פינת הסקרנים

avi1283

New member
עד שאתה לא מביא מקור

או משהו זה נשמע לי קשקוש, ניסיון מוזר להסביר משהו ששונה ממך ולא מובן לך.

AssafR

New member
תופעה ידועה בפורומים היא

של אנשים שלמדו פעם פסיכולוגיה (זה בגרסה האופטימית. בגרסה הפסימית הם קראו פעם מאמר פסיכולוגי במדור המדע של מעריב) , מערבבים מושגים ומנסים להסביר לאנשים שסביבם למה הם כמו שהם...

או אנשים ש"למדו" פעם פסיכולוגיה

ולא יודעים בכלל להבדיל בין אסקסואליות ל ISD ושאר מחלות.

p019

New member
אז תסביר את זה

אני אחות אמצעית. אחי ואחותי מיניים לחלוטין. תפסיקו לנסות למצוא תרוצים לדברים שקשה לכם לקבל. לפעמים ההסבר הוא שהעולם פשוט לא שטוח והשמש לא סובבת סביב כדור הארץ. או אם קראתם את שטוחלנדי (ואם לא אז כדי) - למרות שחשבת שקיימים 2 מימדים בלבד - יש אנשים שחיים ב3 מימדים.

korpiklaani

New member
זה לא מחקר

זו הייתה אחת הדעות של הפסיכולוגים שבדקו אותה והתגלה שיש סיכוי זה

../images/Emo18.gifדי.

לולא היו כל כך הרבה תגובות להודעה, היא היתה נמחקת. אתה עובר על כללי הפורום, הזהר.

avi1283

New member
אנשים

למה ישר להגיע לנושא לא מוכר ולזרוק שאלות, תנסי לקרוא בקישור ובשאלות הנפוצות, אם זה לא יענה לך על משהו מבטיח לענות. זה פשוט בדיוק אותם שאלות שחוזרות 100 פעם. תמיד כשזה בשאר הראשי או משהו, באים כאלה כמו jimmy ואחרים שבטוחים שיודעים הכל, ובגלל שלהם יש צורך אז לכולם חייב להיות ואם לא, זה לא בסדר. כנראה ששוה לקבל אותם בשביל אחד שתים א-מינים שימצאו את הפורום הזה, וגם בשביל כאלה עם ראש פתוח שיוכלו להיות יותר מודעים לזה.

../images/Emo27.gif

קראתי בקישורים. אני פשוט מעדיפה לשאול בני אדם ולא טקסטים. אני רוצה להבין את זה מזוויות שונות.
ואני חושבת שאפשר להבין אנשים שוואלה לא מבינים את הנושא הזה. אני לא חושבת שזה בא ממקום של חוסר מודעות או שחצנות אלה חוסר הבנה משום שזה באמת תמוה ומוזר.. חוץ מזה זה המקום לענות על שאלות כאלה ומה לעשות שהשאלות הנפוצות לא עונות על שאלותיי. אז אני מציעה להרחיב קצת את המאמרים והקישורים כדי שלא ייצרו מצבים כאלה בעתיד. וכן לנהוג בסבלנות כלפי אלה שלא מבינים אנשים אסקסואלים.

avi1283

New member
צודקת

החוסר סבלנות שלי בא יותר בעקבות כאלה שאוהבים ישר לשפוט, את סבבה ויכולתי יותר בנחמדות להפנות אותך לשאלות. אמרת שלא קיבלת תשובות אז אנסה לענות לך על מה ששאלת - מה זאת אומרת לא מעוניינים במין? אז איך אדם יכול להתעלם מצורך מסויים? קל להתעלם כשאין לנו את הצורך הזה, אין לנו את המשיכה המינית ליחסי מין, כמו שלך לדוגמא (במידה ואת סטרייטית) אין משיכה ליחסי מין עם נשים וזה לא יעשה לך כלום (לעומת לסביות שזה כן מושך אותם) כך אותנו זה לא מושך יחסי מין לא עם גברים ולא עם נשים. זה ממש לא אוכל ושתייה לא תמות אם לא תעשה סקס 50 שנה, אולי תרגיש תסכול מזה שיש לך צורך שאתה לא מספק אותו, אבל אם אין לך את הצורך גם לא תרגיש תסכול. איך מוצאים חברה איך מתחתנים? צודקת לא קל, פשוט צריכים גם למצוא בן/בת זוג א-מינים, כרגע הרבה בארון והמודעות לא מפותחת עם הזמן יהיה יותר יותר אנשים וגם אתרי היכרויות יתיחסו ויהיה יותר קל.

