סופ"ש קסום

bitter end

New member
שבוע מצויין../images/Emo13.gif

שיר השבוע של נייטוויש: Dead Boy's Poem שיר השבוע לא של נייטוויש: Dream Theater- Trough Her Eyes המלצת השבוע: דיסקברי
קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: לא רואה משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: ציונים טובים.. חווית השבוע: יום שדה שנערך בקניון
ציטוט השבוע: "משיק למעגל זה כמו נשיקה, צריך להיות בנק' אחת, לא כמו חיים רמון שהתפרע שם."- אריק, מורה קרוע למת' ספר השבוע: ליסה ג'קסון- בכוונה תחילה סרט השבוע: חילוץ ממעמקים (הסרט היחיד שראיתי) תכנית טלוויזיה: מכסחי המיתוסים
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? Rhapsody Feat. Christopher Lee - The Magic Of The Wizard's Dreams ><

bitter end

New member
קורה.

היינו אמורים לעשות תצפית על עמק החולה, אבל היה ערפל ולא היה ניתן לראות למרחק של יותר ממטר, אז לקחו אותנו לקניון (העלוב) בקריית שמונה.
הכי מוזר זה שהיינו צריכים להגיש דו"ח שדה

שמעי, גם מזה אפשר ללמוד משהו

למשל, אם מישהו עשה תצפית על כספומט, זה אומר עליו משהו
...לא? [עזבו, לא מצחיקP:]

להללה חזרתי!

שיר השבוע של נייטוויש: המ, Nymphomaniac Fantasia שיר השבוע לא של נייטוויש: אותם האלה מהשבוע שעבר. המלצת השבוע: תצאו לטיולים שנתיים!!! קליפ השבוע[או הופעה,ראיונות וכו']: אממ ראיתי את המשחק כדורגל ברביעי, נחשב? P: משהו שאתם מאחלים לעצמכם לשבוע הבא: מבחן קל במת'
חווית השבוע: טיול שנתי!!!!!!!! היה עצום :) בייחוד הקיאקים XD ציטוט השבוע: הצעקות של סיון על המסך, איי גס P: ספר השבוע:
סרט השבוע: הג'יימס בונד החדש, לא רע בכלל :) תכנית טלוויזיה: רק הכדורגל. P: תמונת השבוע: אין לי כוח לחפש בשבילכם XD מה אתם שומעים עכשיו? משהו מהטלוויזיה. :)

אצלנו זאת לא השנה הראשונה...

:/ נמאס כבר. ובשנה הבאה בטח ניסע לכיוון אילת, נגיע עד מצפה רמון ונחזור אחורה. בצפר מעאפן.

dralan

New member
בשנה שעברה כשהיינו ברמת הגולן

התחיל לרדת מבול באמצע המסלול ככה שהתפלשנו בבוץ חצי יום... ואת היום השני נאלצנו לבלות במוזיאונים למיניהם...

הו><

אנחנו עשינו את המסלול (העליון אני חושבת) של הזוויתן, וירד גשם יום לפני, אז כולו היה מלא בוץ ומלא אנשים החליקו (אני, לשם שינוי, לא
). איזה מוזיאונים יש באיזור הזה?

למעלה