מורים\ות

כן...אבל אני כבר לא לומדת ביולוגיה

+
חחח אני מבינה שרק אוריתיות יכולות להיות גם מחנכות וגם מורות לביולוגיה?

היינו צריכים לבחור מגמה..../images/Emo103.gif

ובחרתי פיזיקה..וזה באותו אשכול חוצמזה שביולוגיה זה הרבה לכתוב וללמוד לפני מבחן ואני יותר ריאלית...

שלנו..

מתמטיקה-בוריס אזרחות-בתיה חינוך-חנה
תנ"ך-שרה ביולוגיה-נטלי כימיה-שרה [אחרת] ספורט-עירית ספרות-אביבית אנגלית-נורה

Stinki Winki

New member
זה יהיה ארוך.

מחנכת+מורה ללשון- איילה (כלבה. לא סובלת אותה.) מתמטיקה- עופרה (מפחידה אבל לדעתי מורה טובה.) אנגלית- ליאת (נותנת עבודות מייגעות אבל מצחיקה לאללה.) תנ"ך- יפעת (המורה הכוסית. אני לא ממש אוהבת את המקצוע אבל לפחות לא מפריע לה שישנים בשיעורים.) ספרות- אורנס (אור-נֵס. שם מוזר אני יודעת... מורה מעולה, בתור מורה ובתור בנאדם.) כימיה- גלעד (המורה הכי טוב שהיה לי- פשוט איש טוב כזה. והוא גם נותן שיעורים פרטיים למי שצריך.) ביולוגיה- טלי (קצת משעממת אבל מעבירה ברור את החומר ועושה מבחנים נחמדים.) ביוטכנולוגיה- עמית (המורה הכי מצחיקה שהייתה לי. והיא מלמדת ממש טוב.) ספורט [בעעע]- מירית (הו וול לפחות היא נותנת לי 80 על הגעה עם בגדי ספורט.) היסטוריה- ז'ורז'!!! [ג'ורג'] (מורה די מוזר, יש לו סיפורים משעשעים לפעמים... אבל היסטוריה אני לומדת לבד בבית אחרת אני לא אהיה בחיים מוכנה לבגרות.) וזהו נראה לי... אמורים להתחיל שיעורי חינוך תעבורתי אבל זה לא ממש מעניין. (איזה מביך אם הם קוראים פה...0_0)

The Shoe

New member
הבה ../images/Emo13.gif

טוב המחנכת שלי והמורה לספרות זהבה
בהיא מותק של בנאדם. ספרות לא הקליק שלי אבל היא מותק יניבי, המורה שלי לפיזיקה. לא מלמד משוה לטעמי אבל אנחנו קבוצה קטנה אז לא מתלוננת רות היא המורה שלי לכימיה, היא גם מותק והיא מורה טובה לאללה, רצה בחומר אבל מספיקים להבין זהבה 2 היא המורה שלי לתנ"ך, לא ממש מתים עליה אבל היא אחלה ובסדר גמור לדעתי היא גם בנאדם ממש טוב רחלי- המורה לספורט, היא חמודה אבל ממ קצת מגזימה השנה... וגם המקצוע לא משהו
מוניקה- נו נחשו? אנגלית! היא גם מותק של מורה והיא מורה טובה והיא פשוט מצחיקה אותנו כל השיעורים ומזה כייף איתהה ^^ מממ וזהו נראה לי

GR££N woMAN©

New member
טוב נו../images/Emo3.gif

מחנכת + תנ"ך - חיה
היסטוריה - אוסנת
תקשורת - איילת
/ אלין
סוציו' - ענת
כלכלה - בני
ספורט - מזל
מתמטיקה - ספירית
ספרות - מירה
חינוך תעבורתי - שאול
[ואין לו שפם! פשוט לא מבינים מה הוא אומר
] אנגלית - מוריס
ביולוגיה - תמר

Tinkit16

New member
../images/Emo55.gif נכון לכל המורות לאנגלית, יש

גם שם כזה? אדל (איילת), ג'ודי/ת (יהודית), מירה, וכאלה
היסטוריה - אלון מתמטיקה - עירית אנגלית - ג'ודי ספרות - גליה לשון - נגה (אנטינגה, היא גם מורה לספרות, אבל לא שלנו) תולדות האמנות - יונת ציור - זיוה פיסול - גלדיס שכחתי משהו?

Come Alive

New member
../images/Emo194.gif יאללה בלאגן!

אריאלה- מחנכת ומורה להסטוריה. חמודה לאללה. מצחיקה כזאת. שחר- מתמטיקה. אדיוט קצת. דרורית- חיבור וספרות. חרא של מורה. מפגרת לגמרי. דינה- תנ"ך. אני אפילו לא בטוחה שככה קוראים לה. המורה הכי גרועה שיצר האדם. גליה- פסיכולוגיה. חמודה, נחמדת כזאת. איריס- סוציולוגיה. מוזרה קצת, אבל מצחיקה. נחמה- אנגלית. יודעת אנגלית פחות טוב ממני. איכס. ריקי- ספורט. לא הייתי עוד בשיעורים שלה [יש לי פטור זמני כי הייתה לי מחלת הנשיקה]

אניאניאני../images/Emo29.gif מתמטיקה:טלי,היא קרצייה,אני שונאת אותה,והיא שונאת אותי גמכן. אנגלית:סנדי,היא קנדית והיא דווקא בסדר. היסטוריה:פנינה.היא מלמדת,היא מצחיקה והיא לא מתקמצנת בנקודות. תנ"ך:חגית,היא חפרנית ברמות על ואני לא סובלת אותה. בלעכס[ל"ס/אקולוגיה]:נעמה,יש לה את אותו שם כמוני../images/Emo3.gifאני לא מחבבת אותה במיוחד. קולנוע עיוני:עודד,הוא שווה ביותר והוא המורה היחיד לקולנוע שלא קירח^_^ קולנוע מעשי:שלום,הוא בסדר אבל הוא מתבכיין וזה די מציק. תעבורה[XDDDD]:מנחם.הייתי אומרת שבשיעורים שלו אין רגע משעמם אבל זה בהחלט תלוי בשיעור.חלק מהם אנחנו על הרצפה מהשטויות שהוא אומר ובחלק אנחנו על השולחן,מתים משעמום. הבעה+ספרות:איריס.היא רכזת השכבה שלנו והיא לפעמים בסדר ולפעמים סתם עצבנית. חינוך[שיעור מחנכת]:ליאורה,המחנכת../images/Emo3.gifהיא חביבה,רוב הזמן. ספורט:לימור,חתיכת סדיסטית... ונראה לי שזהו,בטח שחכתי מישהו../images/Emo3.gif

למעלה