דיון

חח כן, את די צודקת במובן זה או אחר, אין להם

יותר מידי זמן פנוי בשביל הארץ הקטנה שלנו חח זה באמת נס שהם מצליחים לפנות לנו בכלל יומיים מהלוז המטורף שלהם..אז לדחות?!

animfanatic

New member
מה לדחות הם בסדר???

פתיחת שערים בשעה 18:00 ועד שתתחיל ההופעה כבר יצא שבת אז הם יכולים לבוא... לא לדחות ממש לא בעד לדחות

Rukia nik

New member
זה לא יקרה!

הם לא ידחו את ההופעה רק בגלל קבוצה קטנה של אנשים! אז... תפסיקו לדאוג! תיהיו אופטימיים!

Rukia nik

New member
../images/Emo6.gif

אני בדרך כלל פסימית אבל משום מה, בקשר להופעה אני יותר מידי אופטימית!

animfanatic

New member
מה אי אפשר למחוק או לבטל את העצומה

המטומטמת הזו??? גם ככה הם מתכננים לבוא להופעות נוספות ארץ אז שילכו בפעם הבאה...חחחח אני חיכיתי שנים ליום הזה אני לא מוכנה לקנונייה הזו

PerfectSP

New member
אני הלוואי שיידחו את זה ביום!!!XDD ../images/Emo190.gif

כי אז אני אוכל ללכת גם לנייטוויש וגם לטוקיו הוטל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DDDDDDDDD: הלוואי וידחו את זה

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifדעתיי-

לפי דעתי כשהדתיים אומרים אתזה הם צודקים. כי מה, שבת זה קדוש עבורם ולמה מי אלו טוקיו שיחללו בשבילם שבת? (מה לעשות שזה ככה מנקודת מבטם). אז לא צריך להתעצבן עליהם וכאלה. אבל בינינו לא ידחו את ההופעה. למה שיעשו אתזה אחרי שכבר פירסמו בכל מקום שההופעה ב6.10??! והעצומה שהדתיים החתימו אותה ממש קצרה..אולי 10 חתמו בלחץ. סתם היה מעניין לראות מה דעתכם.

LiHiLuSh

New member
תאמת לא אכפת לי העיקר ליראות אותם ולישמוע

אותם ולחבק את ביל

ElinorLahav

New member
נסחפתם ../images/Emo69.gif

אני חושבת שגם לדתיים מגיע אבל אתן צודקות לא יהיוו כ"כ הרבה ! לי לא אכפת
בכל זאת העיקר שהם באים וזההההההו
!|

PerfectSP

New member
בסופו של דבר, ../images/Emo190.gif

זו לא החלטה שלנו,אז לא צריך להתעצבן, וגם אני בספק עד כמה זה נוח להם לשנות את התאריך,ולסדר הכל כדי לעשות את זה יום אחרי או משהו כזה...

המממממ..

אני מבינה את מה שרשום שם ואפילו מקבלת את זה, אבל חייבים להודות , זה מעצבן לשמוע שיש מצב לדחייה כבר התאריך הזה כל כך נחרט לי בראש, ה-6.10..

חחח XD אבל חייבים להודות

זה באמת קצת מעצבן \: למרות שאני ממש מבינה וברור שהייתי רוצה להזיז את ההופעה אם הייתי שומרת שבת והכל אבל נו כבר, ה6.10 P:

למעלה