סופ"ש קסום

danduuu

New member
../images/Emo203.gifסופ"ש קסום../images/Emo203.gif

מה זה הפינה הקודמת עוד באמצע העמוד
אלונה! הכנסי לפעולה!
שיר השבוע של נייטוויש: שיר השבוע לא של נייטוויש: אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?: מדגישומטיק למי שרוצה
שבוע מעולה, עם 2 ימי הולדת לאנשים מדהימים מהפורום
קארין ואיתי

עונההההההה

שיר השבוע של נייטוויש: Wanderlust Beauty Of The Beast שיר השבוע לא של נייטוויש:Dimmu Borgir-Progenies Of The Great apocalypse Decadence - Corrosion. Decadence - Theater Of The Absurd 30 seconds to mars-the kill Sonata Arctica-My dream's but a drop of fuel for a nightmare Children Of Bodom-Silent Scream Children Of Bodom-Somebody Put Something In My Drink אלבום השבוע: כל האלבומים של צ'ילדרן P: להקת השבוע: צ'ילדרן P: משהו טוב שקרה השבוע: המבחן במתימטיקה היה קל! משהו רע שקרה השבוע: אני צריכה ללמוד למתכונת בתולדות האומנות שיהיה ביום ראשון אעעע. משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שהמבחן ילך לי טוב! ציטוט השבוע: לילליליל סרט/סדרה/ספר השבוע: שגיבורים יחזור כבר! תמונת השבוע: מוהאהאהאה

אלאנקה

New member
אניD:

שיר השבוע של נייטוויש: wishmaster שיר השבוע לא של נייטוויש: Orphaned Land-Mabool אלבום השבוע:אממ לודעת.. להקת השבוע: נייטוויש:) משהו טוב שקרה השבוע: אממ משהו רע שקרה השבוע: אממ משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לודעת:/ ציטוט השבוע: "את חמודה כשאת טיפשה. אבל את תמיד טיפשה ולא תמיד חמודה.. מוזר
" לינק/אתר השבוע: הפורום הזה
סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע:ספר-Royal Assasin תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:כלום
אין במחשב הזה רמקולים, ואח שלי לא יורד מהמחשב השני
שבוע מעולה, עם 2 ימי הולדת לאנשים מדהימים מהפורום
קארין ואיתי
יום הולדת שמח

danduuu

New member
חחחחח מה זה הציורים האלו? ../images/Emo6.gif

מי שצייר יודע לצייר ממש יפה
זה ממש חמוד
וגם הכתב יפה

אלאנקה

New member
אני ציירתי אותם../images/Emo9.gif

וסתם צחקתי על חברה שלי בשיעור ביולוגיה, כי פעם היא הייתה דתיה ומאמינה, ועכשיו היא לא, אז צחקתי עליה
והיא טוענת שהיא אפעם לא נראתה כמו שהיא נראתה!!..והיא באמת לא, אבל לונורא

אלאנקה

New member
אה, משהו רע בקרה השבוע:

שמתי לב שWT נמצאים ברשימת שירים של רדיוס באינטרנט
לא יודעת אם הם מתמסחרים, או לא..אבל עכשיו כל העולם יכיר אותם!! ומשום מה, אני מעדיפה שלא
כי..לודעת, זה כמו שנייטוויש יהיו ברדיוס. אני מרגישה כאילו כל האנשים בפורום הזה זאת כת מיוחדת של אוהבי נייטוויש
וברגע שהם יכנסו לרדיוס, וMTV.. הם כאילו יהיו של כולם
כולם יכירו אותם, והם כבר לא יהיו "שלנו"..
אני לא טובה בהסברים.

dralan

New member
זה דווקא די ברור

אני די שותף להרגשה האמת, למרות שגם לפרסום רחב יש השפעות חיוביות (הופעות למשל :p )

Itay Simons

New member
WT?!?!?!?!

אני מצטער, אבל מלבד Ice Queen..... הם גרועים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111אחדאחדאחדשתים זהו, הוצאתי את זה.
אה, כן, (
) ועכשיו איתי יברח.

TheImpactBoy

New member
כן אני השמעתי לו, והוא אהב מאוד.

פשוט כי עכשיו הם ממוסחרים ,אז כאילו הם זוועתיים בלי קשר לכלום.

TheImpactBoy

New member
השמעתי לך, ואמרת שזה שיר ממש טוב.

ועל הרבה שירים. ופתאום, "הם גרועים!!!!!!!!!!!!!!!1111111111" הממ.

Liquid Dreams

New member
אתה מוכן להפסיק כבר?

זה שהמוזיקה כבר לא לטעמך לא אומר שהם ממוסחרים.

למעלה