היום ב
אנשים

CibiHeart92

New member
אהמ! הנה הוא. ואל תגידו שלא הזהרתי

צויר בפגש בין כל המוזות, ציור שהובטח לעדי מזמן צבוע בטושים עם תהיתם 3: שמחה שלא הייתי צריכה להקטין אותו...

DevilOfMist

New member
*שאלה* כמה ווליומים יצאו למנגה?

אממ הייתי רוצה לקנות מתישהו ת המנגה של בליץ' (או לפחות חלקים ממנה) אז הייתי רוצה לדעת כמה ווליומים יצאו למנגה בישיבל לשער כמה זה עולה... ועוד משהו,אתם יודעים מה מספר הפרק האחרון במנגה (הכוונה לפרק האחרון לפני הפילרים,כי מין הסתם הפילרים הם לא חלק מהמנגה...).

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ביפנית 21, באנגלית 12 או 11.

הפרק האחרון שיצא במנגה הוא 220, ואין שם פילרים, הרי זאת המנגה. P:

../images/Emo204.gifהממ

בעיקרון רשמית יצאו 21 אם אני לא טועה, אבל בארץ יש עד 9 נראה לי או משו בסביבה P: ופרק 182 הוא הוא האחרון שממנו כבר עברו לפילרים, אבל זה לא מדוייק, כי יש כמה קטעים מההמשך ששילבו באנימה (התפירה של קון ע"י אישידה לדוג') אבל בעיקרון זה עד 182. ^^

DevilOfMist

New member
תודה

ולא נסחתי את עצמי נכון,התכווני לשאול מה הפרק האחרון במנגה שחופף לאנימה לא כולל הפילרים...<: בכול מקרא תודה,אני כנראה אקנה כמה ווליומים בכנס הקומיקס עם יצא לי ^__^

0Onegaineko0

New member
יוני, הפרק לפני הפילרים O.O;

לא איפה הפילרים במאנגה מתחילים.... טוב אז ככה, כל העניין עם אייזן זה בסביבות פרק 173-175.... הייתי מציעה לך לבדוק אחרי זה אם יש כותרת אז זה אחרי כל הend of hypnosis... וז'הו

Mr SomeOne

New member
מישו יכול להסביר לי...

מה הקטע עם הבדולח שהיה בחזה של רוקיה? לא הבנתי מה הקטע בזה, ואם מישהו יודע מתי הפילרים יגמרו, או השערה...זה יעזור, תודה.

למעלה