סוף שבוע קסום

The Cat Woman

New member
יש לי פסנתר בבית

והייתי מנגנת, אני מתה לחזור לזה!!! כבר שכחתי תווים
תהיי בריאה...

Super Alonit

New member
../images/Emo13.gif

תודה:) תחזרי לזה! כמה זמן ניגנת? גם אני פעם למדתי אורגן, ממש מזמן- כיתות א'-ב', ושכחתי הכל.

The Cat Woman

New member
ניגנתי הרבה זמן....

כאילו- יש לי פסנתר בבית! פסנתר רוסי האמת, כתוב עליו "בלרוס"
אני מאוד מתגעגעת לזה... אני בטוחה שאחרי הפסיכומטרי הפרויקט הבא שלי יהיה לחזור לנגן. אני לא זוכרת בדיוק מתי הפסקתי לנגן, אבל בכיתה ז' כבר לא ניגנתי אם אני לא טועה... ניגנתי בערך 5-6 שנים. גם אורגן למדתי, בבי"ס. גם בכיתות א'-ב'. גם שכחתי הכל
"יום יבוא, השמש תזרח..." ואני גם אהיה אזרחית וגם אנגן בפסנתר!

Super Alonit

New member
בהצלחה ../images/Emo9.gif

כשתחזרי לנגן את מוזמנת לשלוח לי הקלטות של הנגינה שלך
אני פשוט מתה על פסנתר, זה הכלי הכי קסום שיש.

Burn Burn

שיר השבוע של נייטוויש: Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: Queensryche - Breaking The Silence אלבום השבוע: Queensryche - Opertaion: Mindcrime להקת השבוע: Evergrey סרט/ספר/סדרת השבוע: ורוניקה מארס!!!!!!!!!!!$)!#^*!)(&)$@*&)@$&)*!$ משהו טוב שקרה השבוע: נפגשתי איתה
(מה נהייה ממני? :\) משהו רע שקרה השבוע: קשה למצוא? משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: ציטוט השבוע: 'מישהו מקשיב לי? בנים? בנות?? דולב????' המורה המלך שלי לשעבר לתנ"ך, העלנו היום נוסטלגיות ציטוטים בחלוקת תעודת אמצע ה אחרונה בחיים:) תמונת השבוע: לא רוצה תמונה:( מה אתם שומעים עכשיו? Rage Against The Machine - Bombtrack בדיוק התחלף לThe Killers - When You Were Young

blacknwhite

New member
סופ"ש. יש.

שיר השבוע של נייטוויש: קשה... two for tragedy? לא הייתי במצב-רוח משהו השבוע... שיר השבוע לא של נייטוויש: וואו, נראה לי שמעתי רק נייטוויש השבוע. איך זה קרה? אלבום השבוע: הממ... אין ממש להקת השבוע: נייטוויש סרט/ספר/סדרת השבוע: לא קראתי השבוע, לא ראיתי טלויזיה, למי יש זמן? משהו טוב שקרה השבוע: תעודות לא רעות, תיאטרון מדהים
וחברות טובות
משהו רע שקרה השבוע: אויאויאוי... איך אני אזרוק אותו היום? אני לא יודעת אם אני אצליח לעשות את זה! מסכן
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: סמסטר חדש... שומדבר מיוחד לא יקרה. אני שונאת ששמודבר מיוחד לא קורה. ציטוט השבוע: מורה לביולוגיה: "לא, מה פתאום! זה לא פרוטקציות! היא חברה מאוד טובה שלי, ויש לה כל אינטרס אפשרי שאנחנו ננצח, והיא תעשה הכל שאנחנו ננצח, וב-מ-ק-ר-ה היא גם שופטת בתחרות, אבל זה לא פרוטקציות! ממש לא!" מטומטמת...
תמונת השבוע: איך מעלים תמונות? מישהו??? מה אתם שומעים עכשיו? come cover me וממשיכים בנייטוויש...

אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Beauty And The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש: Kamelot-Wander Saliva-Ladies And Gentlemen Heavenly-Lust For Life Into Eternity-Severe Emotional Distress אלבום השבוע:Kamelot-Epica להקת השבוע:Kamelot סרט/ספר/סדרת השבוע:סרט-רשימת שינדלר(ראינו אותו בשיעור היסטוריה),ספר-נהרות של כסף. משהו טוב שקרה השבוע:אממ עשיתי פתיחת תלתלים?
משהו רע שקרה השבוע:......... משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:לעמוד בלחץ,להצליח במבחן במת'(מת' זה גיהינום!
) ושהתעודה תהיה טובה.לא רוצה הפתעות
ציטוט השבוע: "אדם אינו מי שהוא חושב שהוא. אם אינו מי שאחרים חושבים שהוא. אדם הינו מה שהוא חושב שאחרים חושבים שהוא" (צ'ארלס קולי) כן,אני מושפעת מסוציו'
תמונת השבוע:אין.. מה אתם שומעים עכשיו?Gamma Ray-Heaven Or Hell שיהיה לכולם שבוע טוב

LadySilkworm

New member
[=

שיר השבוע של נייטוויש: nightquest שיר השבוע לא של נייטוויש: יש הרבה אלבום השבוע: אין להקת השבוע: אה.. אין ממש חוץ מנייטוויש סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט- [שוב] צ'ארלי בממכלת השוקולד ספר- ארוכה הדרך למטה סדרת השבוע- סאות'פארק משהו טוב שקרה השבוע: קיבלנו תעודות סוף סוף- 85 במתמטיקה!@@! D: משהו רע שקרה השבוע: הרבה.בכיתי פעמיים, איך \=== משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לפתח את התמונות שלי ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: too many מה אתם שומעים עכשיו? כלום. . .

jack ange

New member
הלוא../images/Emo13.gif

היי כולם אני חדש פה... אז קצת על עצמי... אני גר בטירת כרמל שזה ליד חיפה ויש פה רק ערסים, פרחות ופלאפל. אני בן 14.5 שומע נייטויש בערך שנתיים וחצי ככה... אני גותי ועוסק במיסטיקה אז אל תתעסקו איתי
אממ... המסן שלי- [email protected] הבלוג שלי- http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=186878 שיר השבוע של נייטוויש: The Siren שיר השבוע לא של נייטוויש: pagan potry-bjork אלבום השבוע: World of Glass- tristania להקת השבוע: tristania סרט/ספר/סדרת השבוע: חברים משהו טוב שקרה השבוע: אתמול שיצאתי עם חברים היה סבבה משהו רע שקרה השבוע: לא פתחתי בטארוט שבוע שלם משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: תעודה טובה? ציטוט השבוע: "מה זה כוכב נופל?! לא!! זאת ריקי המורה למטמתיקה!!" תמונת השבוע: סתם ציור שלי של מריה מגדלנה מה אתם שומעים עכשיו? Tender Trip on Earth-tristania

The Cat Woman

New member
איזו הצהרה מטורפת...

"אני גותי ומתעסק במיסטיקה" חחחח הרגת אותי... גיל 14 זה גיל פשוט מצחיק! אני מתגעגעת לתקופה של כיתה י'... ברוך הבא
אתה מצייר מדהים!!! אפשר להזמין ציור?
אם צריך אני גם אגיע לטירת הכרמל לקחת אותו (על מי אתה חושב שאתה מאיים? אני מאשקלון!
)

mary06

New member
תורי תורי

שיר השבוע של נייטוויש:nemo..נרשמתי השבוע לפורום וכל השירים של נייט התחילו לעבור לי בראש וזה נתקע..הוא מעצבן /: שיר השבוע לא של נייטוויש: turn the page- blind guardian, שיר שולט אלבום השבוע: A TWIST IN THE MYTH-BLIND GUARDIAN, נזכרתי שהורדתי ולא שמעתי.. להקת השבוע: ניחוש.. סרט/ספר/סדרת השבוע: לא ראיתי/לא קראתי/בנות גילמור עונה 6 משהו טוב שקרה השבוע: התקדמתי בפרוייקט הגמר שלי.. משהו רע שקרה השבוע:לא בטוחה..קיבלתי לוח מבחנים של הרבעון הבא.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: אהובי ייצא לחמשוש :) ציטוט השבוע:"התנ"ך לא נוח לקריאה אז ערכו אותו כדי שיהיה קל לאנשים לקרוא אותו ביומיום, כשהם נוסעים באוטובוס וכו'..." למה נראה לי שהתנך נערך כמה מאות שנים לפני המצאת..תחבורה ממונעת..כלשהי? יאפ..המורה שלי גאונה.. תמונת השבוע:יום רביעי היו שמיים נהדרים אז צילמתי אותם בפלאפון, דווקא יצא יפה. מה אתם שומעים עכשיו? dragonforce-cry for eternity שבוע מוצלח לכולם, מקווה להיכנס הרבה לפורום :)

למעלה