סוף שבוע קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסוף שבוע קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: סרט/ספר/סדרת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? שבוע מעולה לכולם

danduuu

New member
טוב אני ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש: ממ נראה לי Sleepwalker ודד בויז פואם שיר השבוע לא של נייטוויש: נו לא יודעת יש מלא
אלבום השבוע: American Idiot-Green Day|מכורה| היה לי ממש חשק בשבילו השבוע וחרשתי עליו
להקת השבוע:גרין דיי סרט/ספר/סדרת השבוע: ספר-"אחת עשרה דקות" של פאולו קואלו
סדרה-מגרש ביתי
וסקראבס
כרגיל
משהו טוב שקרה השבוע: חופש, בגרות, בקושי למדנו
משהו רע שקרה השבוע: תעודות XD סתם נו היה נחמד חוץ מה-22 חיסורים שיש לי ונכשל אחד באזרחות
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שתהיה שביתההה בעזרת השם! ציטוט השבוע: "אני אחתוך לו את הביצה השמאלית וארתיח אותה במים רותחים, ואז אני אחתוך לו את המה שמו דק דק דק דק. אני ארתיח לו את הביצה במרינדה" XDDDDDDDDD אתמול בהצגה "חתונה מושלמת" וואי אחת ההצגות היותר טובות שראיתי!! לכו לראות
הו עוד אחד משם! "איך את יכולה להוכיח שאת מנקה?" *מתחילה להסתכל על הריצפה ואומרת באדישות-"אוי כמה לכלוך! אוי אוי אוי" תמונת השבוע: אני במחשב של אחים שלי
מה אתם שומעים עכשיו?ארץ נהדרת XDD איזה דפוקים הם אלוהים

The Cat Woman

New member
"11 דקות" ספר מדהים!!!

אני לא אגזים אם אני אגיד שזה הספר הכי טוב שקראתי בזמן האחרון... ופאולו קואלו בכלל אדיר!

Super Alonit

New member
מה? אני היחידה שלא שמעה עליו מימיה?

טוב נו, אני מבינה שזה מומלץ... :) אני אחפש את זה ואקרא את זה בהזדמנות או משהו.

פאולו קואלו ענק!!

אני כ"כ אוהבת את הספרים שלו!
בעיקר את "ורוניקה מחליטה למות"

FeLL67

New member
אווו וורוניקה מחליטה למות

מדהים. מדהים. ושוב מדהים. ספר כזזזזזזה טוב. אה, 11 דקות שלו ? O: בחיים לא שמעתי על זה.

The Cat Woman

New member
וואו אני ראשונה! *התרגשות*

שיר השבוע של נייטוויש: נמ... נמ... Ocean Soul שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Evil- Bad Dreams (כן, כן...) אלבום השבוע: Artic Monkeys - Whatever People Say I Am Thats What I'm Not להקת השבוע: Depeche Mode (כי התגעגעתי אליהם
והיה את free love ברדיו השבוע וכמעט בכיתי!) סרט/ספר/סדרת השבוע: לא ממש יצא לי לראות טלויזיה. ספר- אני קוראת עכשיו את "השטן והעלמה פרים" של פאולו קואלו. משהו טוב שקרה השבוע: קיבלתי 546 במבחן פתיחה!!! (פסיכומטרי) משהו רע שקרה השבוע: סיפור לא נעים עם המפקד החולירע שלי... אני חוזרת מקוצרת
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שהמזל הנאכס שלי סופסוף יגמר ויקרה לי משהו אחד טוב. לא יותר, רק אחד! ציטוט השבוע: "כשאנשים קטנים עושים צל גדול- סימן שהשמש שוקעת" (מתוך הנסיך הקטן) תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? Touch Me/ The Doors (יש גם חיים מחוץ למטאל, תאמינו או לא) בטח עד ששלחתי את זה- אני כבר לא ראשונה

The Cat Woman

New member
אני מגוונת ../images/Emo9.gif

ואני רואה שאתה אוהב את GNR.... אלילים!!! יש לי תמונה גדולה שלהם במשרד מול הפרצוף כדי להזכיר לי שכן יש טוב בבסיס...

Itay Simons

New member
סופ"ש :}

שיר השבוע של נייטוויש: Over the Hills And Far Away שיר השבוע לא של נייטוויש: Ensiferum-Dragonheads
אלבום השבוע: להקת השבוע: Ensiferum :p סרט/ספר/סדרת השבוע: חברים ^^ לא רק בלונדיניות
משהו טוב שקרה השבוע: נמנמ אין יותר חיבור? משהו רע שקרה השבוע: הוא היה מסריח משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שאני אגלה סוף סוף אם יש לי מחלת הנשיקה או לא XD ציטוט השבוע: "איים נוט אטרקטד טו יו אני מור! *פאוזה* נוט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" (בוראט, סרט דוחה אבל היו כמה קטעים ענקיים) תמונת השבוע:
|נוסטלגיה| מה אתם שומעים עכשיו? ארץ נהדרת?

Super Alonit

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של נייטוויש: End of all hope שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica- Blank Infinity או Lacuna Coil- To live is to hide. אלבום השבוע: Lacuna Coil- Karmacode (לא ממש השבוע, קניתי אותו לפני יותר מחודש, נראה לי :X) להקת השבוע: Nightwish
סרט/ספר/סדרת השבוע: שנות ה-70. :] משהו רע שקרה השבוע: אני גוססת בייסורי השפעת כבר כמה ימים... משהו טוב שקרה השבוע: עוד לא מתתי. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: להבריא.
ציטוט השבוע: אחי המטורלל (בן 3) כשאמרו לו שלוקחים אותו לרופא: "אני אגרוף (=אטרוף) אותו וארוץ away". חולה נפש קטן.
תמונת השבוע:
הייתי מתה ללמוד לנגן על פסנתר...
מה אתם שומעים עכשיו? Epica- Blank Infinity

למעלה