שאלון נורמלי מהאחרים...

jenngirl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo82.gif

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם?תכונות מסוימת של אנשים,שלא יהיה פשע[או יותר נכון,שלא יהיו ארגוני טרור]. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים?להתעורר לחיים המציאותיים. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת?לא,יש אנשים אחרים שצריכים יותר ממני את העבודה.מה שכן,הייתי הולכת ללמוד. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה?לא חושבת. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר?לא,לא הייתי מסוגלת.המצפון שלי גדול מידיי. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה?לאמא שלי. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות...את אותן הארוחות שהייתי אוכלת היום,ובכל ארוחה הייתי מכניסה קינוח עם שוקולד[ואייס קפה,אבל לא בכל ארוחה]. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך?לההה,בטח הייתי כל היום דבוקה לכסא במשרד/עצלנית מידיי בשביל לעשות דברים בשביל האזרחים. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה?בטוח שהחיות היו משתלטות עלינו. ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים?מקווה להוציא דיסק שימכור הרבה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה?חח לא יודעת,אני שונאת את השאלה הזו. 3. האם אתה אוהב את השם שלך?לא ממש 4. אם לא, איזה שם היית רוצה?נגה
5. מה בחיים לא תעיז לעשות?Never say never 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב?ממ,אשיר? 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני?לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים?אפשר להגיד. 9. מתי היית רוצה להתחתן(אם בכלל)?אם בכלל:) 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך?נגה לבת[
],ולבן אני לא יודעת עדיין 11. יש לך חלום?כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי?כן 13. חלום שהגשמת?אה.עזבו,זה ישמע שחצני כזה. 14. השיר הכי הכי אהוב?כרגע,Guns & Roses-Civil War 15. הדבר הכי עצוב בעיניך:ממ,שלהורים לא אכפת מהילדים שלהם? 16. הדבר הכי משמח בעיניך:מוזיקה 17. מילה אהובה:לא יודעת 18. מילה שנואה:לא יודעת 19. אומן אהוב:רובי וויליאמס,גאנז אנד רוזס. 20. אומן שנוא:מאיה בוסקילה,פיפטי סנט,מובי. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת?רובי וויליאמס. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת?בריטני ספירס אנד סטאף. 23. עונה אהובה?חורף וקיץ[כןכן,את שתיהן] 24. סוג של סטייה?:p 25. שברו לך פעם את הלב?לא 26. השלם : אני אדם אכפתי 27. השלם : אני לא אדם סנוב 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך...?לאמא. 29. בא לי לצרוח:קולולולולו! 30. החיים הם:קולולולו!

280388

New member
שלי

שאלות אילו: 1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? לא הייתי אלוהים, מספיק עשו את ישו אלוהים. 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? לחלום. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן, במשהו שאני אוהב. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? אם היתה לי סיבה לכך אז כן. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? כן. והייתי כבר מת. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... הייתי אוכל מעט כמו עכשיו, אם אוכלים הרבה לא נשאר אוכל לאחרים. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? לא. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? החיות יותר חכמות מהאנשים, הן לא מפרות את חוקי הטבע. ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אמריקה. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? חתול, FREELANCER 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן, הוא כזה שאפשר להטות לרוב השפות בעולם. 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לאדע. 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? אנשום. 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? ממש לא. 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? כן. 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? אולי בגיל 40. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? נחשוב על זה עם אשתי. אני אוהב את השם ALAN ואצל הבנות STACY או KATHY ויש עוד נדירים יותר כמו MAYLYN או MAGDALENE. 11. יש לך חלום ? כן 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? לא ממש 13. חלום שהגשמת ? התקרבתי לילדה שחיבבתי מאז כיתה ה'. 14. השיר הכי הכי אהוב ? זה משתנה, UNFORGIVEN II של מטאליקה. 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? אלימות ללא סיבה ומטרה. 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? רגשות חמים. 17. מילה אהובה : זה משתנה גם, היום נתקעה לי בראש המילה "שמוק" 18. מילה שנואה : לא יודע. 19. אומן אהוב : אמא (היא ציירת) 20. אומן שנוא : אין כזה. 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? שירים של ולדימיר וויסוצקיי. 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? SIMS, לא היו לי אז תוכנות להורדה... 23. עונה אהובה ? סתיו\אביב. 24. סוג של סטייה ? אני מחבק את הסמיכה בשינה. 25. שברו לך פעם את הלב ? כן 26. השלם : אני אדם _____ ? מוזר 27. השלם : אני לא אדם ____ ? יציב פסיכולוגית. יש לי מן פיצול אישיות, לפעמים הצד הרע והקר שלי מתעורר ואין לי שליטה על זה. 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום לאנשים שאני אוהב. ואיזה, מלבד עצמך... ? איזה מה? 29. בא לי לצרוח : _____ לא בא לי. 30. החיים הם____ : חיים.

roee15

New member
עונה :)

