ממשיכים באושפיזין והיום אורנית

sp400

New member
חוץ מזה שלי אין את זה חחח

יש לי ליקוי למידה בעברית שלא מוגדר כדיסלקציה סתם ליקוי למידה

oranitoosh

New member
עונה ../images/Emo3.gif

שוקולד מריר או חלב? סופרים אהובים? ספרים אהובים? "סיינפלד" או "חברים"? חברים!!! ברור! מה את יותר מחפשת בטיולים? נופים וטבע, אתרים ומוזיאונים, ערים וארכיטקטורה, אנשים ותרבות מקומיים, הסטוריה, אומנות, משהו אחר? לא זה ולא זה.. מחפשת לעשות כיף, קצת ללכת, קצת לצחוק, קצת אוכל..חחח והכל טוב
מה את רוצה לעשות עם עצמך "כשתהיי גדולה"? אני מ]פחדת מעין הרע, אז אני לא אספר.חחח.. סתם, יש הרבה דברים.. מה עשית היום (אתמול) בצפון? טיול עם המשפוחה, היה סוף הדרך
ו... כי הנושא עלה בדיון הקודם על שלומי, שאלת בונוס שאת לא באמת חייבת לענות עליה, יש לך איזושהן מחלות כרוניות, מומים ונכויות, פגמים גנטיים, בעיות ניורולוגיות, וכו', שאת נורא רוצה לספר לנו עליהן? חחחח אני מבינה ששלומי כבר ענה, ואני לא דיסלקטית לעומת מה שהוא אומר. יש לי הפרעת קשב וריכוז (כמו חצי מדינה בערך.)

Crurifragium

New member
לכולם יש

הפרעות קשב, מאז שהבינו שזאת פשוט דרך הרבה יותר מנומסת להגיד לאנשים שהם כולם נורא משעממים ולא שווה לבזבז זמן להקשיב להם.

Crurifragium

New member
שלומי כנראה סובל ממה

שבזמן שרותי הצבאי נהגו לקרוא לו "פאק באמינות".

Crurifragium

New member
יש תרוץ

הוא רשם שיש לו "ליקוי למידה בעברית". הוא פשוט השתמש במילה "דיסלקציה" מתוך הנחה שיש כאן אנשים עם "הפרעות קשב" או "הפרעות ריכוז" שתאור בן שלושה מילים יהיה להם קשה להבנה ולכן הם יחליטו שזה דווקא לא תרוץ

למעלה