פינת הסקרנים

Harleydude

New member
אבל אני אטעם את אותו מאכל

ואני אנסה לטעום אותו בלי דעות קדומות, למשל אם יגידו לי שזה מוח של פרה יהיה לי קשה להביא טעימה ניטרלית כי יש לי דעה קדומה ורוב הסיכויים שזה יגעיל אותי גם אם יהיה בזה משהו טעים.

B687

New member
לא הבנתי

אמרת בלי דעות קדומות, ואז אמרת שבמשהו כמו מוח של פרה לא תהיה ניטרלי. זה לא דעה קדומה?

Harleydude

New member
זו בדיוק הנקודה

להיפטר מהדעות הקדומות שלך. זרמתי עם הדימוי של המאכל להשוות אותו למצב האסקסואלים.

ToryMaster

New member
וואי, חלאס

למה אנשים מרגישים צורך להיכנס לפורום הזה ולהתחיל להגיד לאסקס למה הם לא בסדר, שהם מקולקלים, ושניתן לתקן את הבעיה הזו בקלות? מה הקטע? לא מוצא חן בעינייך? אל תסתכל, אבל זה פשוט מכאיב לראות את היחס הזה לאנשים שהם בדיוק כמוך, רק לא אוהבים משהו שאתה כן.

B687

New member
שוב, לא מדובר

בדעות קדומות, ולא בבעיות פסיכולוגיות. מדובר באנשים שמשיכה מינית היא לא חלק מהטבע שלהם. לא משהו שאפשר או צריך לתקן, פשוט תכונה. אולי הדוגמה של האוכל לא כל כך מתאימה.

p019

New member
אין שום כפתור

שנים על שנים אנשים ניסו למצוא כפתור שהופך הומוסקסואלים להטרוסקסואלים. אני לא מאמינה שיש כפתור כזה. אני לא מאמינה שאפשר לגרום לי להעמין שאני מעוניינת במין. כדי לקיים יחסי מין יש צורך באינטימיות שלא נראה לי כלל טיבעית. לא מקירה אנשים שאין להם רתיעה טבעית כשאנשים מתקרבים אליהם יותר מידי, אם זה לא תחת איזו שהיא הגדרה לגיטימית (חיבוק וכו). לדעתי - יש צורך באיזה שהוא כוח נגדי שיופעל (כמו - אמא שלך תכעס עליך אם לא תחבק את בני הדודים שלך שבאו לביקור). במקר של מין - משיכה לאדם השני. אם היו רק גברים בסביבה שלך, היית מקיים אתם יחסי מין גם אם אתה הטרוסקסואלי רק כדי לקיים יחסי - "כי זה כיף??"

Harleydude

New member
לא

הכפתור הוא לא לשנות נטיות, הכפתור הוא לשבור את המחסום הפסיכולוגי בדרך להנאות הגוף שידועות לך כקיימות. זה לא כפתור של "וואללה כל סטיה מינית - בכיף", לכל אחד מאיתנו יש העדפות ודברים שאנחנו אוהבים ולא אוהבים, מוכנים לעשות ולא מוכנים לעשות. אבל לכל אדם "מיני" יש את הדרך שלו להגיע לפורקן מיני. וזו השאלה, ללחוץ על הכפתור בשביל לבדוק את אותו פורקן ואת אותה הנאה ולא להתכחש לה. כי היא שם , באיזושהי דרך או צורה.

אבל הן לא הנאות

יש לנו פה מישהו נשוי, יש אסקסואלים לא בתולים, הם מנסיון אומרים שזו לא הנאה. בשבילך זאת הנאה, בשביל אחרים לא. אתה צריך את זה, אחרים לא.

../images/Emo18.gifכאן נמחק פתיל

שימו לב, זה פורום אסקסואלים, והוא בקטגוריית "תמיכה" בתפוז. אנחנו מקבלים בפורום סקרנים שהם לא אסקסואלים ומוכנים להסביר כמה שרק תרצו, אבל אל תתקפו ואל תרדו עלינו. אנחנו לא פורום "בעד ונגד אסקסואליות" או "אסקסואליות - היתכן?" אלא פורום לאסקסואלים שרוצים לדבר אחד עם השני. תרגישו חופשיים לשאול כל עוד אתם מוכנים לכבד אותנו בבית הוירטואלי שלנו ולא ללכלך. הודעות תוקפניות ו"אנטי" נוספות ימחקו.

