2
L LiHiLuSh New member 25/9/07 #31 Nחליפה את 5 ל5הזה../images/Emo99.gifחח איזה חמודים../images/Emo6.gif +חייבת דיבוב טום:נו חכה חכה רגע תן למלך לדבר! בילף*מגלגל עיינים*כןכן מה שתגיד...
Nחליפה את 5 ל5הזה../images/Emo99.gifחח איזה חמודים../images/Emo6.gif +חייבת דיבוב טום:נו חכה חכה רגע תן למלך לדבר! בילף*מגלגל עיינים*כןכן מה שתגיד...
L LiHiLuSh New member 25/9/07 #32 מחליפה את 5 ל5הזה../images/Emo99.gifחח איזה חמודים../images/Emo6.gif מחליפה את 5 ל5הזה חח איזה חמודים +חייבת דיבוב טום:נו חכה חכה רגע תן למלך לדבר! בילף*מגלגל עיינים*כןכן מה שתגיד...
מחליפה את 5 ל5הזה../images/Emo99.gifחח איזה חמודים../images/Emo6.gif מחליפה את 5 ל5הזה חח איזה חמודים +חייבת דיבוב טום:נו חכה חכה רגע תן למלך לדבר! בילף*מגלגל עיינים*כןכן מה שתגיד...
D dorkiflitz New member 25/9/07 #33 אעהעהעהעהעהעעהה בבקשה אל תסגרי את התחרות היום!! אני לא אהיה בבית עד מחר ואני מתה לשים תמונות! בבקשה בבקשה אל תסגרי! חחחח תודה!
אעהעהעהעהעהעעהה בבקשה אל תסגרי את התחרות היום!! אני לא אהיה בבית עד מחר ואני מתה לשים תמונות! בבקשה בבקשה אל תסגרי! חחחח תודה!