CLTCL - פרקים שלושים ושתיים, שלוש

../images/Emo203.gifCLTCL - פרקים שלושים ושתיים, שלוש../images/Emo203.gif

ויש גם אפילוג!!! OO כןכן, להפתעתי המרובה גיליתי שיש לכן היום שלושה פרקים לקרוא, במקום רק שניים. נו, איך ההפתעה שלי?
אז זהו. |מוחהדמעה| הפרקים האחרונים מתפרסמים היום.
מה תגידו על זה? שרדתן קרוב ל... וואו, חודשיים וחצי [
] ביחד עם טאלי, אביה, ענבר והבנים... אבל, כמו שלכל קרמבו יש סוף [כמו שטלי - Himeka - אומרת], ככה גם לפיק הזה יש סיום, ואני מקווה שהוא מתוק מספיק וסוגר קצוות מספיק כמו שצריך...
וכרגיל, אני מאבדת את המילים נוכח הפרידה; אני פשוט אתן לאותיות הכתובות לומר את שלהן. מקווה שתתגעגעו לפיק - אני יודעת שאני אתגעגע לתגובות שלכן...
חוקים, בפעם האחרונה!... שם: דבר קטן ומטורף שקוראים לו אהבה. או, לחילופין, Crazy Little Thing Called Love. ז'אנר: RPF, רומאנס, פלאף. שיפ: דאגי / טאלי, ענבר / דני, חגי / אביה. דירוג: PG. למהדרין! XP הצהרה: הבנים, לצערי, לא שלי. כתבתי עליהם כל כך הרבה, שכבר עשיתי להם אישיות משל עצמם, ואני מקווה שהאישיות הזאת נכונה. בכל מקרה, אני אתגעגע אל המקפליי-פיק הזה... ובעם האחרונה.. בתיאבון! ^^

../images/Emo203.gifפרק 32. חלק I.

