שאלה לי אליכם.

ccreepp

New member
../images/Emo203.gifשאלה לי אליכם.

השיר creep מדבר על אנורקסיה?

Knives Out

New member
השיר מדבר על כמה שת'ום יורק היה שרץ

ולמזלנו הוא כבר לא. :)

avki

New member
יכול להיות שהוא עדיין מרגיש ככה.

מאיפה לך שהוא כבר לא מרגיש ככה? אולי הוא גם לא היה 'שרץ' כשהוא כתב את השיר, אלא רק הרגיש ככה?

מצטער לאכזב.....אבל השיר מדבר עלי..

כן כן, ט'ום כתב שיר עלי....וזה בכלל לא משנה שהוא לא מכיר אותי!! I'm a creep I'm a wierdo What the hell am i doing here? I don't belong here לה לה לה לה לה לה לה לה הל הל ה

Knives Out

New member
shhheee'sss runninggg out

She's running out She runs runs ruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuns

ccreepp

New member
../images/Emo203.gif לא יודעת ממש,

יש כמה קטעים שזה נראה ככה. כמו נגיד- i wanna have control, i want a perfect body, i want a perfect soul שזה כמו ההפרעות שיש באונרקסיה שרוצים שליטה על החיים. או- You float like a feather In a beautiful world שזה כאילו מישהי ממש רזה, שהיא במשקל נוצה.

kittycatbone

New member
חחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

פסיייידאקקקקקקקקקק
ובאמת למה לפסול? כל מה שיפה הוא העובדה שאפשר לפרש את השירים של רדיוהד בכל כך הרבה דברים.. וזה דווקא באמת יכול להתקשר לאנורקסיה במובנים מסויימים

Latisia

New member
חחחח נכון

זה מזכיר לי שלפני שנתיים במסיבת סוף שנה ניגנו את השיר הזה וממש התאהבתי בשיר הזה... לא היה לי מושג של מי הוא וקלטתי רק כמה שורות מהשיר. חזרתי בערך באיזה 2 הביתה והיה לי מצב רוח נורא אז כתבתי שיר השראת השורות האלה. נדמה לי שהן היו "you so fucking special" ו- "what the hell am i doing here"

Roy1232

New member
חח כמו שבהתחלה קישרתי את../images/Emo26.gif

NICE DREAM לסמים
ת'אמת אבל שמתי לב לשורה הזאת בבלק סטאר: "I KNOW ALL THE THINGS AROUND YOUR HEAD AND WHAT THEY DID TO YOU" חחח, ממש מוזר מה שעובר על ת'ום
אתם יודעים, ניסיתי לשמוע אלבומים אחרים חוץ מאוקה ובנדס... ופשוט... (קשה לי להאמין שאני אומר את זה על רדיוהד) לא אהבתי. לא מבין.. הם מנסים לעשות את המוזיקה הכי ביזארית בסצנת הרוק הבריטי או משו? רדיוהד משנת 2000 והלאה מוזרים
טוב נו.. העיקר יש שני אלבומי מאסטרפיס
, זה מה שחשוב

kittycatbone

New member
שמעת רק פעם אחת

את האלבומים האחרים האלו של רדיוהד? כי בהחלט זאת מוזיקה מאוד שונה מאוקיי קומפיוטר ודה בנדס. אבל מוזיקה מעולה בהחלט. לי היה קצת קשה לעכל בהתחלה.. ואת האמת עשיתי את זה יחסית בהדרגה, כי קודם שמעתי את hail to the thief, ואפילו את זה רק בהתחלה את השירים הרוקיסטים יותר, ולאט לאט התחברתי קצת יותר לשירים האלקטרונים יותר... בכל מקרה.. אחרי שמיעה שניה או שלישית של קיד א' ואמניזיאק פשוט התאהבתי טוטאלית בסוג מוזיקה הזאת והבנתי עד כמה *אלה* הם מאסטרפיס כמו שאמרת... בכל מקרה, הצעה שלי היא לא לפסול ישירות אלא לתת הזדמנות שנייה או שלישית.. כי זה בהחלט סוג מוזיקה, שבמיוחד אחרי דה בנדס מאוד שונה, ומצפים למשהו דומה ומעולה... אבל במקום מקבלים משהו אחר כל כך [אבל מעולה באותה מידה אם לא יותר אפילו^^]

Roy1232

New member
זהו, קשה לי להקשיב לזה...

באמת שניסיתי, וכמה פעמים, אפילו דוגמה: שמעתי את MORNING BELL, ואמרתי - יודעים מה, לזה ניתן ניסיון עד הסוף. זה פשוט צרם לי לאוזן, לא יודע.. אז יצא שהעברתי
אני אנסה שוב ברצף, אולי אני אגלה משהו שלא שמעתי עוד קודם - אבל אני חייב לציין את in limbo וhow to disappear

למעלה