סופ"ש קסום

Super Alonit

New member
היה ככה ככה... ../images/Emo4.gif

05 היה סבבה, אבל 03 היה סיוט טהור. איזה בני זונות הם! אני במתכונת, מול הטופס ולא מבינה איך קיבינימט הם הצליחו לסבך את החומר הכי קל בארץ, ואז מה? ב-10 האחרונות לפני שצריך להגיש, שאני כבר מיואשת מכל התוצאות הלא הגיוניות שלי, נכנסים ואומרים לנו שיש טעויות בטופס! ומה, לכולם הודיעו על ה-5 דק' הראשונות של המתכונת ורק לנו לא כי תקעו אותנו באיזו כיתה שכוחת אל בקומת המקלטים. סאחתוק. אז מה הם עושים, גאוני הדור האלה? נותנים לנו *רבע שעה* תוספת זמן לעשות הכל מחדש! יאללה פשוט עזבתי הכל והגשתי, כאילו שהרבע שעה הזאת תעזור לי בכלל. והמשגיח שלנו בכלל היה אידיוט. כולם היו בטוחים שיש טעויות בטופס ואמרו לו שישאל מורים אחרים אבל הפוץ הזה התעקש שהמבחן פ ר פ ק ט ואין צורך בכלל לטרוח אפילו לענות לנו על שאלות בניסוח הדפוק, אז מה, גילינו על הטעויות בסוף המתכונת! בן שרמוטה. התחשק לי לתקוע לו מקל בתחת. אוף.
אבל אחרי זה אכלתי גלידה והרגשתי הרבה יותר טוב עם עצמי.

tbents

New member
שבוע טוב:)

שיר השבוע של נייטוויש: וואי, קשה....היה לי שבוע של נייטוויש.. שיר השבוע לא של נייטוויש: The end of this chapter-Sonata aractica אלבום השבוע: Century child-Nightwish להקת השבוע: נייטוויש.... משהו טוב שקרה השבוע: 4 אלבומים של נייטוויש ואחד של סונטה
משהו רע שקרה השבוע: מבחןב מת'... משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: להכשל בבגרות ביום רביעי.... =\ זה כל כך הולך לקרות ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: www.tzahevet.co.il סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: השתולים תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:childhood dream-Anathema

dralan

New member
אני

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica - Cry For The Moon אלבום השבוע: להקת השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: לינק/אתר השבוע: סמיילי השבוע: סרט/סדרה/ספר השבוע: תמונת השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו?:

dralan

New member
יופי... נשלח באמצע... אידיוט

שיר השבוע של נייטוויש: לא שמעתי השבוע שיר השבוע לא של נייטוויש: Epica - Cry For The Moon
Within Twmptation - Our Solemn Hour אלבום השבוע: היו כל מיני להקת השבוע: אפיקה משהו טוב שקרה השבוע: לאידע משהו רע שקרה השבוע: לאידע משהו שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור את המתכונת בתנ"ך בשלום ציטוט השבוע: במתכונת בחיבור המורה נכנס ואומר: "כמו שאתם יודעים הכנתי את המבחן הקשה ביותר במזרח התיכון. אם מישהו ישרוד אותו הוא סטח יגיע לכפירה כי הוא לא ידע איך אלוהים ברא יצור מרושע כמוני" אח"כ ראש התיכון נכנס ואומר "הו, 3 שעות... איזה ייבוש... איזה כיף לי שעברתי כבר בחיבור" ויוצא
(מורים משועממים...) הגדרה בתשבץ הגיון: "קל וחומר שהוא תיאור של אורגיה" - על אחת כמה וכמה
לינק/אתר השבוע: תפוז סמיילי השבוע:
סרט/סדרה/ספר השבוע: רשימת שינדלר
/ CSI וסימפסונס / התחלתי את "דברים שצריך" של סטיבן קינג תמונת השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו?: כלום

lacrimosa girl

New member
יא,

אני זוכרת שבימים שהייתי במי רידל [נו, האתר הכחול ההוא של החידות
] זה היה אחת הבדיחות היותר מצחיקות של כל הזקנים היבשים ששרצו שם וחיברו חידות.
כבר אמרתי שאני גרנדופילית?

למעלה