מי שמעליי

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifקליפ מדהים ../images/Emo99.gif

מחקתם פה הודעות? כי קיבלתי הודעה למייל שיש לי עוד תגובה וכשאני נכנסת ללינק ההודעה לא קיימת חח ואם כן אז גל- (וואו עוד באינסטינקט שלי לקרוא לך ליטל..) לא לפעמים.. אני אוהבת תמיד..

always be me mc

New member
אכן הייתה עוד תגובה להודעה שלך

אבל מחקתי את שלי כי ראיתי שדוד כבר הגיב לך
ואיך ליטל איך? אני עוד מעט בת 21
אם כבר אז oldkitten
ותמיד אה? אז מזלו שאת לא שכנה לו
(מדמיינת: יערה הולכת להשאיל מדוד סוכר דוד: הנה בבקשה מה שרצית :) יערה: אוי יופי תודה לך! *חוזרת אחרי שני דקות* יערה: אופס התבלבלתי רציתי בעצם סוכר חום דוד: הנה בבקשה *הולכת ואז נזכרת שרצית עוד משהו* יערה: אוי סלח לי באמת אבל אפשר גם קצת קמח? ומה עם דבש? ויש לך אולי גם דגנים? אין אני כל כך רואה אתכם עושים את זה
) דוד + יערה Forever!

always be me mc

New member
המ דוד, יערה

אני מקווה שלא נעלבתם מההודעה שלעיל, רשמתי את הכל בצחוק כמובן ולא בכוונה להעליב
(המ וגם חסר לי טאקט.. אני חייבת לעבוד על זה
)

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifחחח בכלל לא נעלבתי..

ולמה נראה לך שאני בכלל אגיד "סלח לי?" או בבקשה? אני פשוט אכנס ואקח חח X3 דווקא יכל להיות מגניב אם היינו שכנים..! ואגב מה לעזאזל אני עושה עם קמח דבש וסוכר חום? ודגנים? חח עוגת קורנפלקס?

always be me mc

New member
חח יופי כי השקט הפחיד אותי

על זה שתכנסי ותקחי (דמט איך לא חשבתי על זה? |כאפה|) חח והדגנים באמת היו תקועים אבל זה יענו חלק מהקטע שכל שניה את מפריעה לו ורוצה ממנו משהו
(כנ"ל על ה'סלח לי') אניוואי אני אומנם לא תסריטאית אבל אם אתם קרועים ככה במציאות כמו שאתם פה במחשב אז אתם חייבים לשחק ביחד בקומדיה!

CharmedRulez

New member
יא הלוואי היינו שכנים ../images/Emo99.gif

ואני רוצה גם שתגיבי כבר על ההודעה של הסרט!

sparx

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo54.gifהסמל של העץ שדפקת שם

זה כי קוראים לי יערה!@?#%%& כי אם כן למה לא שמת מגן -דוד- גם!? או שזה עץ ונשיקה כי sitting on a tree..? אני מתחילה לחשוב שאני צריכה ללכת לישון.. והרסתי לעצמי את השבועה שההודעה הקודמת תהיה האחרונה טרום חרם אני הולכת לגיהנום..

always be me mc

New member
זה לא קשור לשם שלך../images/Emo152.gif

אבל זה כן קשור לשיר הזה של sitting on a tree :) ושאני אדפוק עץ?
נאבר!

למעלה