סופ"ש קסום

לא!!!

הוא שיחק במקום אחר... שכחתי איפה. אני מבלה יותר מדי אצל דנה אני מתחילה גם להכיר להקות ואנשים שהיא אוהבת. למה זה לא קורה הופןך, דנה? למה???

danduuu

New member
אני יכולה לתת לכם פה רשימה מפורטת

של כל הסרטים שלו אם בא לכן
הוא מוכשר אחושרמוטה

Super Alonit

New member
ברקוויאם לחלום,

מסומם שסיים רע מאוד, מועדון קרב
הוא היה בלונדיני שהוכה לאבדון, אמריקן פסיכו, היה איש עסקים שנרצח באכזריות... (בכיתי בקטע הזה, למה לרצצוח מישהו יפה כ"כ?
) יש לו נטיה לסרטים אלימים, ולא לטובתו
אבל הוא מושי מושלם

Super Alonit

New member
תכלס

לא כזה סרט טוב (בבקשה אל תסקלו אותי!
) ההתחלה בת זונה אבל מהאמצע פשוט הרסו והפכו את זה לסרט מהסוג שממש מתאמץ כדי לגרום לך לבכות (ואני בכיינית אז בכיתי). ואני בכלל לא אוהבת סרטים עצובים, אני אוהבת קומדיות

danduuu

New member
ממ לא זה לא הוא =/

הוא שיחק ברקוויאם לחלום [Requiem For A Dream], בנערה בהפרעה, אגדה עירונית, שר המלחמה, אלכסנדר, מועדון קרב [Fight Club] ובעוד המון אחרים שאם תרצי אני אגיד לך
ותנסי לשמוע את הלהקה, אם עוד לא שמעת, הם טובים :)

אה אז הוא סתם דומה../images/Emo12.gif

באיזה תפקיד הוא שיחק בנערה בהפרעה? ~לא זוכרת אותו~ אחלה סרטים חוץ מאלכסנדר שכל כך גרוע שצחקתי כל הסרט. בעיקר בקטעים הדרמטיים ה"עצובים".

danduuu

New member
אמ את פול, הוא עם זקן מלאכותי שם XD

זה שהיא בקשר איתו בהתחלה, שהיא שוכבת איתו גם ושהוא בא לבית משוגעים הזה [או איך שלא קוראים לזה] ומנסה להוציא אותה משם והיא לא רוצה. כן את אלכסנדר תכלס אני ראיתי רק בגללו, הסרט הזה ממש משעמם, רק שהוא ממש מדהים שם\ התקופה שהוא נראה בה הכי מדהים, עם שיער ארוך
עכשיו הוא נראה קצת אימואי כזה וזה מעצבן אותי חחח

הו אני זוכרת :]

מה, ברגע שמפסיקים להסתכל על זה כסרט רציני הוא נורא מצחיק
ראיתי את זה בקולנוע!!!! כל כך הרבה אנשים באולם רצו להרוג אותי
כן, גם הלהקה היא אימו לא? :/

danduuu

New member
XDD אני אוהבת לעשות את זה לחברות

בסרטים מפחידים/אימה, אני פשוט מתחילה לצחוק כי אני יודעת שזה לא אמיתי XDD וחברות שלי שרויות במצב של עוד שנייה משתינות במכנסיים
הלהקה לא אימו! ממש לא. הם רוק חלל כזה, כלומר רוק אלטרנטיבי, הליריקה שלהם ממש לא אימו, ואני עוד שומעת אימו מדי פעם [כשיש להקות ממש טובות] ולפי מה שאני חושבת הם ממש לא אימו. תשמעי ותחליטי

UrBaN Man

New member
../images/Emo46.gif enjoy the silence בגרסא הזאת

זה נוראי! תשמעי את הגרסא המקורית, של דפש מוד! |סגידה|
|סגידה|

danduuu

New member
אני מכירה את המקורי כמובן,אבל השבוע

התמכרתי לשל לאקונה יותר מדי

למעלה