שאלון סוכות!

../images/Emo203.gif שאלון סוכות! ../images/Emo203.gif

איפה אתם בחג?
בניתם סוכה?
אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם?
אם לא- למה?
ישנתם פעם בסוכה?
אם כן- נהנתם?
אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה?
מה התוכניות שלכם לחופש?
קבלתם הרבה שיעורים לחופש?
פרטו במה.
רוצים מפגש?
אם כן-מתי?
הזכויות על השאלות שמורות לליאת.

Emergency Exit

New member
../images/Emo210.gif שלומית בונה סוכה..../images/Emo41.gif

איפה אתם בחג? אצל חברים של ההורים ואז אצל חברה אולי. בניתם סוכה? לא אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? חברים בונים אם לא- למה? כי אין לנו מקום ישנתם פעם בסוכה? כן, מזמן אם כן- נהנתם? לא זוכרת ת'אמת. אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? כעע מה התוכניות שלכם לחופש? שיעורים, ת''א, יום הנהגתי, עובדות הגשה.. קבלתם הרבה שיעורים לחופש? כןןן.
פרטו במה. מתמטיקה, אנגלית, לשון, וכ'ו. רוצים מפגש? לא אכפת לי אם כן-מתי? כנ''ל

May Music

New member
..מוארת וירוקה../images/Emo79.gif

בהצלחה בהכל וחג שמייחP: אוף למה החופש לא ארוך יותר ;_;

xXx Lilo xXx

New member
נוווו כבררררר תשלחחח ליייי תהודעההה ;;../images/Emo29.gif

איפה אתם בחג? אצל סבא וסבתא עם כל המשפוחה.
בניתם סוכה? אהא
אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? אבא, דוד שלי, וסבא.... שלומית לא היה לה כוח לבוא (שלומית = סבתא XD)
אם לא- למה?
ישנתם פעם בסוכה? לא ><"
אם כן- נהנתם?
אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל בגלל השולחן שיש בסוכה שלנו אי אפשר לשון שם XD
מה התוכניות שלכם לחופש? הרבה שיעורים, מפגשים עם חברים, הלוואי הלוואי ת"א!!!! (לא שזה יקרה.)
קבלתם הרבה שיעורים לחופש? כן
פרטו במה. עבודה במת' + להתכונן למבחן, פרוייקט באנגלית, ש"ב במודלים + להתכונן לבוחן, ללמוד לאזרחות, עבודה באומנות, שיעורים בג'אווה + ללמוד למבחן.... יאיי
רוצים מפגש? כןןןן
אם כן-מתי? אני לא יודעת X_X" ~באמשך תשלח.~

xXx Lilo xXx

New member
יששששששששששששש זה שלחחחחחחח../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

תודה לאל באמת XDDDDDD

חג שמח! :) ../images/Emo141.gif

איפה אתם בחג? בבית. בניתם סוכה? נהה. אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? ... אם לא- למה? כיכי אין מקום. ואפילו אם היה, אבא שלי כבר לא צעיר וחסון כמו פעם. XD ישנתם פעם בסוכה? לא נראה לי. ^^ זה לא חובה לנשים, אז בשביל מה?
אם כן- נהנתם? ... אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? חחח לא ממש. מה התוכניות שלכם לחופש? רבוש בצפון. ביום ראשון סרט עם חברה. קבלתם הרבה שיעורים לחופש? או-הו. המון. פרטו במה. מתמטיקקה [מלא תרגילים!!!], אנסין באנגלית+ללמוד לבוחן כשחוזרים+לקרוא ספר לבוקריפורט, שאלות בספרות השו"ת, ביולוגיה [גם במגמה וגם מחוץ למגמה
], לשון. רוצים מפגש? כןןןן. אם כן-מתי? הממ בעיקרון אני יכולה רק בשני.

xXx Lilo xXx

New member
שני זה לא חג ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

כאילו חג שני... או מה שזה
וחג שמח ^^"

הו. אז שלישי זה איסרו חג? ../images/Emo141.gif

לא זוכרת.
בכל מקרה, אני יכולה באיסרו חג. XD חג שמח גם לך!

xXx Lilo xXx

New member
רביעי כפער XD../images/Emo29.gif

אאל"ט ואני כמעט בטוחה שחמישי רק חוזרים ללמוד.

May Music

New member
אפצ'י

איפה אתם בחג? פה בניתם סוכה? כן אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? אני אבא שלי ואחותי אם לא- למה? X ישנתם פעם בסוכה? לא אם כן- נהנתם? X אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? אממ כן מה התוכניות שלכם לחופש? סמינר של צמר"ת, ת"א והשלמות קבלתם הרבה שיעורים לחופש? כן פרטו במה. מתמטיקה רוצים מפגש? ברור אם כן-מתי? מתי שנוח חוץ מימי רביעי וחמישי הקרובים

May Music

New member
חח תודה

האמת היא שלא היה לי אפצ'י, סתם לא היה לי מה לכתוב בנושא ההודעה חחח

Sacred Lie

New member
אני העייפה. ../images/Emo39.gif

איפה אתם בחג? פה בניתם סוכה? לא אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? אם לא- למה? לאדעת Oם ישנתם פעם בסוכה? לא חח אם כן- נהנתם? אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? אכן! מה התוכניות שלכם לחופש? להיות בסוכה עם חברים
קבלתם הרבה שיעורים לחופש?לא. אבל יש לי בערך 388 מבחנים אחרי החופש פרטו במה. רוצים מפגש? יאללה אם כן-מתי? אין לי מושג.

FullyAlive

New member
../images/Emo29.gifזו רק אני או שהפורום מראה סימני חיים?../images/Emo12.gif

איפה אתם בחג? פה ._. בניתם סוכה? לא. אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? אם לא- למה? כי אין לנו!
ישנתם פעם בסוכה? לא. אם כן- נהנתם? אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? לא. מה התוכניות שלכם לחופש? מתמטיקה יאיייי [לא -__- ] קבלתם הרבה שיעורים לחופש? לא, פשוט יש לי להשלים הרבה חומר. פרטו במה. מתמטיקה, מדעי החברה, ביולוגיה... רוצים מפגש? ממ אם כן-מתי?

למעלה