מורים\ות

Blue Aura

New member
../images/Emo203.gif מורים\ות../images/Emo70.gif ../images/Emo88.gif

איך קוראים למורים שלכם
רק שם פרטי. :) וברור שלמה הם והן. והאם אתם חושבים שהם מורים טובים ולמה? [טוב, לא חייב למה.]

Blue Aura

New member
שלי. P: ../images/Emo189.gif

היסטוריה - עירא. מתמטיקה - רוני ודני. אנגלית - אביבה. ספרות - דנה. כלבנות עיוני ומעשי - מיכל.
ביולוגיה - ליאורה. חנ"ג - סימה. זה"ב - רוני. וזהו. P: [זה"ב לא כזה נחשב אבל לא נעים כי הוא גם מורה. ^^"]

gorck

New member
להתחיל?!

פיזיקה- אורנה, מורה טובה מאוד 4/5 בסולם עופר. צורת הלימוד והיחס לתלמידים... כימיה- תמי, מורה סבבה, 2.4/5 בסולם עופר. כיתה קטנה אי-אפשר לתת ציון רע... רוסנה-מתמטיקה, מורה טובה מאוד 4.4/5 בסולם עופר, אחרי טראומה שעברה ממשיכה ללמד באותה רמה... ג'ודי-אנגלית, מורה מעולה 4.5/5 בסולם עופר. שחקנית, מלמדת הרבה עם הוואקליות של שחקנים... מיכל-היסטוריה, מורה טובה מאוד, 4/5 בסולם עופר, רצים בחומר והיא מעשירה מעבר לצריך. משה-תנ'ך, מורה טוב מאוד 3.7/5 בסולם עופר, רב רפורמי, זה מסביר הכל... פיליפ/חגי- העשרה, לקרוא להם מורים זה יעליב....סוף סיפור.... חינוך, אירית- אפשר להסתדר בלי.... ספרות- שלומי, רע! 1/5 בסולם עופר! וזה כשאני מעגל למעלה בהמון.... תעבורה- דוד נדמה לי, לא הייתי עדיין בתעבורה השנה.... חנ"ג- חיים, 2.5/5 פשוט אין תאקלים איתו אז הכל טוב ויפה....

vered151

New member
עווונה =]

הסטוריה - אלון אחד המורים היותר טובים!!! בזכותו יש לי 92 בבגרות!!! המגגן הוריד ויצא לי סופי 87 או משהו...והוא המשיך איתנו עוד שנה...כזה מלך!
לשון - אתי...היא שונאת אותי...כל הזמן מעיפה אותי
תנ"ך - אילנית... גם כן תותחית!!! אין עליה
ספרות -מיכל...איכככס איכככס איכככס שונאת ספרות....בעעע
מתמטיקה - גלינה...קצת קשוחה...אבל מצויינת...ויש לי פרוטקציה..חחח האח הגדול והחכם שלי לא עשה לי רע...=] אנגלית - אני...והיא מכה שלא כתובה בספרים!
עיצוב גרפי - תולדות העיצוב זאת אורה....והיא מלכההההההההה!!!! =] וסדנת אומנות ומחשבים זאת לורנס...והיא אישה מדהימה...יש לה טוב לב כזה
מדהימות..שתיהןןן וואי אני שמה לב שיש לי מורים טובים...רובם!!! =]

שלי!

סולם ... 1 גרוע - 10 מצויין... ביולוגיה מוג' - עופר, אוהב להביא בחני פתע... לא מביא דפים... מסביר לא משהו כ"כ.... ציון 8 ערבית מוג' - שני מורות, דליה לדקדוק, ושרית לתחביר... שניהן מקבלות 9 ספרות - שיזף, וואי אי אפשר איתה במבחנים, מורידה על ניסוחים ולא על ידע... ציון 6 תנ"ך - מיה (המחנכת), אחלה מורה שבעולם, ציון 10 אזרחות - ניסן, מורה קצת מפוזר שלא יודע להשתלט על הכיתה אבל הוא אחלה כמורה ומסביר טוב... ציון 9 הבעה - מירי, מורה מפוזרת בטירוףףףף, יש בלאגן בכיתה ואף אחד לא מקשיב לה... ציון 8 אנגלית - דורית, מורה קצת אדישה, לא משהו, ציון 6... עוד מעט אני עובר ל 5 יח"ל ויש שם מורה מאוד מרשים, סולטן, אני נותן לו ציון 8 מתמטיקה - מיכל... מורה איומההההה.... שונא אותה, היא לא יודעת ללמד.... מתחת לכל ביקורת!!! ציון 0 !!!!! היסטוריה - מיכל, מורה טובה לא רעה, מסבירה טוב, ולא מנג'סת במוח... ציון 10 חנ"ג - ארנולד, אחלה מורה, רק שלפעמים הוא מרגיז ומחליט על מבחני כושר גופני באמצע החיים, לא שאני מתבאס מזה אבל לפעמים בשעה 6 חנ"ג אין לי כוח... ציון 7...

