שאלה לי אליכם.

kittycatbone

New member
בהחלט מהשירים הטובים

how to disapper completely ו-in limbo!
דווקא אני ממש ממש אוהבת את morning bell ולא הבנתי מה כל כך צורם?
אומנם דיסקים באווירה שונה לגמרי של מוזיקה... כלומר לא דומה בכלל לthe bends... אבל בהחלט שירים מדהימים
אני מניחה אבל שאי אפשר להכריח מישהו לאהוב משהו... כל אחד והטעם שלו.. ואם לא אהבת אז לא אהבת

vegetable man

New member
אולי תתן לאלבומים האלו עוד הזדמנות

רגע לפני שאתה מסתפק בקולדפליי?

kittycatbone

New member
חח,

האם אני שומעת רמיזה נגד קולפדליי?
כי אני אישית פשוט חולה עליהם
שני האלבומים הראשונים שלהם.. פשוט מדהימים
[כמובן שאין מה להשוות לרדיוהד, זה ברור...
]

Roy1232

New member
חחח, קולדפליי זה לא הסתפקות,

קולדפליי זו דרך חיים
חח סתם כמה שיותר אלבומי בריט רוק משובחים - יותר טוב
אתה רומז שאתה לא מחבב את קולדפליי?
אני די רואה בהם את מה שרדיוהד היו צריכים להיות אחרי OK... אם הייתי מגלה את רדיו קודם, אז קולד היו בשבילי השלמה, אבל בגלל שזה יצא הפוך - רדיוהד הם בשבילי ההשלמה לקולדפליי, אין מה לעשות
יכול להיות שזה ישתנה, עם הזמן

Roy1232

New member
../images/Emo10.gif

חבל לי שכל כך הרבה אנשים ששומעים מוזיקה איכותית הם גם נגד קולדפליי. מילא שומעי מאריה קארי למיניהם.. אבל אנשים שיודעים להעריך בריט רוק - למה?

avki

New member
קולדפליי הם להקה טובה. בעיקר ביחס

למה שיש לשוק המיינסטרים להציע היום. אבל הם לא יותר מלהקה טובה ומיינסטרימית להחריד.

Latisia

New member
../images/Emo163.gifמסכימה איתך....

קצת לפני שהשני שלהם התפרסם מממש אהבתי אותם... ממש הערצתי אותם חיחי דבילי במיוחד (הקטע של הערצה הוא דבילי לא הלהקה).. מאז ממש ירד לי מהם. הדיסק הראשון מעולה אני עדין אוהבת אותו מאוד

Roy1232

New member
למה, הערצה זה כיף מדי פעם../images/Emo13.gif

הערצה פנאטית זה דבילי (והייתי פעם ממש פנאט
)

kittycatbone

New member
דווקא לדעתי

האלבום השני גם כן ממש ממש מעולה
הוא והראשון פשוט
השלישי.. למרות שלא שמעתי אותו יותר מדי כבר הרבה פחות
אבל גם זה יכול להשתנות אולי אם אני אשמע אותו יותר
בכל מקרה.. ממש לא הייתי קוראת לקולדפליי להקה ממוצעת.. לדעתי זאת להקה ממש טובה! שוב העניין הוא ההשוואה אולי ללהקות אחרות [אם זה שם אותם לטובה או לרעה יותר..] אבל בסה"כ אני חושבת שזאת להקה מעולה דווקא
[אולי אבל אפשר לומר שההצלחה עלתה להם לראש קצת?
]

vegetable man

New member
אני צוחק

אין לי דבר וחצי דבר נגד קולדפליי (למרות שאישית הם לא מעניינים אותי). ובכלל, שמע מה שעושה לך טוב - מה אכפת לך מה יגידו אחרים...

Roy1232

New member
בזה אתה דווקא צודק - אני מוקף בPUNK

עדיף מטאל על השטויות של הPאנק...

Roy1232

New member
חח יצאתי לא קשור- זה היה בתגובה ל

"מה יגידו אחרים".. אז אמרתי אני מוקף Pאנק, ככה שזה כבר לא משנה

דווקא , בגלל שהם לא המשיכו "כרגיל"

רדיוהד הכוונה לאחר אוקי קומפיוטר, זה הפך אותם לאחת הלהקות הגדולות. כי ישנן המון להקות, שפשוט מנגנות את המוזיקה שלהן, ומתקבעות על צליל אחד.. כמו קולדפליי, שהיא להקה סבבה, עוברים חלק באוזן. ואם אתה מחפש את האלבומים של קולדפליי אחרי אוקי קמפיוטר, אז תמשיך לשמוע קולדפליי :)

avki

New member
שנת 2000 - שנת הפיצול הגדול -

מיינסטרימי או אלקטרוני? ביזארי או אינטימי? שקט או צורם? מצנחים או ילד א? מלודי או דיסהרמונ.......

avki

New member
ד"א מה שמביא אותנו לאלטרניטבה

הרדיוהד המיינסטרימית היותר איכותית מקולדפלי, שאלבומם הראשון גם יצא בשנת 2000 - מיוז. הממ, זה שאלה מעניינת - מה אתם אומרים מיוז או קולדפליי?

kittycatbone

New member
הממ קשה../images/Emo122.gif

אבל הייתי אומרת יותר שמיוז..
כי את האמת.. שעד כמה שאתם אומרים שמיוז דומים לרדיוהד.. אני אף פעם לא חשבתי על זה.. למיוז יש צליל מאוד.. מיוחד ומשלהם
ודווקא אפשר לומר שיש ללהקה התפתחות שכזאת.. כששומעים את absolution למשל אחרי showbiz... ושוב, יש ללהקה הזאת צליל שונה מאוד מרדיוהד שאפשר להגיד שמיחד אותם מאוד.. משהו שאני מאוד אוהבת אצלם
אבל שוב, כל זה בלי לקטול את קולדפליי... כי גם להם יש צליל מיוחד משלהם... אולי אבל יהיה נכון להגיד שהשירים שלהם לא שונים בהרבה אחד מהשני, או לפחות אין התפתחות רבה במוזיקה שלהם.. [כלומר בהתפתחות שאפשר להגיד למשל כמו the bends לעומת hail to the thief..] אבל שוב אני לא מנסה להגיד שקולדפליי לא טובים, כי יש להם *הרבה* שירים מעולים
ודווקא אני לא מסכימה עם מי שאמר ששמעת שני שירים של קולדפליי ושמעת אותם. גם אם זאת הייתה רק צורת דיבור, לא הייתי חושבת שזה *כל כך* נכון..
[וסליחה מראש אם נשמע כאן קצת כאילו אני מנגדת את עצמי
]

Roy1232

New member
אם היה אפשר הייתי משלב:

מיינסטרימי, אבל עם נגיעות אפלות, מלודי, אבל לאו דווקא שקט תמיד - בקיצור - דווקא A rush of blood to the head (אם תרצו, המקביל הקולדפלייאיסטי לHTTT או לאמניזיאק)

למעלה