היום ב
אנשים

לבנדר א

New member
ה../images/Emo58.gif הוא לפרק 63 אומשו

הפילרים נגמרים בפרק 77, נראה לי. מה שהיה בגוף של רוקיה זה כבר הרבה יותר מסובך. פשוט תקרא את הכתוביות. ><

ShuNka

New member
אני אסביר ../images/Emo58.gif

כמה שאני יכולה @.@ הבדולח שהיה בחזה של רוקיה נקרא "הוגיקו". לכוח של השיניגאמים יש גבול מסוים, עוצמה מסוימת שאליה הם יכולים להגיע. אורהרה רצה שלא תהייה הגבלה לכוח שלהם ולכן הוא המציא את ההוגיקו. ההוגיקו בעצם מקנה לשיניגאמי כוח של הולואו - כוח שלא מוגבל. אורהרה הבין שמה שהוא יצר יכול להגיע לידיים הלא נכונות [כמה דרמטי @.@] והחביא אותו. בתוך רוקיה.

heartnet

New member
תיקון קל ../images/Emo58.gif

אורהרה ידע שהכוח של שיניגאמים מוגבל, והכוח של ההולואים מוגבל. מאז ומעולם ניסו ליצור משהו שיהיה מעבר לכוחות של השיניגאמים והולו, מאין שילוב. זה מה שאורהרה יצר.

zabuzasama

New member
למנהל!

היי, אולי תפתח פורום חדש בפורום מקצועי! (וסליחה על ההצפה...)

ShuNka

New member
אולי תתנו לו את אומנות השרשור

במקום לאחל למותו? ._.

SaijinKun

New member
דניאל,תקשיב. >.>

לא פותחים נושא על כל דבר. ההודעה הזו הייתה צריכה להישלח למנהל,לא להיפתח בפורום. היא פשוט חסרת תועלת. על דברים כמו "היה כיף במפגש" כותבים בשרשורים שנפתחו לזה. ויש הרבה דברים שאפשר לכתוב בהודעות שתפוז פותח,דרך נצל"ש. מובן?! עכשיו,מספיק להספים. >.>

zabuzasama

New member
אני ממש מצטער...

ואני מקווה שלא עשיתי עכשיו משהו לא טוב ושוב סליחה על הספאמינג...

ShuNka

New member
עכשיו שרשרת נכון ../images/Emo9.gif

אל תרגיש רע, לא היית בתפוז לפני זה נכון? ^^

לבנדר א

New member
לטלצ'אן יש התוודאות! O:

קבלו. שיחה שלמה טרחתי כדי לשכנע אותו שהוא קאוואי. ויש תוצאות! ^O^ [נו, סליחה. הייתי חייבת. לא סוקלים, נע?]

אבא ואחותי מקפצים בבית ואומרים

"בוהאהאהאהא". OO טוב לא ממש, אבל שמעתי אותם מבצעים את זה בכישרון שלא רק שלא היה מבייש את דון קנונג'י, אלא גם גורם לו להוריק מקנאה. P:

למעלה