פינת הסקרנים

ואני שואל את עצמי

אני באמת , לא ממש מבין מה זה , אתם רוצים לטעון שלא בא לכם לעשות סקס??? יש גם גברים כאלה? פעם ראשונה שאני רואה את הפורום הזה! האמת זה נשמע קצת כמו מדע בדיוני לא?!

franko4

New member
השאלה שלך ממחישה, את אחת הדיעות

הקדומות הנפוצה ביותר בחברה האנושית. כל הגברים רוצים מין כל הזמן, כל הנשים החסודות סולדות ממין, ומבינות שזה עניין גברי, ובמסגרת הקמת משפחה ימלאו את "חובתן" ויעתרו לגבר אם וכאשר הוא יתנהג כראוי.נדמה לי שבתחילת המאה ה-21 כבר ברור אפילו לכל ילד, שהמשיכה וההתעניינות במין, כמו גם חוסר המשיכה וחוסר הרצון, חוצים את שני המינים, אם כי לי לא ידוע על מחקרים סטטיסטיים הבודקים, אם מדובר באחוזים דומים או שונים בין שני המינים.

בן אדם שלא מתעניין במין

שלא מרגיש צורך כמו שהטרו מרגיש משיכה לצד השני והומו לאותו צד, אסקס לאף צד.

אבל מה זאת המשיכה הזו?

גם כהטרו, אין לי משיכה לכל בחורה שקיימת. יש בחורות מסויימות שהייתי רוצה להיות בחברתן, ברמה אינטימית. אני מניח שלבנים אסקסים יש את הצורך מבחינה גופנית, אבל אין בתודעה את הצורך.

ToryMaster

New member
הרצון לחלוק יחסי מין עם אדם אחר

זו המשיכה הזו, סדר? ההתעוררות המינית הפיזית כשאתה רואה מישהי ממש שווה. ולמה בדיוק לבנים יש את זה ולבנות לא? חשבתי שאנשים נפטרו מהסטיגמות האלו לפני שנים.

דיברתי רק על גברים אבל התכוונתי....

גם לנשים. אז אולי אני אסקס אחרי הכל? סתם בחורה יפה שהולכת ברחוב לא עושה לי כלום... אני לא יכול לדמיין את חיי ללא אישה... אף על פי שהזמן הנקי שהייתי עם אישה שקראתי לה חברה הוא כל כך זניח לעומת הזמן הרב שלא הייתי עם בחורה שקראתי לה חברה... קטע מוזר...

ToryMaster

New member
זו דוגמה

אבל אתה כן יכול ורוצה לקיים יחסי מין עם מישהו אחר, נכון? גבר או אישה זה לא משנה.

אני לא יודע עד כמה אני רוצה...

כמובן שזה חלק מהעניין... אם הייתי מבין את זה... אבל אני לא... אני רוצה חברה, אני רוצה להיות איתה, להתחבק איתה, המחשבה לקיים איתה יחסי מין לא כל כך מלהיבה אותי כמו שחשבתי שהיא תלהיב...

ToryMaster

New member
אוקי

אתה מוצא את עצמך נמשך למישהי ספציפית? מפנטז על מישהי?

כרגע לא

יש בחורה שאולי יהיה משהו איתה, נראה איך נעבור את הפגישה הראשונה אחת השאלות שהאקסית שאלה אותי (והיא שאלה המון שאלות... יש את כל התשובות בקומונה שלנו...), ובכן, השאלה היתה: "עם איזה מפורסמת היית רוצה לצאת לדייט?" עניתי ביושר שעם אף אחת, הייתי שמח להפגש עם איינשטיין, סטינג, הוקינג, פון ניומן, ניוטון ועוד רבים אחרים, אבל לא למשהו רומנטי... יש לי את הרצון לקיים יחסי מין כי זה כיף, גירוי של העצבים מבחינה רומנטית, יש דברים עדיפים מזה לפי דעתי, ארוחה רומנטית שבה מדברים על הכל, דברים כאלה. לבלות ביחד מבחינה אינטלקטואלית כמו משחק שחמט נניח. בהרבה יותר נראה לי נכון.

אני לא חושב שאני אסקס....

אני הטרו, כמו שכתבתי בשרשור הזה ובמקומות אחרים בפורום.

supercellstorm

New member
אהלן מה המצב? שמעתי על אסקסואליות

וטוב שיש פורום.
אני אישית די אוהב סקס (לא ממש בקטע של נשים, אלא גברים דווקא...) אבל אני מבין שזה כנראה גנטי, כמו אצלי...נכון?

שלום שלום

לצערי לא שמעתי על מחקרים שבדקו אם זה גנטי, הורמונלי, או משהו אחר. המודעות לנושא מאוד חדשה, אני מקווה שיעשו מחקרים כאלו בקרוב, ושאם עשו, שנשמע עליהם.

barak001

New member
נראה לי

שזה קשור יותר לנורמות המגדריות בחברה. אם היית אישה, לא היית מוטרד מזה כי היית מרגיש שזה נורמטיבי. זה נשמע לי שונה מהאסקסואליות שמוגדרת פה לפחות.

איך אתה יודע שאתה הטרו?

כמו שהטרו זה מישהו שלא נמשך לגברים, והומו זה מישהו שלא נמשך לנשים, אסקס זה מישהו שגם לא נמשך לגברים, וגם לא לנשים.

למעלה