ברוכה הבאה ^^
N Nittle Grasper New member 3/6/06 #127 ברוך הבא, וחג שבועות שמח גמלך ../images/Emo9.gif השתלבות נעימה ^_^ ני ירדן בת 15 P:
S So Crazy Baby New member 3/6/06 #129 לנוגה צ'אן מאיפה יש לך תמונות של איי- צ'אן? אני מתכוונת מאיפה היסגת ת'תמונות שלה שעל הדלת שלך ועל הארון?
לנוגה צ'אן מאיפה יש לך תמונות של איי- צ'אן? אני מתכוונת מאיפה היסגת ת'תמונות שלה שעל הדלת שלך ועל הארון?
N Nittle Grasper New member 3/6/06 #137 שרונצ'אןןןןןןןןןןן D: ממתי את שומעת ג'יי רוק/פופ? XP ברוכה וזה, אין צורך להציג לך את אחותך התאומה מהאינטרנט XD
שרונצ'אןןןןןןןןןןן D: ממתי את שומעת ג'יי רוק/פופ? XP ברוכה וזה, אין צורך להציג לך את אחותך התאומה מהאינטרנט XD
ע עומדת על נייר New member 3/6/06 #166 OMG ניצלוש >< תנו לי להקת J-ROCK טובה אחת שאני אוכל לשמוע כמה שירים שלה... אוף נו, מישהו מוכן לעשות מילון מונחים? יש פה כל כך הרבה ג'יי פופ, ג'יי רוק, סאנים, צ'אנים.. [אני טיפשה ] תודה
OMG ניצלוש >< תנו לי להקת J-ROCK טובה אחת שאני אוכל לשמוע כמה שירים שלה... אוף נו, מישהו מוכן לעשות מילון מונחים? יש פה כל כך הרבה ג'יי פופ, ג'יי רוק, סאנים, צ'אנים.. [אני טיפשה ] תודה
O oracle New member 3/6/06 #182 זומג~~~ לא מנצל"שים שרשורי חדשים ;; להבא אנא נצל"שי שרשורים אחרים... ולשאלתך, יש מילון מונחים בבר העליון של הפורום. יש גם מידע במאמרים. אם עדיין לא מצאת את מבוקשך, אשמח להמליץ לך~~~ ^_^
זומג~~~ לא מנצל"שים שרשורי חדשים ;; להבא אנא נצל"שי שרשורים אחרים... ולשאלתך, יש מילון מונחים בבר העליון של הפורום. יש גם מידע במאמרים. אם עדיין לא מצאת את מבוקשך, אשמח להמליץ לך~~~ ^_^
O oracle New member 3/6/06 #184 ברוכה הבאה~~~ ../images/Emo24.gif ספרי לנו איזה להקות/אמנים את אוהבת?