סופ"ש קסום!

The Cat Woman

New member
אחל'ה מוזיקה... למה לא?

וכי חברים שלי גם ככה הולכים כל הזמן, אני פשוט החרמתי את המקום בגלל האקס לאיזה תקופה. התקופה נגמרה
חוזרים לשתות ולחגוג!

Prophet Of God

New member
יאללה בלאגן.

שיר השבוע של נייטוויש:הממ אין ממש. שיר השבוע לא של נייטוויש:אני מתבייש בו :p אלבום השבוע:אין ספציפי להקת השבוע:אין ספציפי סרט/ספר/סדרת השבוע:המאהב של א.ב. יהושע. משהו טוב שקרה השבוע:ארר...=) משהו רע שקרה השבוע:הממ.. משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:שיהיה כיף? :p ציטוט השבוע:"בסוף אני אתחיל להרביץ לך בערמות" תמונת השבוע:הממ מה אתם שומעים עכשיו? את התחנה של הרוק, דרך Last.fm[שאגב, מומלצת מאוד, נוחה מאוד, ושימושית.] ובאופן ספציפי? Godsmack - Sick Of Life

blacknwhite

New member
יאללה, סופשבוע גם נגמר...

שיר השבוע של נייטוויש: הומ. devil & the deep dark ocean. נכון לחמש דקות האחרונות
שיר השבוע לא של נייטוויש: cry for the moon-epica. נראה לי אלבום השבוע: אין להקת השבוע: epica+kamelot ניסיתי למצוא עוד כמה שירים שלהם. (2-3 לכל להקה... בערך...) סרט/ספר/סדרת השבוע: האוס
ואתמול ראיתי עם חברה את סטפ-אפ. חמוד כזה משהו טוב שקרה השבוע: תיאטרון
ותיאטרון
היה פעמיים... וסתם, היה כיף
משהו רע שקרה השבוע: "אקס" ופרידה כואבת (לו), וכעבור 3 ימים- "אקס" מעצבן ממש. בעע משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: יהיה שבוע כל כך קל! אני 3 ימים נשארת בבית בבוקר, ולא לומדת הרבה בימים שנשארו (וזה עוד בלי שבת!) ציטוט השבוע: טוב, את הציטוט הכי מצחיק כבר טחנתי, אז אני אלך על משהו אחר, בשביל הגיוון. ילד מהכיתה: "את שטן, את יודעת?" מורה למת': "כן."
היא מפחידה אותי כל כך לפעמים... תמונת השבוע: אין לי כוח, אין לי מושג איך מוסיפים תמונה. *מאותגרת תפוזית* מה אתם שומעים עכשיו? the siren? לא שמתי לב בכלל...

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: Arch Enemy - My Apocalypse Arch Enemy - Carry the Cross Kamelot - The Haunting (Somewhere in Time) Kamelot - The Edge of Paradise אלבום השבוע: אפיקה של קמלוט להקת השבוע: נייטוויש, ארצ' אנמי וקמלוט סרט/ספר/סדרת השבוע: "השתולים" [לא רע אבל נמרח קצת], "הניצוץ" [די מאכזב, האמת], "זה" [הספר הזה לא נגמר!!!] וכמובן CSI [באמת נגמרה העונה של מיאמי???] משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה טוב ציטוט השבוע: "אין יאוש בעולם" אפילו אם יש לך 7 שעות פיזיקה >< מה אתם שומעים עכשיו? Desert - Prophecy of the Madman השיר הזה כזה טוב!!!

LiLuLiL

New member
../images/Emo153.gif

שיר השבוע של נייטוויש: DEAD BOYS POEM שיר השבוע לא של נייטוויש: לאדעת
אלבום השבוע:היי הופס חרשתי עליו השבוע
להקת השבוע:נייטוויש
סרט/ספר/סדרת השבוע:השמינייה
התמכרתי באשמת אח שלי הקטן
משהו טוב שקרה השבוע:לאזוכרת
משהו רע שקרה השבוע:גםלא
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא:דיסק חדש? וכל מיני שטויות ציטוט השבוע:And you... I wish I didnt feel for you anymore תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו THE POISON

danduuu

New member
../images/Emo99.gifווילה!!!!!!../images/Emo226.gif

למה את לא בפורום HIM?

LiLuLiL

New member
כי כי אני לא שומעת אותם הרבה.

בקושי שלושה שירים

למעלה