סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שבוע מעולה לכולם

Transcending

New member
:]

שיר השבוע של נייטוויש: Crownless שיר השבוע לא של נייטוויש: Endless Sacrifice - Dream theater אלבום השבוע: Train of Thought - Dream Theater להקת השבוע: דרים ת'יאטר :\ משהו טוב שקרה השבוע: ... שומדבר בערך משהו רע שקרה השבוע: הכל? חח משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: :) ציטוט השבוע: הליריקס של סנטריום של מטאליקה לינק/אתר השבוע: לא.. סמיילי השבוע:
[וזה בכוונה :)] סרט/סדרה/ספר השבוע: טרילוגית האלף האפל - מולדת תמונת השבוע: נהה מה את/ה שומ/ע עכשיו?: מטאליקה ם: שבוע מעולה לכולם גם לך תודה :)

אלאנקה

New member
עאעהאהע!

גם אתה קורא סלבטורה! עכשיו רק צריך לחכות שתגיע לאנטררי

האם אני ראשונה?

שיר השבוע של נייטוויש: פלאנט הל בהחלט שיר השבוע לא של נייטוויש: אני באמת לא יודעת, היו כ"כ הרבה
אלבום השבוע:טוב נו, ביונד דה וייל של טריסטניה להקת השבוע:טריסטניה משהו טוב שקרה השבוע: אמממ לפגוש אנשים
משהו רע שקרה השבוע:היו כמה וכמה...
משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים עם הקליפ? הא ועם המבחנים
ציטוט השבוע: יוו היו כ"כ הרבהה! רובם בשיעור פסיכו'! אני אשתף אתכם בכמה: המורה לילד שלא סותם את הפה שלו: "אתה עוד שניה יושב על המזגן!...לא, המזגן בחוץ, ואנחנו נסגור את החלון שלא תפריע לנו!" או לתלמיד אחר שהפריע: "תעשה 20 שכיבות מרפקים!" או לילדה מפגרת ששאלה שאלה של טיפשות: "כל האהבלונים האחרים הבינו, אז כדאי שגם את!" או שהיא אומרת לילד שלא ניקה את הכסא שלה עם הריפוד: "כשאמא באה ליום הורים שתביא איתה את השואב!" גם היה אחד היום, שהלכתי עם חברה אז פתאום, באמצע שומקום היא מתחילה לצחוק ואומרת כזה "חחחחחחח יוו איזה מצחיק!!...הא, בעצם לא..." XDD היא הרגה אותי! והיו עוד כ"כ הרבה שאני כבר לא זוכרת (או שהם בדיחה פרטית..) לינק/אתר השבוע:אמממ יוטוב? סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: "האיש שאהב רק מספרים" -פול הופמן תמונת השבוע:לא צריך
מה את/ה שומ/ע עכשיו?: שמישהו שלח לי הודעה במסנג'ר

Itay Simons

New member
סופ"ש...

שיר השבוע של נייטוויש: She IS My Sin שיר השבוע לא של נייטוויש: Queen-Don't Stop Me Now אלבום השבוע: לא'דע
להקת השבוע: כנ"ל משהו טוב שקרה השבוע: היה חופש, מפגש, צריך יותר מזה?
משהו רע שקרה השבוע: לא קרה :) משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבוראת הבגרות בספורט
ציטוט השבוע: היו לי הרבה ושכחתי את כולם >< אם אזכר אכתוב לינק/אתר השבוע: נמ תפוז? סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: סיינפלד
נשואים+
סאות'פארק
תמונת השבוע: מה את/ה שומ/ע עכשיו?: Hypocricy-Warpath

Super Alonit

New member
כמה ישראבלוג../images/Emo9.gif

(התמונה) לפחות עכשיו כל אלה שתיקנו אותי במפגש לאיזה כיוון חותכים ורידים יגלו שהם טעו ואני צדקתי. חה.
(זה מה שישרא עושה לך, אחרי שנתיים אני כבר יודעת איך חותכים ורידים, איך מתאבדים, ומה ילדי אימו עושים בזמנם החופשי
)

Super Alonit

New member
אל תכליל סתם! ../images/Emo11.gif

~ישראבלוגרית~ אבל אני מהותיקים אה, לפני שישרא נהרס והפך למקלט לילדי אימו מיוסרים.

למעלה