פינת הסקרנים

dudwity

New member
אני דווקא מת על זה:)

ודיגדוגים...ונעימים כאלה בגב...ובפנים....ובשפתיים... רק שאותיזה מרגיע לא מחרמן.

p019

New member
כל אחד?

לדבר בהכללות זה תמיד בעייתי. ויש גם א-מיניים שנהנים ממגע. במקרה שלי: אני לא יגיד שלא קרא לי במהלך חיי שלא רציתי חיבוק של אמא. אבל באופן כללי אני לא זקוקה למגע. יכול לקרות שאני יתגעגע למישהו/י ואני יחשוב על זה שאני ירצה לחבק אותו/ה כשניפגש. אבל כזה יקרה בפועל אני אפילו לא יחשוב על חיבוק. זה פשוט לא יעבור לי בראש. לא מפריע לי. ואם חברים טובים שלי מרגישים צורך לחבק אותי כשהם פוגשים אותי אני לא ירתע. אבל אני לא יזום את זה. ואני לא ירגיש חום ואהבה עוברים במגע. אפשר לקבל את כל זה גם בלי מגע. מספיק צומת הלב הנכונה. ויש שירשור שלם (בהמשך) שדן בשאלות בנושא א-מיניות + יש תשובות תחת הסעיף של שעלות חוזרות.

p019

New member
יש הדגרה

למה אין הגדרה? א-מיני: אדם שלא חש משיכה מיניית. נכון שיש לזה משמעויות שונות, וצורות התבטות שונות וכו. ויש מה להגיד על זה. לכן קיים הפורום. אבל עדין זה דבר די מוגדר.

../images/Emo203.gifפינת הסקרנים../images/Emo203.gif

הפינה הזאת נועדה לרכז שאלות של סקרנים לא אסקסואלים שרוצים לדעת איך אנחנו חושבים, למה אנחנו ככה וכו', מומלץ לבקר גם בשאלות הנפוצות לסקרנים. שאלות של אסקסואלים או מתלבטים ונושאים אחרים אפשר להעלות מחוץ לשרשור הזה.

avi1283

New member
כמה נשים פה מחפשות בנות זוג?

מכמה הודעות פה שיצא לי לקרוא נראה לי שהרוב פה מחפשות בנות זוג, מבחינתי בסבבה אני סתם סקרן לדעת האם זה נכון. אולי הבנתם שאם אין מין אז הגבר לא שווה יותר מדי והחלטתם לבחור בבנות...

בקשר למשפט האחרון

אתה מוזמן לקרוא בשאר הפורום. כמו שהומוסקסואל הוא לא איש שנמאס לו מבנות אז הוא בחר בבנים, גם אנחנו לא בחרנו בנטיה שלנו, פשוט לא בא לנו על אף אחד וברור לנו שגם לא יבוא.

avi1283

New member
המשפט האחרון

היה בצחוק. לא שאלתי לגבי אסקס, שאלתי בנות שהם אסקס שמחפשות זוגיות האם הם מעדיפות בן זוג או בת זוג כי נראה לי שבקרב אסקס זה מתחלק אחרת. למה העברת לסקרנים?

אולי כי רשמת "אני סתם סקרן"?

לדעתי בנות אסקסיות שיחפשו זוגיות יחפשו אופי מסוים לא משנה מאיזה מין הוא..

למעלה