מה זה?
A Anne of green gables New member 17/2/06 #22 או, סוף סוף משהו שמתאים לי. לסוס ונערו - מי שמתחתי חושב ששסטה היה יותר מגניב בתור שסטה מאשר בתור "הנסיך קור".
או, סוף סוף משהו שמתאים לי. לסוס ונערו - מי שמתחתי חושב ששסטה היה יותר מגניב בתור שסטה מאשר בתור "הנסיך קור".
N nitzile New member 17/2/06 #24 יאפ... ../images/Emo9.gif מי שמתחתיי... הדמות האהובה עליו היא שאסטה וקורין?
ל ליאור דורון New member 17/2/06 #26 השניה האהובה נחשב? (אחרי ריפציפ) מי שמתחתי חושב שהחיות המדברות הכי מגניבות זה עכברים
R Roonil Wazlib New member 18/2/06 #27 ריפיצ'יפ!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif מי שמתחתי לא אוהב את סוזן
מ מתושלח השבלול New member 21/2/06 #29 ../images/Emo208.gif צריך ללכת ללמוד למתמטיקה. ממילא אני אקבל 60. ואין לי מוטיבציה. ואפילו מתן כבר לא אוהב אותי . לכי. לא רוצה. אבל את חייבת. לא רוצהההההההה . נו יאללה, עוד 6 ימים וזהו. או, וול. יופי . הלכתי. ביי. ביי.
../images/Emo208.gif צריך ללכת ללמוד למתמטיקה. ממילא אני אקבל 60. ואין לי מוטיבציה. ואפילו מתן כבר לא אוהב אותי . לכי. לא רוצה. אבל את חייבת. לא רוצהההההההה . נו יאללה, עוד 6 ימים וזהו. או, וול. יופי . הלכתי. ביי. ביי.