HeNoOsH

New member
שלי :)

תנ"ך מוגבר- לא זוכרת =\ חח סוציולוגיה פסיכולוגיה- דניאלה היסטוריה+ תרבות ישראל- סימה מתמטיקה- רונית אנגלית+חינוך- יעל תנ"ך- חנה ספרות+ הבעה- רותי ספורט- דבורית
[חח הייתי חייבת] תעבורה- ראובן כל המורים בכלליות לא מלמדים הכי טוב...שנה שעברה המורים היו הרבה יותר טובים.

mjlk

New member
פחע

מחנכת+היסטוריה - יפה היא סבבה, יחסית למורה הקודמת שהייתהלנו היא ממש פרפקט! אנלגית - אירית מדהימה! מתמטיקה - אנה! XDDD רוסיה לתפארת מדינת ישראל! אחלה מורה, באמת! ספרות - אביטל. די סביר... ספורט- דנה, פאקצית במידה מה... אבל סבבה תולדות האמנות - שרה בלונדינית 'חושילינג
(בדיחה פרטית) התנסות באמנות - אלמוגית, קיבוצניקית וחביבה. מבוא לעיצוב גרפי - סבטה, חמודה מה עוד לומדים, נו?? תנ"ך - אנט, מעולה! פשוט מורה טובה למרות שלפעמים מעצבנת ונותנת לנו להשלים ת'חומר לבד
זהו נכון? נדמה לי שכן..

אוקיי אז ככה

למחנכת קוראים מירי... היא לא מלמדת אותי שום מקצוע, רק מחנכת את הכיתה....אבל בעיקרון היא מורה למחשבים ומתמטיקה..... היא מלמדת מחשבים רק מי שלומד במגמה. שמוליק (שהוא בינתיים המחנך שמחליף את מירי, כי היא בחופשת לידה)- הוא מורה להיסטוריה, מורה טוב.... תנ''ך: החליפו לנו מורה בגלל אילוצי מערכת, אז כרגע זאת שושנה ....דווקא בסדר.. תנ''ך מוגבר: המורה שהייתה בתנ''ך רגיל, שעכיו לא מלמדת את הכיתה, קוראים לה גילת, והיא מורה מצויינת.... הכי כיף לללמוד בשיעורים שלה. מתמטיקה: נילי, מורה מצויינת ואחלה של בן אדם..... ספרות: יונה, אחלה של מורה ,נורא כיף בשיעורים שלה. ספורט: אורנה, מורה טובה, כיף בשיעורים. אנגלית: המורה של שנה שעברה חזרה ללמד בקבוצה שאני לומדת.. היא בסדר בתור בן אדם, מורה בערך טובה. פסיכולוגיה: זוהר, פשוט אין כמו המורה הזאת....... כיף ממש בשיעורים איתה ,חבל שזה רק שעתיים שבועיות....והיא ממש אחלה של בן אדם. ולא זוכרת... ניראה לי זהו.

גם אני רוצה../images/Emo3.gif

הסטוריה- יפעת. מעצבנת! תנ"ך- פנינה. קצת מטורללת, מתלבשת כמו ליצן, אבל היא די בסדר:] ספרות- חמדה. אחלה של מורה
תעבורה- שמחה. שיפרוש לפנסיה<_< מתמטיקה- גיטה, סקיטע גיטע!
אנגלית- מירי. כימיה- רחל.
אנטומיה- ג'ורג'. חיי בסרטטטט תולדות המחול- ליאת. עיניים מפחידות:| מוזיקה למחול- רחל
חמודה
בלט קלאסי- אורנה (כנראה).
מחול מודרני- אדווה.
מושלמת!

שלי...

