CLTCL - פרקים ארבעשרה, חמש-עשרה

../images/Emo54.gif זה times new roman.

אני מחבבת את הפונט הזה! [האמת, גם אביה מעדיפה אריאל. נו, אני אשתדל שהפרקים הבאים יהיו אריאל, אוקי, קל? ^^] אבל אני מקווה שהוא מוצא חן בעינייך! [הפיק, לא הפונט.
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבכיף תעשי אריאל בפרקים הבאים ^^

נו, אריאל, אני. עזבו לא חשוב ><

The Psycho Girl

New member
כל כך יפה

שמישהו יעיף לי את החיוך מהפנים מהמם כרגיל ! "כן, טאלי באמת צריכה את השקט שלה," רטנה אביה תחת השפם שאין לה. "היא משוגעת על הבחור ברמות." אדירה שכמותך ! חחח יש לי ניחוש קטן ענבר תהיה עם דני ואביה תהיה עם הארי איזה גאונה אני שעליתי על זה חחח

McFly rullz

New member
זה היה קצר!!!!!!!!!!!

אני רגילה לארווךךךך אבל זה היה כ''כ יפהה!!! דאגידאגידאגידאגידאגדיגגייי
איזה מאמושיי הואא

Lex 1

New member
חחחחחחחח XDDD אני קוראת את ה-2 שורות האחרונות

ומדמיינת לי זוג עיניים מתהלכות באוויר
עזבי. דונט טריי טו אנדרסטנד וואט איי וואנט פרום יו אוקיי די זה מעולה! זה כ"כ אמיתי אני מרגישה שזה באמת יכול לקרות זה כ"כ מציאותי. נהנתי מכל רגע
ומי זוכה בטום?? מדוע הקיפוח! דורשת כניסה של דמות חדשה לפיק [אני, למקרה שבחורה אינטיליגנטית כמוך בכל זאת לא הבינה את הרמז.
] שדוחפת את ג'יאוונה ממדרגות בית המלון ותופסת את מקומה. כולם מרוצים, סוף טוב הכל טוב אלכס יכולה לישון בשקט ובאשליות.. ><

Lex 1

New member
שמחה שאני מצליחה לבדר מישהו בעולם הזה..../images/Emo3.gif

../images/Emo54.gifיאי! תודה. ../images/Emo140.gif

מה אני עושה ערה בשעות כאלה הזויות?! צ'יפסס. ><' אני אלך לישון עכשיו.

../images/Emo99.gif

אוי דאגי הזה.. א-ו-י ד-א-ג-י ה-ז-ה >< אוי. >< אגב, היה לי נורא כיף בטלפון D: We should do that more often :)

../images/Emo54.gifאת קולטת שבהתחלה רציתי שהוא ינהג

אבל דאגלס הפחדן ירא ממכוניות. ><" טוב שאמרו לי את זה.
[אבל, אל חשש!
הוא ינהג בשלב מסוים.
]
וגמלי היה כיף נורא נורא. באמת צריך לעשות את זה שוב. D:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif!!!!!11111

באמת שאיןלי יותר מה להגיד, פרקים מעולים, כתיבה מעולה. פשוט כל הכבוד! הם כלכך חמודים אא 3>

../images/Emo54.gif THANX

אני יודעת. אנחנו כל כך מתוקים ביחד. XDDD [לכן, כמובן אנחנו צריכים להיות ביחד. we ment to be, כמובן. אבל, נהההההההההה. חלומות באספמיה. ;;]

LironPoynter

New member
חחחח,

כולנו חושבות (יותר בגדר מקוות) שאנחנו נועדנו להיות איתםP: בלע. זה מתסכל לפעמים><

למעלה