סופ"ש קסום!

../images/Emo203.gifסופ"ש קסום!../images/Emo203.gif

כי המחשב של דנה לא ממש עובד ):
שיר השבוע של נייטוויש:
שיר השבוע לא של נייטוויש:
אלבום השבוע:
להקת השבוע:
סרט/ספר/סדרת השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו?
שבוע נפלא לכולם

Itay Simons

New member
אני :)

שיר השבוע של נייטוויש: Ocean Soul שיר השבוע לא של נייטוויש: Blind Guardian-Sadly Sings Destiny אלבום השבוע: ממ לא'דע.. להקת השבוע: גם לא XD סרט/ספר/סדרת השבוע: סאותפארק
משהו טוב שקרה השבוע: נמנמנ לא יודע.. משהו רע שקרה השבוע: הוא סתם היה גרוע.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לעבור במתמטיקה.. ציטוט השבוע: * שיעור אזרחות* מישהי: "המורה, כמה קולות קיבלה פנינה רוזנבלום בבחירות??"
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו? Cinder-Soul Creation

טוב, רק כי את ביקשת אז נשים תמונה..

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי השבוע:O שיר השבוע לא של נייטוויש: Charon - Little Angel, שיר ענק! וגם Charon - Colder ממש נדבקתי אליהם, אבל יותר לראשון.. אלבום השבוע: Reel Big Fish - Our live album is better than your live album, הם כאלו מגניבים! SKA זה אדיר. להקת השבוע: Reel Big Fish כנראה.. סרט/ספר/סדרת השבוע: ורוניקה מארס
פרק 11 כזה אדיר!!! משהו טוב שקרה השבוע: חברה שלי ישנה אצלי חמישישישבת:) כיף!!! משהו רע שקרה השבוע: סבתא אושפזה בביה"ח:\ אבל המצב יותר טוב כרגע.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שבוע הבא? פפף, נראה לי שחזרה.. ציטוט השבוע: *חברה שלי מתעטשת* אני: you're soooooooo goodlooking, חח איך התגעגעתי לזה, סיינפלד זה אדיר! תמונת השבוע: הופעה בפ"ת! מה אתם שומעים עכשיו? Queensryche - Breaking The Silence וואי, איזה שיר ענק!!

Itay Simons

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גם אני אומר את זה
סיינפלד

Amir Noy

New member
../images/Emo99.gifCharon

Colder
Little Angel
תבורך במוזיקה שאתה שומע

אבל את לא סיפרת לי עליהם!!!!!!!!

הקרדיט מגיע לפולנייה שלי:) הקרדיט לשליחה אכן מגיע לך, תודה רבה!!!!!!

תודה, תודה:)

שמע את Masterplan, הם ממש טובים!! וזהו, התאהבתי ממש בליטל איינג'ל, ובמעבר לפזמון בColder, כשהוא שר Still remains, the everlasting hope for a bitter war..

Amir Noy

New member
יש לי

כמה שירים של מאסטרפלאן.. יאפ..הם נחמדים..אהבתי בעיקר את וונדס..P:.

LadySilkworm

New member
אני אענה

שיר השבוע של נייטוויש: כל מיני שיר השבוע לא של נייטוויש: כל מיני אלבום השבוע: אין אחד להקת השבוע: אין ספציפית סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט- ללכת שבי אחריו[או דד פואט סוסיאטי באנגלית] ספר- אמ אין,] לא היה לי זמן להתחיל אחד סדרה- אין משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי נגטיבים של פילים בעצמי משהו רע שקרה השבוע: nevermind משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לפתח תמונה מהפילים ציטוט השבוע: אה.. ילד מהכיתה שלי אמר למורה שהיא נראית כמו בולשת, היה מצחיק. תמונת השבוע: http://www.deviantart.com/deviation/47777841/ ה-צלמת! מה אתם שומעים עכשיו? רעש של מחשב

אני../images/Emo3.gif

שיר השבוע של נייטוויש:Bless The Child שיר השבוע לא של נייטוויש:Killswitch Engage-This Fire Burns Mercy Drive-Memory אלבום השבועKillswitch Engage-The End Of Heartache להקת השבוע:קילסוויצ' אינגיינג' סרט/ספר/סדרת השבוע:ספר-נהרות של כסף משהו טוב שקרה השבוע:היא חזרה,היא נראית טוב,ביקרתי אותה כבר פעמיים ואפילו צחקנו. משהו רע שקרה השבוע:לא רוצה להיזכר בזה>< משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:אממ צילומים לספר מחזור?
ציטוט השבוע:"חברה שלו עזבה אותו בגלל שהוא קנה לה מנת שווארמה אחת ולא שתיים."
ועוד אחד: "I'll show you mine if you show me yours" "Tell me you didn't just say that" (עזבו,לא תבינו כי לא ראיתם ת'סיטואציה שבה זה נאמר,אבל זה זה היה כ"כ מצחיק!
) תמונת השבוע:אין. מה אתם שומעים עכשיו?Blind Guardian-Turn The Page
שיהיה לכולם שבוע טוב

danduuu

New member
This Fire Burns../images/Emo99.gif

כמה זמן לא שמעתי אותו
וואי כבר י שלכם צילומים לספר מחזור?
רק הביצפר שלנו תמיד נזכר לעשות דברים ברגע האחרון