מחנכת+ לשון והבעה- מיכל, שונאת אותה
פיזיקה- סופי מתמטיקה- שמחה תנ"ך- אתי, היא חולת נפש אנגלית- לאה מחשבים- בתיה הסטוריה- ראובן ספרות- גלית חנ"ג- אירית

Black Balloon

New member
יאללה P:

מחנכת+ספרות: מזל. היא גם הרכזת והיא הכי אחלה בעולם, אני לא מבינה למה שונאים אותה. :X אנגלית: חני. היא פשוט לא יודעת להקשיב! מתמטיקה: אלינה. היא מעצבנת, אבל מצחיקה בטירוף!
תנ"ך: ברכה. חחח אתם לא רוצים שאני אפרט, תאמינו לי. :| הסטוריה: דורה. היא מורה ממש טובה, אבל היא מדברת שטויות לא קשורות כל השיעור ונזכרת להכתיב בסוף השיעור (ככה שתמיד ההפסקה מתקצרת :{). היא מזכירה לי את דורה ובוטס
. אומנות/ת.האומנות: דינה. היא פסיכית אני אומרת לכם, פסיכית!!! וסנילית P: חנ"ג: סימה. היא כ"כ מעצבנת, שיואו. שהיא תרוץ 1000 מטר!!!11 ח.תעבורתי: יעקב. מה אני אגיד עליו? :X טמבל. XD

../images/Emo6.gif טוב נו

וול.. אנגלית-מירי מתמטיקה-גיטה תנ"ך-פנינה היסטוריה-יפעת אנטומיה-ג'ורג' מוזיקה-רחל תולדות המחול-ליאת מודרני-אדווה
קלאסי-
אורנה?(לשעבר ארז
) קומפוזיציה-מירית סוציולוגיה ופסיכולוגיה-אפרת חינוך(
)מי נועם זהו נראה לי

אואו.

מחנכת+מורה לביולוגיה- אורית. מתמטיקה- סרגיי [או כפי שאני אוהבת לכנותו- הקרצייה]. תנ"ך- רונית. תולדות האומנות- שרה. ציור- אליעד. ספרות- מיכל. היסטוריה- לילך. אנגלית- ג'ני. תעבורה- מיכאל [יש לו משהו במוח אני חושבת, הוא טיפה לא שפוי.] חנ"ג- לאה/ניב. המורים אחלה בסך הכל, לילך מעולה.

צטלע

New member
../images/Emo188.gif

ערבית- ענת. מורה מדהימה. וגם בנאדם מקסים. 10 מתמטיקה- פנינה. 7-8 ככה, לא יודעת היא חכמה אבל היא קשה בתור מורה :/ אנגלית- נורית. אחלה מורה. היא בסדר. פיזיקה- מרים. מורה מעולה. חנ"ג- ניבה. יואו היא כ"כ מעצבנת!! תעבורה- לימור. אחלה מורה. היסטוריה- קרן. לא יודעת אני לא ממש אוהבת איך שהיא מלמדת.. לשון- יהודית. היא מורה בסדר, בתכלס היא מצליחה להביא את הכיתה להשגים מעולים. ספרות- גילה. נמ, השיעורים שלה מעצבנים כי היא תמיד נטפלת לפרטים הקטנים שבסיפור ומתחילה עם תיאוריות פסיכולוגיות. צרפתית- לוסי. מורה בסדר.. תנ"ך- ליאת. היא מורה בסדר בסה"כ, אבל היא לא מצליחה ללמד כלום כי היא לא מסוגלת להשתלט על הכיתה.

אחח המורים...../images/Emo103.gif

אז ככהההה המחנכת אורית מורה סבבה עושה בשבילנו הכל {גם מורה לביולוגיה שאני כבר לא לומדת} |הגדש|מחשבים:|סגדש| רינת..סבבה לגמריי |הגדש|פיזיקה:|סגדש| יוסי...מורה קרוע ברמות!!!
|הגדש|היסטוריה:|סגדש| רונית..לא לומדים אצה כלום..מנסה להצחיק לפעמים מצחיקה
|הגדש|חנ"ג:|סגדש| דורית..מתה עליה {אני לא מהטובים בספורט והיא אחלה איתי} |הגדש|תעבורה:|סגדש| דוד {הכי טוב} אמממ אני ישנה בשעה הזאת
|הגדש|אנגלית:|סגדש| לנה שונאת אותה..לא מלמדת ולא נחמדה סתם קקה!
|הגדש|ספרות:|סגדש| ורד..סבבה אני יודעת...מורה! |הגדש|תנ"ך:|סגדש| נאוה..שונאת אותה גם..לא אוהבת תנך בכלל!! |הגדש|מתמטיקה:|סגדש| בתחילת השנה הייתי עם מורה בשם סורין ירדתי ל-4 עכשיו ז'אנה מורה מדהימה
|הגדש|חלו"ם:|סגדש| שרון..{מורה לאומנות} אני כל כך אוהבת אותה
ואם אתם שואלים מזה חלום..זה שיעור מוזר שיש אצלנו בבצפר..לפתח מנהיגות וכאלה.. זהו..חפרתי...להית'

למעלה