האושפיזין הבא - sp400

veredmp

New member
../images/Emo203.gif האושפיזין הבא - sp400 ../images/Emo203.gif

תודו שאתם פשוט מתים לשאול את שלומי מלא מלא שאלות! לכו על זה!!

veredmp

New member
השאלות שלי

1. מה מסמל ה-400 בניק שלך? 2. כמה שנים אתה אמור לעשות בבי"ס, והאם תתגייס לצבא לפני יום הולדת 30?

tomgirl21

New member
מצטרפת לשאלות של ורד[:

ומה זה אומר SP זה שלומי ועוד משהו??? P זה שם משפחה?

sp400

New member
עונה

1. מה מסמל ה-400 בניק שלך? ה 400 זו תוספת של אבא שלי כשהו היה נער ועבד בשדה התעופה הוא היה אומר שיש לי מטוס sp400 ש p זה פיאמנטה שם המשפחה שלי 2. כמה שנים אתה אמור לעשות בבי"ס, והאם תתגייס לצבא לפני יום הולדת 30? אני מקווה חחחח סתם אני ה מרץ 211 מסייים יד חחח

dxe בן

New member
שאלות

ממתי אתה אוהב את מירי? סדרת טלוויזיה אהובה: פאסט פוד מועדף: מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? שיר הכי טוב של מירי:

sp400

New member
עונה :)

ממתי אתה אוהב את מירי? מאז המופע הראשון שהייתי (ונאלצתי ללכת בכוח) של שלום לאמונות שזה בערך לפני שנה וחצי ככה סדרת טלוויזיה אהובה: רמזור פאסט פוד מועדף: סלט עוף של בורגרס בר או סתם צ'יפס מה הערוץ האהוב עלייך בטלווזיה? אה אני רואה הכל אין משהו מועדף שיר הכי טוב של מירי: ילדה שהתבגרה ואם זאת אהבה שלך

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב? ממתק אהוב? חטיף אהוב? בילוי אהוב? אומנים אהובים חוץ ממירי? שיר אהוב חוץ ממירי? השיר הכי אהוב של מירי? דיסק שקנית לאחרונה וממליץ הופעה שהיית חוץ ממירי וממליץ? תוכנית טלוויזה אהובה? הדבר הכי מטורף שעשית?

sp400

New member
עונה XD

מאכל אהוב?רביולי בטטה ממתק אהוב? ללא ספק שוקולד חטיף אהוב? במבה נוגט בילוי אהוב? פאב או מסיבה טובה אומנים אהובים חוץ ממירי? ההראלים, קרן , שירי מימון, דור דניאל, והתמכרות האמיתי שלי קלי קלארקסון שיר אהוב חוץ ממירי?בין החלומות ,אין לי דבר השיר הכי אהוב של מירי? ילדה שהתבגרה דיסק שקנית לאחרונה וממליץ אהה סקעת קניתי לאחרונה לגבי ממליץ.. לא בטוח הופעה שהיית חוץ ממירי וממליץ? שרית חדד היה ממש כיף תוכנית טלוויזה אהובה?רמזור הדבר הכי מטורף שעשית? להפריע למירי בהופעה בשביל תמונה זה מטורף חחח??

איריס מ

New member
השאלות שלי...

אותך אני לא מכירה לכן שואלת
קודם כל מה שלומך? 1. מהו השיר האהוב/המועדף עליך של מירי? 2. בכמה הופעות של מירי היית? 3. מיהו לדעתך זמר העשור? 4. מיהי לדעתך זמרת העשור? 5. איך היית מתאר את עצמך במשפט אחד?

sp400

New member
עונה

1. מהו השיר האהוב/המועדף עליך של מירי?ושוב ילדה שהתגרה 2. בכמה הופעות של מירי היית? 1 פסטיגל 1 שלום לאמונות 2 אקוסטית חחח 3. מיהו לדעתך זמר העשור? יש לי כמה הראל מויאל (למרות שהוא לא חביב הפורום) ודור דניאל למרות שהוא חדש 4. מיהי לדעתך זמרת העשור? לללא ספק מירי 5. איך היית מתאר את עצמך במשפט אחד? אנרגטי מדי

sp400

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כי עשינו מרתון יעד סופי וגמרנו את כל הסרטם רק אז

veredmp

New member
ועוד לא הלכת לישון?

או שהלכת לישון ב-5 ואתה ער כבר עכשיו? אני חשבתי שאני בקושי ישנה, אבל אם זה ככה, אתה עובר אותי בהליכה

Crurifragium

New member
נכון, אבל

זה אומר שזה לא יעזור, כי השגיאות כנראה לא נעשות מתוך חוסר ידע, או מתוך חוסר תשומת לב. אז אם הסיבה לתקן שגיאות היא כדי לתקן משהו, במקרה של דיסלקטים עם בעיות מהסוג הזה, זה מיותר. זה כבר לא תיקון שגיאות, זה רק משיכת תשומת לב לשגיאות שממילא לא ניתן היה למנוע אותן.

veredmp

New member
אין מקום טוב יותר לפתוח עליך דיון

מאשר בשרשור האושפיזין שלך

למעלה