נחמד.
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #26 מקום 4../images/Emo179.gif אין לי כוח למשחקים מילים ולחן: אסף לביא צנעני "אין לי כוח למשחקים, רק רוצה אהבה. תן לשכוח את החוקים, ואת מה שעבר..." מספר נקודות: 39
מקום 4../images/Emo179.gif אין לי כוח למשחקים מילים ולחן: אסף לביא צנעני "אין לי כוח למשחקים, רק רוצה אהבה. תן לשכוח את החוקים, ואת מה שעבר..." מספר נקודות: 39
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #28 מקום 3../images/Emo179.gif נערי שובה אלי מילים ולחן: דני שושן "אבק דרכים בתלתליו אנא אלי שמור נא עליו נתתי לו כל שאהב רקמתי לו בחוט זהב..." מספר נקודות: 39
מקום 3../images/Emo179.gif נערי שובה אלי מילים ולחן: דני שושן "אבק דרכים בתלתליו אנא אלי שמור נא עליו נתתי לו כל שאהב רקמתי לו בחוט זהב..." מספר נקודות: 39
מ מעאלי Member 14/7/07 #30 לא נכון !!!! זה חייב להיות מקום ראשון../images/Emo46.gif אל תגיד לי "אז מה " מקום ראשון
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #31 מקום 2../images/Emo179.gif עוד יהיה לי (יום אחד אולי אפרוש כנפיים) מילים: רחל שפירא לחן: ירוסלב יעקובוביץ' "יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד..." מספר נקודות: 48
מקום 2../images/Emo179.gif עוד יהיה לי (יום אחד אולי אפרוש כנפיים) מילים: רחל שפירא לחן: ירוסלב יעקובוביץ' "יום אחד אולי אפרוש כנפיים יום אחד תראה שלא אפחד יום אחד אולי אפרוש כנפיים וזה יהיה כל כך נחמד..." מספר נקודות: 48
מ מעאלי Member 14/7/07 #32 אז לפחות זה מקום ראשון../images/Emo46.gifפורום מעצבן../images/Emo70.gif אני מתנגד !! זה ונערי שוב אליי חייבים להיות במקום הראשון או השני
אז לפחות זה מקום ראשון../images/Emo46.gifפורום מעצבן../images/Emo70.gif אני מתנגד !! זה ונערי שוב אליי חייבים להיות במקום הראשון או השני
ל לפני שהלילה נגמר New member 14/7/07 #34 מקום 1../images/Emo47.gif אז מה מילים ולחן: אסף לביא צנעני "אז מה אם קנית לי אז מה אם הבאת לי אז מה אם נתת לי אז מה אני לא ילדה קטנה לא ביקשתי מתנה אל תקנה לי שום דבר רק תן לי אהבה..." מספר נקודות: 53 כפי שאתם רואים, ההפרש בין המקום הראשון והשני קטן אתם בחרתם - "אז מה" הוא השיר הטוב ביותר של מרגול לשמיעת השיר http://my.area.co.il/view.php?siteid=101148&jet=page&menuid=867665
מקום 1../images/Emo47.gif אז מה מילים ולחן: אסף לביא צנעני "אז מה אם קנית לי אז מה אם הבאת לי אז מה אם נתת לי אז מה אני לא ילדה קטנה לא ביקשתי מתנה אל תקנה לי שום דבר רק תן לי אהבה..." מספר נקודות: 53 כפי שאתם רואים, ההפרש בין המקום הראשון והשני קטן אתם בחרתם - "אז מה" הוא השיר הטוב ביותר של מרגול לשמיעת השיר http://my.area.co.il/view.php?siteid=101148&jet=page&menuid=867665
מ מעאלי Member 14/7/07 #36 טוב ככה הייתי מסדר ת'שישייה שלי../images/Emo11.gif 1- עוד יהיה לי 2- נערי שובה אלי 3- חומות חימר 4- מנטה 5- אז מה 6- רוברטו
טוב ככה הייתי מסדר ת'שישייה שלי../images/Emo11.gif 1- עוד יהיה לי 2- נערי שובה אלי 3- חומות חימר 4- מנטה 5- אז מה 6- רוברטו
Y yrutoo New member 14/7/07 #44 ראוי ../images/Emo99.gif למרות שלא היה אכפת לי אם מקום 1 ו-2 היו מתחלפים