שאלון סוכות!

Earth to Bella

New member
להלה

איפה אתם בחג? בבית בניתם סוכה? לא אבל קישטנו את הפרגולה פחח אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? לאדעת אם לא- למה? כי למי אכפת פחח ישנתם פעם בסוכה? נראלי שכן אם כן- נהנתם? לא חחחח אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? איכ לא מה התוכניות שלכם לחופש? לנוח ולהתאמן קבלתם הרבה שיעורים לחופש? פחחח פרטו במה. פחח רוצים מפגש? אשמח אם כן-מתי? לאדעת מתי שתקבעו אני אגיד אם נוח לי חחחחח

נסטי XD

New member
קולולולולולו!!!

איפה אתם בחג? חצי בבית, חצי בטורקיה P: בניתם סוכה? לא אם כן- מי זה "בניתם" אצלכם? אם לא- למה? כי אנחנו משפחה עצלה..XD ישנתם פעם בסוכה? כה אם כן- נהנתם? אם לא- אי פעם חשבתם לישון בסוכה? כה, בגיל 4 מה התוכניות שלכם לחופש? טורקיה
, ועוד כלמיני קבלתם הרבה שיעורים לחופש? כה!! פרטו במה. אוקי, בכימיה יש על ניוטרונים ותחתטונים, וגם טמטומונים, במתמטיקה יש לנו עבודה לשנן את כל המשפטים שרק לא תרצו על משולשים, מרובעים וכו', ומבחן ביום שני, באנגלית יש לנו מבחן ענק על כל הזמנים ורידינג קומפותחת, ויש עוד..נעשה אותם שנה הבאה..XD רוצים מפגש? כה אם כן-מתי? אני לא פה מה19 עד ה-23, ככה שכמעט בכל זמן אני יכולה..XD

Emergency Exit

New member
תהני בטורקיה!../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif

זו רק אני או שבטורקיה אפעם לא חוזרים עם שלל? XD

Johnni456

New member
זו רק את../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif

אמא שלי הייתה בטורקיה וחזרה משם כאילו הייתה מינימום בלונדון XD אבל אולי זה פיצוי על זה שהיא הייתה שם ביומולדת שלי

נסטי XD

New member
מה פתאום, פעם קיבלתי זנב של גרביל

וחוץ מזה, את יודעת שאין לי מוח..

May Music

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאין שם כמעט חנויות שוות!

[הייתי שם בפסח] ואשכרה הלכנו לשוק ולא מצאתי. חוץ מחנות אחת ממש מגניבה של תיקים שלא היה לי זמן להיות בההה.]:

Emergency Exit

New member
גםאני היתי בשוק שם!../images/Emo41.gif

ולא מצאתי שומדבר רק משקפי שמש והיתי בכיתה ו' אז התלהבתי מכל דבר. ובכלזאת לא מצאתי!

May Music

New member
חחח מה לעשות, טורקיה זה לא מקום לקניות

או לפחות לא לקניות של דברים מגניבים חחחח רק מצאתי ג'ינס וינטאג' כזה שם.

Emergency Exit

New member
ג'ינס זה טוב. :)

בהשוואה למשקפיים הסגולות המזעזעות שקניתי שם בכיתה ה'\ו'.. XD

למעלה