אז סליחה על החטטנות
אבל תכלס, אחרי שקראתי כמה עמודים אחורה, שרשור שרשור כולכם בתולים? "ניסיתם סקס" ולא הזיז לכם, בכלל, כלום? לא נשברים על ידי הסביבה, סביבה שממש נושמת, אוכלת, מחרבנת, סקס? לא מתחשק לפעמים לעשות משהו מסעיר ברמה הפיזית, ולא רק ברמה הרגשית-אינטלקטואלית? לפי ההסברים על האסקס- יש בכם את אותו מנגנון שיש בכולם, אותה נקודת ג'י ואותם הורמונים, הדבר היחיד שחסר בפאזל זה "המשיכה" המינית אבל הגירוי עצמו, הגירוי המיני עצמו, הוא קיים, לא? אסקסואלית יכולה להשתמש עם ויברטור ולהגיע לאורגזמה? ואם כן, היא תהנה מזה פחות מבחורות אחרות? זה אורגזמה אחרי הכל... האם שני אסקסואלים שמקימים יחסי מין (אוקי אז בלי שהם ימשכו אחד לשני פיזית, אלא רק יעריכו זו את זה ,מה שלא יהיה, יהיו קשורים רגשית) לא יכולים להנות מהסקס , אם הסקס הוא עונג פיזי שלא תלוי במשיכה אל בן הזוג? הכל נורא תמים, אני מאוד מתענינת ולא מצאתי תשובות, לא בשאלות לסקרנים ולא בשרשורים הקודמים...אז סליחה אם אין לכם עצבים! אני מתענינת בעיקר כדי לישב עם עצמי כמה שאלות של אהבה וסקס... אני בחורה מאוד לא אסקסואלית, מאוד מינית אפשר להגיד, מאוד מנית אבל בעצם רק כשזה מין נטו. כשאני מאוהבת, הסקס זה הדבר האחרון שמעניין אותי, כשאני אפילו פחות ממאוהבת, מאמינה במישהו, מספיק לי הקשר הרגשי איתו ואולי חיבוק פה ושם. הסקס הוא באותה רמה, מבחינתי, של לקבל מסאז', איזשהו עונג פיזי, הנאה חושית. הרי ההנאה במין זה כמו הנאה מאוכל טוב, יצר מולד, איך זה אצלכם ברמה היומיומית? באיזה מקומות אתם בכל זאת כן מרגישים חוסר, או דחף... או שבכלל לא? יום טוב