עונה 11 פרק 6

Fairywitch

New member
מי לא מכיר את הקטע, שקוראים את

הקרדיטים בסוף סרט, ופתאום רואים איזה לוינסון או כהן, ומייד קופצים- "תראו, למה נראה לי שהוא יהודי?" או "ממש לא יהודי, מה אני אגיד לכם", או סתם "נאאא, בטח יהודי". פשוט תופעה

Fairywitch

New member
לא יהודיה- כל הזמן מודה לישו על כל דבר...

הרסה לי את הבריאות

מור תור

New member
היא הייתה בקבוצה הזו?

מי אמר שהיא לא סתם עושה? כמו בריאן שאמר שהוא ממש לא דתי אבל להגיד לא בא לי להודות לישו על הארוחה זה פשוט לא טוב מבחינה אסטרטגית :)

Fairywitch

New member
נשלח בלי התוכן-

אז אם היא אמרה את הברכה... א. יהודיה לא הייתה מכירה בע"פ ברכה נוצרית. ב. יהודיה לא הייתה עושה את עצמה- כי אף אחד לא היה חושב שזה לא בסדר מצידה לא להודות לישו...

1sickboy1

New member
איזה פרק משונה

בובי ג'ון מלך,אל תשגעו אותי עם האהבה הזו לסטף!!! לאט לאט מתברר שהיא שחצנית מגעילה,ג'יימי באמת לא תחרותי,וג'אד הוא אשכרה גורילה מוזרה וצעקנית. חבל שהעיפו אתמול את ברייד,היה עוזר להם...

baracooda

New member
OMG גאדד גורילה

חבל על מרגרט, נקלעה למצב בלתי אפשרי.. חברי השבט בחרו לשתוק מול גאדד.. אני מקווה שזה זה לא כי הם באמת מתחנפים אליו, ושזה יגרום לסילוק הסופי של הבריון. הפייבוריט שלי בריאן הסתלק, איימי הייתה צריכה ללכת במקומו. בתקציר של הפרק הבא מראים שאיימי גם יודעת לאיים. אני נשבע שזאת העונה עם האייקיו הכולל הכי נמוך אי פעם :) ועוד מעיפים את החכמים אחד אחרי השני.

../images/Emo46.gif שני השבטים עיצבנו אותי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

מה אתם מעיפים את בריאן????????? יש לכם צולעת במחנה, שאומנם נחמדה, אבל אתם צריכים כוח עכשיו. דני, נראת כמו סימנייה, ממש מזעזע!!! וכמובן מלך הבבונים: בובי ג'ון, "רציתי להעמיד אותו במקום, שיש עוד דוב ביער" חיחיחיחי רקון אולי, הצחיק אותי היום, והאמת לא שונאת אותו סתם עצוב שהוא חייב להראות לנו את דרווין ברברס. תגידו לי, זה נראה שכולם חוששים מג'אד? רק למרגרט היה אומץ לפתוח את הפה. אותו אני ממש ממש שונאת, מתעבת, גם טיפש (את השקית של האותיות לא הצליח לפתוח, ובמקום להמשיך לנסות ולפתור, הוא אומר בקול את התשובה, דביל). פרמיטיב, ואיזה פה, שום שליטה על מה שיוצא.גנב, בקיצור איכככסססססס. אני מקווה שינצלו אותו טוב טוב ויזרקו אותו בהפתעה. (האמת ראיתי את העונה הזו כבר ושכחתי כמעט הכל).

n o g a m o o n

New member
ככה זה עם בריונים,וכולם השאירו את המגעיל הזה

רק בגלל שהוא חזק ועוזר להם בתחרויות. נראה לי שהם עשו טעות איומה ואני מקוה שהם יעיפו אותו לפני האיחוד, כי אח"כ כבר יהיה להם קשה. האמת? רק בכדי לדעת שלא הוא זכה הייתי הולכת לאתר לבדוק מה קורה. אבל אני אתאפק עוד קצת.

Fairywitch

New member
"דרווין ברברס"../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני מתה עלייך!!

מסכימה לגמרי לגבי דני וג'אד
בריאן

למעלה