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? 2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? הייתי רוצה להגיע לחלום הזה דרך חיי המציאות. הייתי מרגיש הרבה יותר מסופק 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? לא יודע :| 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? לא 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אחותי בעיקר, ולעוד כמה אנשים טובים 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... וואי..הרבה 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? כן 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? היינו יושבים בכיתה עם אריות. העולם היה נראה כמו העולם ב"ארתור" ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים? עניתי על זה כבר :) התשובה נמצאת שני עמודים למטה או משהו כזה. אני אתקצר אותה בזה שאני לא רואה את עצמי עוד 10 שנים. בעצם, אני לא רואה את עצמי אחרי ה28.6 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה? לא יודע :| נראה לי שחיות שנחשבות תמימות 3. האם אתה אוהב את השם שלך? למדתי לחיות איתו 4. אם לא, איזה שם היית רוצה? לא יודע :| 5. מה בחיים לא תעיז לעשות? הרבה דברים. אני אגיד לרצוח, אבל יש עוד מלא דברים קטנים 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב? חחח שאלה חמודה. לנגן 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני? לא. אבל אני מתבאס יחסית הרבה 8. אתה אדם עם שמחת חיים? כן 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל)? להתחתן? הייתי רוצה, אבל באזור גיל 25 ומעלה. משהו כזה.. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך? דניאל 11. יש לך חלום? בוודאי :) 12. אתה חושב שהוא פרקטי? כן 13. חלום שהגשמת? לא זוכר :| 14. השיר הכי הכי אהוב? למה לי פוליטיקה עכשיו של משינה 15. הדבר הכי עצוב בעיינך? לא יודע, אבל נעשה לי רע בכל פעם שחברים שלי בוכים 16. הדבר הכי משמח בעיינך? יש ממש הרבה 17. מילה אהובה: תודה 18. מילה שנואה: חח לא יודע 19. אומן אהוב: משינה 20. אומן שנוא: לא שנוא. אני לא ממש אוהב את מיקה קרני. שלא נדבר על סאבלימינאל 21. דיסק שאתה שמח שרכשת? ברי סחרוף לייב 1993-2002 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת? אין כזה דבר 23. עונה אהובה? אביב 24. סוג של סטייה? לא יודע :| 25. שברו לך פעם את הלב? פעם אחת 26. השלם : אני אדם _____ ? טוב, אני חושב :) 27. השלם : אני לא אדם ____ ? רע 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאחותי, ולעוד כמה אנשים טובים 29. בא לי לצרוח : _____ ואולי זה יעזוררררר :p:p:p 30. החיים הם____ : נחמדים :)

Taam YutvatA

New member
עונה../images/Emo19.gif../images/Emo104.gif

1.אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? את הרוע והצביעות.. אבל מה לעשות, עולם מושלם לא יכול ליהיות
2.אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? מציאות. 3.אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת? כן. 4.אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה? לא, אני רוצה לשמוח שעמלתי קשה בשביל ההשגים שלי. 5.אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר? אני לא מאמינה שהיינו מגיעים לעולם שזה מקובל, בכל מקרה, לא
. 6.אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? לאדם שהחיים התאכזרו אליו. 7.אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך?נסה לפרט גם כמה היית אוכל באותן ארוחות... גם עכשיו אני לא שומרת, אז אני לא מאמינה שיותר ממה שעכשיו. 8.אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך? גם וגם. 9.אילו החיות היו חכמות ומפותחות כבני האדם-מה היה קורה לדעתך?איך העולם היה נראה? מלחמה מתמדת? ועוד חלק של השאלון 1. איפה אתה רואה את עצמך עוד 10 שנים ? אחרי לימודים, עבודה, אולי בעל וגם ילדים לא יזיק. 2. מה החיה שהכי מאפיינת אותך, ולמה ? לא יודעת 3. האם אתה אוהב את השם שלך ? כן. 4. אם לא, איזה שם היית רוצה ? 5. מה בחיים לא תעיז לעשות ? לא עולה לי משהו כרגע 6. מה תעשה שוב ושוב ושוב ? משהו שישמח אותי 7. אתה אדם שנוטה להיות דיכאוני ? לא 8. אתה אדם עם שמחת חיים ? בדר"כ 9. מתי היית רוצה להיתחתן (אם בכלל) ? זה תלוי מאוד. גיל אופטימלי נראה לי 24-25 אבל עוד פעם זה תלוי. 10. איך תקרא לילד/ה שלך לדעתך ? יש הרבה שמות, במיוחד שמות לבנים. 11. יש לך חלום ? להצליח בחיים? 12. אתה חושב שהוא פרקטי ? אני חושבת שכן 13. חלום שהגשמת ? לא יודעת 14. השיר הכי הכי אהוב ? כרגע בית הבובות 15. הדבר הכי עצוב בעיינך ? לא יודעת 16. הדבר הכי משמח בעיינך ? הרבה 17. מילה אהובה : שבת שלום 18. מילה שנואה : מוצ"ש ? חח 19. אומן אהוב : הרבה 20. אומן שנוא : אין 21. דיסק שאתה שמח שרכשת ? בית הבובות 22. דיסק שאתה מתחרט שרכשת ? אין 23. עונה אהובה ? חורף 24. סוג של סטייה ? לאכול פלסיטיקים ודברים קטנים כאלה 25. שברו לך פעם את הלב ? לא 26. השלם : אני אדם _____ ? 27. השלם : אני לא אדם ____ ? 28. אם ניתנת לך היזדמנות להיות סוג של פיה, למי היית מגשים חלום ואיזה, מלבד עצמך... ? לאנשים שזקוקים לזה 29. בא לי לצרוח : _____ life is hard and then you die. 30. החיים הם____ : מתנה מאלוהים. חשוב לנצל אותם.

למעלה