פינת הסקרנים

הטרו יכולה להיות גם אישה...

אני מניח... השאלה היתה מופנת אלי? קשה לדעת עם העיצוב של תפוז... אני מגדיר את עצמי כהטרו כי ככה אני רואה את חיי, ככה הייתי רוצה, עם אישה וילדים, סקס עם גברים דוחה אותי, בלי סקס בכלל נראה לי מוזר כי זה חלק מהחיים. אהבה לבן אדם, לא משנה מה הוא, איזה ג'נדר/מין/נטיה, את זה אני יכול להבין אף על פי שיותר קל לי לדבר עם נשים ויותר קל לי לעזור להן, לא יודע למה אדם

לא מוזר

זה מוזר שאנשים לוקחים את המין בתור כזה דבר שחייבים לעשות, יותר מלצפות בטלויזיה או לנהוג במכונית.

לנהוג במכונית?

צריכים לנהוג במסלול מרוצים, סתם ככה לא צריכים, או חייבים. צריך להסתכל על זה כעל להגיע מנקודה מסויימת לנקודה אחרת בלי לגרום נזק בדרך. בקשר למין, אני חושב שצריך לעשות, איך יבואו עוברים לעולם? כמובן אפשר בהפריה חוץ גופית אבל שמעתי על מחקרים שגורסים כי התינוקות יותר בריאים בהפריה רגילה ועם חלב אם. אדם

treeman

New member
אם מסתכלים ממבט גלובלי, אז העולם

עומד על סף פיצוץ אוכלוסין, וסכנת רעב ברוב שטחי הגלובוס. אז האסקס, יכולים רק לסייע בפתרון הבעייה. אבל אם להיות רציני,הרי אחוז האסקס באוכלוסיה הוא זעיר. רחוב אחד בבני ברק יכול להחליף את החסר שכל האסקס יכולים לגרום. אגב, יש מספיק סטרייטים שלא מביאים ילדים כאידיאולוגיה, זה גם מציק לך?

אם חסר מקום, יוצאים לחלל

שם יש הרבה מקום שום דבר לא מציק לי... פשוט לא ליצור המשך לגנים שאתה נושא זה חטא לכל הדורות הקודמים שהולידו אותך בסוף השרשרת. אבל אם כולם יולידו, חוץ מכאלה שמתים צעירים, איך הברירה הטבעית תפעל?

האנושות עוד לא בסכנת הכחדה

אפשר לעשות הפריה חוץ גופית, אפשר לאמץ תינוק שחייו לא יהיו חיים אחרת, ואפשר פעם אחת לעשות משהו שלא כל כך אוהבים כדי להכנס להריון בדרך הישנה והמוכרת. גם בשאר ההריון, הלידה, וגידול הילד עושים דברים שלא אוהבים בשביל הילד.

Snake Plissken

New member
זאת לא כזאת בעיה

להיות אסקסואל לא אומר שאתה לא רוצה להקים משפחה או משהו. זוג אסקסואלים יכול לחיות ביחד גם עם אין ביניהם משיכה מינית. נגיד בא הפעם והם רוצים ילד הם יכולים להביא ילד בשיטה הטבעית כי זה לא בא מצורך במין אלא בצורך אישי להקמת משפחה או משהו. ואסקסואלים יכולים לישון ביחד במיטה, מה הבעיה בזה?

התכוונתי למה שאילינאזי כתבה

אפשר פעם אחת לעשות משהו שלא כל כך אוהבים כדי להכנס להריון בדרך הישנה והמוכרת. גם בשאר ההריון, הלידה, וגידול הילד עושים דברים שלא אוהבים בשביל הילד. השינה במיטה ביחד נשמעה לי כדבר שלא אוהבים בשביל סביבה טבעית לילד. נ.ב גם אני אוהב את זרטוסטרה

Snake Plissken

New member
לא נראה לי שלאסקסואלים יש בעיה

לשכב ביחד במיטה. אולי אם רק אחד מבני הזוג הוא אסקסואל אז יש מקום לאי-נעימות.

אסקסואלים אוהבים לישון יחד

לא כולם, אבל אין סיבה שלא נאהב לישון יחד. התכוונתי למה שסנייק אמר, שאם לא רוצים הפריה מלאכותית, תרומת זרע, או למצוא אם פונדקאית, אפשר פעם אחת לשכב זה עם זו, בתור אחד מהדברים שעושים בשביל להביא ילד. גם לידה היא לא נעימה, ובכל זאת הרבה מאוד נשים יולדות, מתוך מחשבה על הילד ולא עליהן.

../images/Emo203.gifפינת הסקרנים../images/Emo203.gif

הפינה הזאת נועדה לרכז שאלות של סקרנים לא אסקסואלים שרוצים לדעת איך אנחנו חושבים, למה אנחנו ככה וכו', מומלץ לבקר גם בשאלות הנפוצות לסקרנים. שאלות של אסקסואלים או מתלבטים ונושאים אחרים אפשר להעלות מחוץ לשרשור הזה.

שלוווווווווום לכל החרמנים!!!

חחח...סתם! חחח... באמת סתם! איך שלא תסתכלו על זה חרמנים אתם בטח לא!!! המצב יבש ולא משמש! אז כאילו... איך זה קרה לכם?

treeman

New member
מה זה ההודעה הדפוקה הזאת?

"איך זה קרה לכם"? אפשר לחשוב שמדובר במחלה . "יבש ולא משמש" מה זה?משעמם לך בחיים?

למעלה