוד להופעה עם הם ממש יתאמצו ולא יעדו כזה בלאגן גדול. ואני בעצמי דתיה מסורתית. (טוב לא אני, אבל המשפחה שלי ברובה כן. אז אני מבינה מה זה..)

crazysapir

New member
אז ככה:

100% אבל התגובה שלכם היא ממש לא לעניין.. אז בסדר שלא יזיזו אין בעיה.. אבל מה מפריע לכם אם ההופעה במוצש"ק או ביום ראשון אם חיכתם [ואני יכולה להגיד שאני כבר חכיתי להופעה הזאתי הרבה יותר זמן משל כל עריצה שפה בפורום כמעט] אז יום אחד לא ככ יפריע לכם... ישנו לא ישנו כוסאמק ארבל תתחשבו באחרים , אל תאגדו תאימני לי אם ישנו ביום לא יקרה כלום ההופעה תיהיה אותה הופעה וחוץ מזה ההופעה באמת ממש תקועה אחרי החגים וזה...בלי שום קשר לעצומה התאריך תקוע!!

PerfectSP

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo190.gif

ת'אמת,תודו כולכם שיהיה לכם הרבה יותר פשוט! יהיו אוטובוסים דבר ראשון! גם ככה זה יוצא יום אחרי זה לימודים,אז מבחינת לשכנע הורים זה אותו דבר, וגם לאנשים כמוני שמתבלטים בין נייטוויש לטוקיו הוטל,או שיש להם כבר כרטיס ממזמן לנייטוויש,זה ייקל עליהם
הם מבקשים דחייה, הכוונה שחייה ביום. לא לבטל, אלא לעשות את זה ביום אחר... נגיד יום ראשון,7.10...יום חול,קרוב לתאריך...[:

dorkiflitz

New member
ועכשיו תחשבו בהיגיון..

העצומה הזאת באמת תעזור במשהו? לא. כי ב7.10 הם כבר עפים מפה לעוד הופעה. אין להם את כל הזמן שבעולם בשבילנו והם לא יכולים לדחוץ כלום במיוחד בלו"ז הצפוף שלהם. הכי מעצבן אותי שמכזה דבר קטן עושים בלאגן שלם. אני יכולה לספור על יד אחת את מס' האנשים שחתמו על העצומה. שזה טיפשי לשנות ל4000 מעריצות את התאריך בגלל אותם אנשים. לא לכולם זה חייב להתסדר. ולהם זה לא. למרות שהם יכולים לסוע במוצ"ש לגנ התערוכה טוב מאוד אם הם מאוד יתאמצו..

PerfectSP

New member
מה פתאום,נראה לך שהיא תעזור?! ../images/Emo190.gif

אי רק אמרתי,שגם אם זה יקרה,כי הם לוקחים את זה באמת ברצינות
,זה לא עדדדדד כדי כך נורא
פחחחח,בטח,למה שיידחו את זה? למנהלים לא אכפת מפחות 20 איש.

dorkiflitz

New member
לא מעצבן אותי שדוחים. מעצבן אותי כל הבלאגן

שעושים מזה. כל הופעה והבלאגנים שלה.. ארררר.

PerfectSP

New member
סתם עושים מהומה מכלום../images/Emo3.gif ../images/Emo190.gif

באמת אל תקחו אצת זה ברצינות..

למעלה