זה שיר כ"כ טוב../images/Emo99.gif

ומה שהופך אותו לטוב יותר היא העובדה שהוא נכתב כדי לשמש כשיר הנשא של המתאבק האהוב עליי(למרות שכבר לא משתמשים בשיר הזה בשבילו)..
אלו צילומים של תמונות הפספורט לספר המחזור בלי הצילומים לשער וכל השאר...אבל עזבי את הצילומים,אפילו לא התחלנו לכתוב את ספר המחזור

danduuu

New member
את יודעת כמה אני אוהבת אותך?../images/Emo23.gif

שיר השבוע של נייטוויש: לא'דעת חח שיר השבוע לא של נייטוויש: Fall Out Boy-This Ain't A Scene Billy Tallent-Falling Leaves RHCP-Suck My Kiss Queen-The Show Must Go On אלבום השבוע: כל מיני.. להקת השבוע: Queen,RHCP סרט/ספר/סדרת השבוע: סרט-חחחחח היה איזה סרט פיני השבוע ביס, חיכיתי עד 3 בלילה כדי לראות אותו ואחרי פחות מחצי שעה כיביתי את הטלוויזיה XD הם כל כך אדישים ומשעממים שזה לא יאומן!! הם ממש לא יודעים לשחק, הם טובים במוזיקה הפינים האלו, אבל לא במשחק לפי מה שראיתי XDD וגם הצילום של הסרט היה עלוב ביותר. ספר-לא קראתי השבוע =/ סדרה-מגרש ביתי
אני מתאהבת בסדרה הזאת כל פרק מחדש. וגם סקראבס כמובן
משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי בייביסטר
והרווחתי 50 ש"ח על שעתיים
ועוד זה על תינוק [הכי חמוד בעולם
] שישן כל הזמן הזה, וכלבה וגור ששיחקתי איתם
אז ככה שהיה כיף :) משהו רע שקרה השבוע: לוח מבחנים
והשיעור נהיגה שהיה לי ביום ראשון הלך ממש גרוע, עליתי על מדרכה XDDD אבל האחרון דווקא היה נחמד. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: לקבל תאריך לטסט שני, שילך טוב במבחן בתנ"ך [26 פרקים אינעל העולם] ציטוט השבוע: חברה שלי שיושבת מלפניי בכיתה:"לכי תזדייני" אני:"אבל אין לי עם כבר" חברה שיושבת לידי:"מי זאת פאדה?" XDD זה היה מטומטם, היא שמעה "פאדה" [שאין לי מושג מה זה] במקום "כבר" תמונת השבוע: אין
מה אתם שומעים עכשיו? את הטלוויזיה חח

The Cat Woman

New member
../images/Emo203.gifזה מזכיר לי גינס../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש:
Ocean Soul שיר השבוע לא של נייטוויש:
stratovarius - the kiss of judas אלבום השבוע:
קצת עתיק ומאוד גראנג'י אבל- Alice In Chains- 1999 - Nothing Safe להקת השבוע:
אני לא מאמינה שהסכמתי לשמוע את זה.... כ"כ קיטש הומואי MTV עם צרחות מטופשות... (נו מה לעשות, ניו-מטאל...)
אבל- Funeral for friends
וגם Silverstein. סרט/ספר/סדרת השבוע:
"הנזיר שמכר את הפרארי שלו" באנגלית. שונאת את זה אבל צריכה לקרוא בגלל הפסיכו'.
משהו טוב שקרה השבוע:
התגברתי על כמה דברים והלכתי למוסד!!! והייתי כ"כ שיכורה... והיה פשוט מעולה!!! תבואו איתי איזה פעם
משהו רע שקרה השבוע: נמ.. נמ... לא היה משהו שאני יכולה להגדיר כ"רע". משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: אמ... ישאר לי פחות שבוע להישאר בצה"ל...? ואני לומדת ביום שישי לצערי אז אין מוסד בחמישי
ציטוט השבוע: "אפקט בת היענה"
זה משהו שהמצאתי ביום חמישי. לא תבינו את זה, אבל זה אחד המצחיקים... תמונה- מצחיקה. אני קוראת לה "היצ'קוק סטייל". חבל שאין לי תמונות מיום חמישי
מה אתם שומעים עכשיו? Epica_The Phantom Agony_06_Facade of Reality

The Cat Woman

New member
ראיתי את האקס, היה מצחיק...

וכך הומצא "אפקט בת היענה"- אני לא רואה משמע לא רואים אותי.

למעלה