p019

New member
עזבי קישורים אחרים

כל השאלות שלך נשעלו בפורם הזה ונענו מספר לא מועט של פעמים. אנא קראי את השירשורים תחת "שירשור סקרנים". אם אחרי זה עוד יהיו שאלות, את מוזמנת שלעול - אפילו אותי אישית במסר או במייל. בקשר לאיך מוצאים בני זוג. אם תקראי שירשורים נוספים בפורום תראי שזו באמת שאלה שמעסיקה חלק מהאנשים כאן. מספר אנשים פנו לאתרים לחיפוס בני זוג בבקשה להוסיף לאופציות - חיפוס לבני זוג א-מיניים.

arikzr

New member
בלי להטיף

אם בן אדם הגיע למסקנה שלמה שהוא באמת אסקסואל. רצוי ליידע את האנשים שמתחילים איתו ברחוב ולהסביר בנימוס שאתה אסקסואל. כמו שאם מתחיל הומו עם סטרייט אז הוא מסביר לו שהוא לא בקטע. וזהו! דבר אחר, בתור אדם שהיה קשה לו להגדיר את עצמו מהרבה בחינות, ועבר טיפול, אני יודע שחלק מהדברים יכולים להשתנות. וחלק לא. אני בן אדם מאוד פתוח ומקבל כל אדם באשר הוא אדם. אבל אני חושב שכדי להגדיר את עצמך כ"אסקסואל" צריך קודם כל לברר את השאלה לעומק. קרי, ללכת לטיפול שיחתי. יכול להיות שהמיניות חבויה במקומות שאינם נגישים. ושאפשר לעורר אותה על ידי טיפול נכון. יש הרבה סיבות שיכולות לגרום ל"תרדמת" של המיניות כמו טראומות או חוויות אחרות. אני חשבתי בתקופות מסוימות שאני אולי אסקסואל. מחקרים מוכיחים שאחוז ה"אסקסואלים" האמיתי הוא מאוד מאוד מאוד נמוך. ושהרבה אנשים נמצאים בתרדמת מינית ומגדירים עצמם בטעות כאסקסואלים.

gabriel1349

New member
?

1. מי אמר שאנחנו לא מיידעים אנשים ש"מתחילים" איתנו ברחוב? 2. מה רע להיות אסקסואל ולמה כ"כ לנסות לשנות אם טוב לנו?

../images/Emo203.gifפינת הסקרנים../images/Emo203.gif

הפינה הזאת נועדה לרכז שאלות של סקרנים לא אסקסואלים שרוצים לדעת איך אנחנו חושבים, למה אנחנו ככה וכו', מומלץ לבקר גם בשאלות הנפוצות לסקרנים. שאלות של אסקסואלים או מתלבטים ונושאים אחרים אפשר להעלות מחוץ לשרשור הזה. נא לנסח שאלות ולא להתנגח, כדי שיהיה דיון פורה. הודעות "אנטי" ימחקו.

../images/Emo205.gif וובכן........................

למרות שלא הבנתי איך הדברים פועלים ואני עדיין חושבת שאם אסקסואלים היו יותר מנסים להתעניין במין ולחוות אותו ולא להירתע אני בהחלט מאמינה שהייתם מצליחים ליהנות מסקס ולרצות אותו.. אבל אם זה לא ככה אז זה לא ככה. לא הכול חייב להיות בדיוק לפי המתכון של העולם לחיים האידיאליים. ואני ממש שמחה בשבילכם שאתם מאושרים וטוב לכם עם עצמכם זה הכי חשוב. כולי תקווה שתמצאו בני זוג כמותכם או בני זוג שיקבלו את זה. שיהיה לכולם יום מקסים ותודה על התגובות..

תיקון קל...

החיים עם הסקס לא יותר אידיאלים מאשר החיים בלעדיו. פשוט צריך לחשוב על סקס כעל שוקולד, יש כאלה שאוהבים, יש כאלה שלא. אפשר למשל ע"י הרגל להדחיק את הרצון בסקס, כמו נזירים למשל בטיבט ובארץ. ויש אנשים שאצלם זה אולי גנטי, הם פשוט לא מרגישים את הצורך.

אני מבינה א-מיניים

כמו שיש אנשים שהם הומואים, אם יש נטיה שהיא יוצאת דופן כלפי אותו מין, למה שלא יתכן שלא תהיה נטיה לאף אחד מהמינים? לי אישית יש נטיה לא לרצות ילדים. יכול להיות שגם זה מהטבע. אם א-מיניות היא טבעית, זה רק מחזק אותי בתור "סוטה" של הטבע

למעלה