ממשיכים באושפיזין והיום אורנית

veredmp

New member
../images/Emo203.gif ממשיכים באושפיזין והיום אורנית ../images/Emo203.gif

אורנית (שיש לה שני ניקים פה בפורום!) מחכה ומצפה לשאלות שלכם. אז יאללה!

veredmp

New member
השאלות שלי

למה, בעצם, יש לך שני ניקים בתפוז? רצית להחליף ובסוף נשארת עם שניהם, או שרצית בפורומים מסויימים להיות בניק אחד ובפורומים אחרים בניק אחר? האם יש לך עוד ניקים שאנחנו לא יודעים עליהם?

oranitoosh

New member
עונה באיחור קליל...

היה פורום מסויים שרציתי להיות בו בניק אחר ולכן פתחתי עוד אחד, אז מידי פעם כשבאתי להגיב בו לא שמתי לב והייתי על הניק השני.. ולא, אין לי עוד, גם שניים זה יותר מידי.

sp400

New member
שליי...

אורנית.. אנחנו בקושי מכירים אז השאלות שלי יותר נוקבות את מצטערת על זה שבגללך אני מכיר את מירי?? לא היה עדיף להשקיע את הכרטיס ההוא בפרטנר יותר אטרקטיבי?? זה מבאס להיות שכנה שלי?? ונכון את אוהבת את השאלות החופרות שלי??

oranitoosh

New member
אחח שלומי שלומי...

האמת בכלל לא, חבל שלא יכלתי להקליט אותך ולהשמיע לכולם את הדעה שלך על מירי בהופעה הראשונה.. (אהמ..) האמת חיפשתי, אבל אתה היית היחידי שהסכים לשלם 130 ש"ח , אז לקחתי אותך
לא, תודה לאל אני לא רואה אותך יותר מידי... ברור, חולה על השאלות, שונאת אותך

ady18

Well-known member
שאלות:)

מאכל אהוב? ממתק אהוב? טעם גלידה מועדף? בילוי אהוב? אומנים אהובים חוץ ממירי? הופעה שאת ממליצה שהיית חוץ ממירי? דיסק אחרון שקנית ואת ממליצה? דבר מטורף שעשית? תוכנית טלוויזה אהובה? שיר אהוב של מירי? שיר אהוב של אומן אחר?

oranitoosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

מאכל אהוב? ג'חנון ממתק אהוב? מקופלת לבן טעם גלידה מועדף? וניל בילוי אהוב? פאב אומנים אהובים חוץ ממירי? קרן, אוהד חיטמן, סקעת, שיר ביטון
הופעה שאת ממליצה שהיית חוץ ממירי? שיר ביטון.. דיסק אחרון שקנית ואת ממליצה? סקעת החדש, נחמד... דבר מטורף שעשית? לא עולה לי משו תוכנית טלוויזה אהובה? האלופה, כוכב נולד... שיר אהוב של מירי? יש המון, אבל אני אבחר- "לשם" שיר אהוב של אומן אחר? "אי אפשר"- אוהד חיטמן

sp400

New member
אורנית מסרה לכם שהיא בצפון והיא תענה לכולם

מחר

dxe בן

New member
שאלות :)

-היית בחו"ל פעם? -חורף או קיץ? -קעקוע או פירסינג? -זיכרון ילדות שאת ממש זוכרת? -מאמינה באמונות תפלות?

oranitoosh

New member
עונה ../images/Emo13.gif

-היית בחו"ל פעם? אכן. מספר פעמים... -חורף או קיץ? חורף! -קעקוע או פירסינג? לא זה ולא זה! -זיכרון ילדות שאת ממש זוכרת? שהייתי באה מהגן, והיה מחכה לי צלחת של מרק מלוחיה ...(מי שמיצרי יודע מה זה..) -מאמינה באמונות תפלות? חלק, חתול שחור, כפכף הפוך שטויות כאלה..

Crurifragium

New member
זה לא רק למצרים

מלוחיה זה אמנם לא מאוד נפוץ בארצנו, אבל קיים, וגם די טעים. אגב, מה האמונה התפלה לגבי כפכף הפוך? לא נשמע לי מוכר...

oranitoosh

New member
טוב לדעת...

תמיד אני אומרת שאני חולה על מלוחיה ואף אחד לא ידוע מה זה... בודדים האנשים שאוהבים את זה..חחח
לגבי הכפכף, אני ידועת שאסור שיהיה כפכף הפוך כי אז זה עשוה מזל רע, כל כפכף הפוך צריך להפוך..

veredmp

New member
נראה לי ששמעתי על האמונה הזו......

מקווה שאין לך הרבה ילדים קטנים בבית, הם נוהגים להוריד נעליים איפה ואיך שיוצא להם, מה שגורר הרבה נעליים הפוכות

Crurifragium

New member
אם עושים תרגילים

של עמידת ראש, ויש כפכפים בחדר, צריך קודם להפוך אותם, כדי שלא יהיה מזל רע בזמן עמידת ראש, שאז הכפכפים הלא הפוכים בעצם נהיים הפוכים יחסית לאדם?

Crurifragium

New member
שאלות

שוקולד מריר או חלב? סופרים אהובים? ספרים אהובים? "סיינפלד" או "חברים"? מה את יותר מחפשת בטיולים? נופים וטבע, אתרים ומוזיאונים, ערים וארכיטקטורה, אנשים ותרבות מקומיים, הסטוריה, אומנות, משהו אחר? מה את רוצה לעשות עם עצמך "כשתהיי גדולה"? מה עשית היום (אתמול) בצפון? ו... כי הנושא עלה בדיון הקודם על שלומי, שאלת בונוס שאת לא באמת חייבת לענות עליה, יש לך איזושהן מחלות כרוניות, מומים ונכויות, פגמים גנטיים, בעיות ניורולוגיות, וכו', שאת נורא רוצה לספר לנו עליהן?

sp400

New member
על השאלה האחרונה אני יכול לענות חח

גם היא דסלקטית

למעלה