Harleydude

New member
מצטער אם פגעתי

זה אל היה במכוון, המטרה הייתה חינוכית וגם להביע דעה על הנאמר פה

שאלות סקרניות לא פוגעות

התת-פתיל שנמחק היה במפורש תוקפני, דוקא אתה לא השתתפת בו. עם זאת, יהיה לך קשה להבין אותנו אם תמשיך להתעקש. לא כולם כמוך, היצרים שלך שונים משל אחרים וההעדפות שלך שונות משל אחרים. סקס זה לא הכל בחיים, אנחנו לא חיות פראיות, אנחנו לא חייבים אותו, יש אנשים כמוך שרוצים אותו. יש אנשים כמונו שלא.

נ.ב. אין צורך שתחנך אותנו

הודעות נוספות שרומזות שיש לחנך אותנו לא יתקבלו בהבנה. גם אם לא לכך התכוונת, זה מה שמשתמע מההודעה שלך, במיוחד לאור שאר ההודעות שלך. אם אתה לא מרוצה מדרך החיים שלנו ורוצה להטיף לנו, הקם לך פורום משלך.

אמינימי

New member
זה רק אני או ש...

אתה שולח את כולם לפסיכולוג !! אניווי אני חושב שאני אמחיש את האסקסואליות גם כן בדוגמת האוכל: אני בעייתי באוכל, אני לא אתחיל לפרט פה מה אני אוכל ומה לא אבל בואו נגיד שאני אוכל דברים ספציפיים מאוד, אניווי חברים שלי כל פעם אומרים לי "אתה לא יודע מה אתה מפסיד", "אתה חיב לטעום", "אתה מפסיד את אחת מהנאות החיים" וכו' בקיצור התשובה שלי לעניין הזה היא שאני באמת לא יודע מה אני מפסיד אבל זה גם לא מענין אותי, מעולם לא הפריע לי העניין הזה אז אין שום סיבה שעכשיו פתאום אני אתחיל לאכול כך גם האסקסואלים, סקס לא מעניין אותם ואין סיבה שירצו שיעניין אותם, טוב להם ככה !! מקווה שהצלחתי להמחיש זאת בצורה טובה יותר...

../images/Emo203.gifפינת הסקרנים../images/Emo203.gif

הפינה הזאת נועדה לרכז שאלות של סקרנים לא אסקסואלים שרוצים לדעת איך אנחנו חושבים, למה אנחנו ככה וכו', מומלץ לבקר גם בשאלות הנפוצות לסקרנים. שאלות של אסקסואלים או מתלבטים אפשר להעלות בשאר השרשורים בפורום.

ובני זוג?

מה עם בני הזוג שלכם? גם הם א-מיניים? ואם לא - הם יודעים שאתם כאלה? איך הם מקבלים את זה?

p019

New member
תשובה

יש בפורום אחד שהוא נשוי + ילדים אבל לרובנו)בפורום הזה כרגע) אין בני זוג. אני חושבת שזה ברור למה בני זוג זה ארבה יותר מסובך. אני משארת שאם אי פעם יהיה לי בן זוג - גם הוא יהיה א-מיני.

אין לי בן או בת זוג

קשה לי לחשוב על בן או בת זוג שאינם אסקס. אפילו שותפים לדירה אני מעדיפה שיהיו אסקס כדי למנוע אי נעימויות, אבל עם שותפים לדירה צריך להתפשר.

תגובה לבחור בהארלי

על ההודעה הזאת. אני לא מבינה למה אתה אומר שסתם החלטנו שאנחנו אסקס כאילו סתם בא לנו להכריז שאנחנו כאלו, כאילו זאת האופנה החדשה. לפני שמישהו מחליט שזאת הנטיה שלו הוא חושב ומתלבט המון, ומן הסתם מכיר את הצד השני כבר, כי העולם מלא באנשים כמוך שאומרים לו שהוא טועה גם כשהוא צודק. אנחנו לא תמימים כמו שאתה רומז, אל תזלזל בנו. מאוד קל יחסית לאנשים להחליט שהם הומוסקסואלים או הטרוסקסואלים, כי שתי הנטיות מוכרות בחברה, אפילו שהומוסקסואליות פחות מקובלת. כל מה שלמדת מגיל אפס זה שאסקסואליות בכלל לא קיימת, אז ברור שלפני שמישהו יבין שהוא אסקסואל הוא כנראה יאבק הרבה עם זה שהוא עצמו לא מאמין שהיא נטיה שקיימת. אנחנו מכירים את הצד שלך, המיני, כל כך טוב, שמי שהגיע לפורום הזה והכריז על עצמו כאסקסואל או כמתלבט כבר בדק אותו כל כך הרבה, עד שהבין שאולי הוא לא חייב להיות כמוך. ולהבא, הודעות כאלו שייכות לשרשור הנוכחי. כל שאר הפורום פועל בהנחה שאסקסואליות היא טבעית, בסדר, ואין סיבה אפילו לפקפק בקיום שלה. שאלות על הקיום שלה, אם הן לא פוגעות, שייכות לפה.

למעלה