עונה 11 פרק 6

Fairywitch

New member
לא, לא ראיתי (לפני שנה כן, אבל לא הפעם...)

אה, שני פייבים שלי במכה אחת

n o g a m o o n

New member
VERY DISAPPOINTED!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

נאקום באמת חושבים שה"בעיה" היא מרגרט? אם היו מעיפים את הגורילה הכל היה חוזר להיות נחמד. כי עכשיו הוא ימשיך להציק להם ולגנוב להם. ממש טמבלים. ובמשימות הוא לא מי יודע מה .
אייך שבראיין אמר שהוא רוצה להעיף את בובי ג'ון , הבנתי שזה הסוף שלו. אבל, רייף באמת? לגארי? חסינות? או שהוא לא שם לב מה הולך או שהוא רצה להתחנף אליו בתקוה שגארי ישאר עד האיחוד וישמור עליו או משהו. כששני ה"דובים" נהמו אחד על השני זה היה פשוט פיגוז. אני צחקתי בקול רם, כמו שכבר מזמן לא צחקתי. ונחמד אייך שהם מוצאים כל אחד את ההגדרה המתאימה לצאת כאילו בסדר
בשלב זה אני בעד גארי ,דני, ברנדון וסינדי.

הדסוששש

New member
לא למה שיעיפו אותו???

הוא ממש מצחיק אותי וכמה שהוא היה מניאק בקטע של הבירות משום מה הוא לא מעצבן אותי.. ממש טוב שהעיפו את מרגרט... ובובי ג'ון כזה חמוד חחח איזה מצחיק היה שהוא רב עם השני (שכחתי איך קוראים לו)

K L 2005

New member
אני לא מבינה מה יש לכם מדני?!

אז כן, היא נראית קצת אנורקסית. אבל בינתיים הי די מוכיחה את עצמה - לא תיחמנה (עדיין) אף אחד, די חזקה באתגרים... כרגע אני בעד השבט של יאשה, ג'אד מנאקום מעצבן אותי וגם את ג'יימי אני לא סובלת. שני דגנרטים. בובי ג'ון היה כזה עוד מהעונה הקודמת, אז זה לא משפיע עליי. שמישהו יגיד לי בבקשה (בספויילר) מתי ג'אד עף,או יותר נכון האם הוא מגיע לאיחוד או לא. אבל רק את זה, לא שום דבר אחר!

CoolBoy 17

New member
../images/Emo58.gif

הוא מגיע לאיחוד ולמושבעים אבל לא ל2 האחרונים

Confide In Adam

New member
אוף, 2 אנשים שאהבתי...

אני שונא את הפרקים האלו שבהם 2 השבטים מעיפים מישהו... בסך הכל פרק לא כזה מעניין... ג'אד ממש אידיוט ואני מת שיעוף כבר... מצד שני אני מבין למה בחרו להעיף דווקא את מרגרט ולא את ג'אד.. לטווח הארוך הוא יהיה נאמן ומרגרט תחזור לשתף פעולה עם השבט הקודם שלה.. מה שכן הפתיע אותי שסינדי גם הצביעה נגדה... איזה באסה על בראיין, כל כל רציתי שהוא יגיע לפחות למיזוג..

Princess110

New member
וואיייי איזה פרקקק חזקקק....אבל יש משהו שלא ה

+בנתי.. שהראו מה יהיה בפרק הבא..יעני של פרק 11 אז ראו שאימי נפלה מתחת לאבן הזאת וכמעט ריסקו אותה.. ואני לא ראיתי שום דבר כזה[מוזרררררר
] חח בובי ג'ון הרגג אותי..אם כבר הם רבים שיריבו כמו גברים..חחח אלק צעקות..אם זה ככה אני יכולה לכסח את בובי ג'ון
איזההה באסהה שהעיפו את מרגרטט הםם עשו טעות חמורה
וחוץ מזה רואים שהם פחדו מצ'אד בעיקר זה עם החסינות...איך קוראים לו? והוא מצחיק אותי הצ'אד הזה..חחח כל פעם שבשבט דין שואלים אותו שאלה אפילו הכי פשוטהה הוא מתחיל לתקוף ולהתגונןן כאילווו מה הוא עשה[מסגיר את עצמוו
] חח בשבט הבא ישאלו אותו אם הוא שתה משהו והוא יגידד "לא גנבתיי את הבירהה אני נשבעעעע" חחחחחח הוא דפוקקקק
וסטפנייי הזאתתת היאאא [קצת] גועלית היא חיה מלא זמן עם בובי ג'ון בשותפות[עונה 10] ועכשיו איך היא מדברת עליו,יורדת עליווו כאילו שהיא לא מכירה אותו..דווקא חשבתי שאחרי מלא זמן ביחד ועוד עונה ביחדד הם יתחברו...[מוזר
] וזהוו היה פרק נחמד סה"כ...
חפרתייייייייייייייייייייייייייייי[לא חובה לקרוא
]

למעלה