מאירועי הפרקים הקודמים [
רואה, קלי? לא שכחתי הפעם...
] הבנים, להפתעתינו המרובה - שלי ושל אביה, כמובן, ענבר הפרה נשארה בלונדון עם דני... - מגיעים ארצה, להופעה, בעיצומה של שנת לימודים תוססת. וזה, כמובן, אחרי שעות געגועים ובכיות מצידי, ומכתבים ונוסטלגיות מצד אביה וענבר.
הנדתי בראשי. הבטתי בה, עדיין המומה. "את יודעת מה זה אומר, נכון?" אמרתי לבסוף. "דאגי מגיע לארץ. לפה." "אני... לא יודעת מה לומר." זו הייתה הפעם הראשונה שראיתי את אביה חסרת מילים. "תשמחי בשבילי," אמרתי בפשטות, ופניי זהרו כמו שלא זהרו כבר הרבה זמן. אביה חיבקה אותי בעוז. "אני שמחה," לחשה לי. חיבקתי אותה חזרה. "מעולם לא הייתי כל כך מאושרת," מלמלתי לכתפה. "מעולם." פרק שלושים-ושתיים "אבא!" אמרתי, מתחננת. "אני חורשת את החומר כבר מלא זמן! ומשנה שעברה הממוצע שלי עלה באיזה עשר נקודות! אני יכולה ללכת להופעה? בבקשה! אפילו בלי כרטיסי VIP!" אבא עמד מולי, שותק. הוא אחז בכוס הקפה הגבוה השלו, וביד השנייה חכך בסנטרו. "אני לא יודע, טאלי," אמר לבסוף. "חזרת מלונדון כל כך אומללה... את בטוחה שלא קרה שם שום דבר?" "מאה אחוז," מלמלתי, מתחמקת ממבטו. הוא נאנח ואז הנהן בראשו. "אז אני יכולה?" שאלתי באי-אמון מאושר. "באמת? יש!" "מגיע לך," אמר לי אבא וחיבק אותי. "נקווה שתחזרי משם מאושרת..." "אל תדאג," אמרתי בשמחה. "אני רצה להתקשר לאביה," הוספתי לעצמי, וחיפשתי אחר הטלפון האלחוטי. "מאי!" קראתי בייאוש כשראיתי אותו אצל אחותי. "תסיימי, אני צריכה אותו דחוף!" היא התעלמה ממני, והמשיכה לדבר עם יעל, חברתה הטובה. רקעתי ברגלי בכעס ומיהרתי לחדר השני, מתקשרת מהקו השני, הנייח. "אני הולכת," אמרתי ברגע שהיא הרימה את השפופרת. צחוק חנוק נשמע מהעבר השני של הקו, ואביה אמרה בכעס משועשע, "חגי, די!". לאחר רגע של שתיקה היא עיכלה את מה שאמרתי לה ופלטה: "מה? איזה יופי!" "אני יודעת," אמרתי באושר. "את חושבת שנקבל כרטיסי אח"מים?" שאלתי את השאלה שממנה חששתי, וכססתי את העט שהחזקתי בידי בעצבנות. "כן, נראה לי," היא אמרה באיטיות. "אחרי הכול, היה ביניכם משהו, נכון?" שתקתי, משחזרת בראשי את כל הרגעים הקסומים שביליתי איתו. "כמובן," אמרתי לבסוף. "חוץ מזה, ענבר איתם," הוסיפה אביה בענייניות. "אז בטח תקבלי. ועכשיו, אם תסלחי לי, אני צריכה להעמיד מישהו על מקומו," הוסיפה. צחוק נוסף נשמע ברקע. "ביי," חייכתי, והנחתי את השפופרת במקומה. "עשיתי לי לוח ייאוש," סיפרתי לאביה כשראיתי אותה בבית הספר. "יש עוד שבועיים," הוספתי, כשראיתי את השאלה בעיניה. "ואין לי מושג איך לשרוד." "איזה יום זה יוצא?" היא התעניינה. "אה... שליש--- לעזאזל, שלישי!" אמרתי, אימה נשקפת מעיניי. "מה?" היא תהתה. "אה, את מסיימת בשבע וחצי." זו הייתה קביעת עובדה. הנהנתי בראשי באלם, ואז התעשתי. "לא נורא. אני מתפלחת. אני חייבת להתפלח. אני לא אהיה מסוגלת לפספס את זה. את באה, נכון?" "אולי," היא התחמקה. "נראה." ההפסקה שהסתיימה מנעה ממני לעשות בה שפטים. "אני אטפל בך," הבטחתי לה באיום מעושה וצחקתי. "אני מסיימת לפנייך היום!" היא קראה מעבר לכתפה. "לא תוכלי!" "אז מחר!" אמרתי, ונכנסתי לכיתה. כשהגעתי הביתה, מאיה נופפה בדואר רשום. "מענבר," אמרה. חטפתי את הספח מידה, משתאה. 'מה פתאום מכתב אמיתי?' תהיתי. 'מה, מיילים לא מספיק?' "רציתי ללכת לדואר, אבל היה סגור," אמרה לי במהירות. "חוץ מזה, אימא אמרה שהם לא היו נותנים לי, כי צריך את תעודת הזהות שלך, ולי הרי אין את התעודה שלך," היא צחקה. למזלי הדואר היה עדיין פתוח. מיהרתי אליו והגשתי לפקידה, שזיהתה אותי בחיוך, את תעודת הזהות שלי. היא ביקשה ממני לחתום, והגישה לי מעטפה, שהכתב המוכר של ענבר התנוסס עליה. עליתי הביתה ברגליים כבדות. מאיה נעמדה לידי, מחכה בקוצר רוח כששליתי מתוכה פיסת נייר. 'זה טוב? זה קצר נורא...' דאגתי לרגע. החזקתי את המעטפה ביד אחת והמכתב ביד שנייה, וקראתי במהירות: "נו, תלתלים, אז איך ההפתעה שלי? רציתי לעשות לך הפתעה רצינית, ושתדעי רק כשזה יפורסם בעיתונות, אבל אני מניחה שבטח ידעת כבר מהפורום. בכל מקרה...: הצלחתי לשכנע אותם לבוא לארץ. דאגי המסכן שלך היה אומלל! ומסע ההופעות האחרון לא הוסיף לו... בכל מקרה, תלתל, אני שולחת לך כרטיסי VIP כדי שתוכלי להיות מאחורי הקלעים ממש, כרגיל... נתראה בקרוב. מתגעגעת, ענבר." הבטתי בתוך המעטפה, ולעיניי התגלו שלושה כרטיסי אח"מים ירקרקים תלויים על חוט. הוצאתי אותם, מהופנטת, וניגשתי לטלפון, מחייגת בחוסר תשומת לב מספר מוכר. "אביה," אמרתי בנימה ערמומית אחרי שהיא ענתה לי, "את באה איתי. וגם חגי, אם הוא ירצה," הוספתי לאחר מחשבה. "הא?" יכולתי לשמוע את נימת ההפתעה עד אליי. "ולמה זה?" "כי ענבר שלחה לי כרטיסים!" אמרתי בשמחה מתפרצת. "כרטיסי אח"מים! אז אין לך סיבה ותירוץ לא להגיע...!" הייתה שתיקה קצרה, ואחריה: "אז כן, אני באה. ברור!"

../images/Emo203.gifחלק II

השבוע ההוא חלפו באיטיות מייסרת. הרגשתי כל דקה שעוברת נמתחת כמו מסטיק. כל יום שעבר סומן באיקס גדול ואדום על הלוח, וכל שבוע שעבר נגזר. שבוע לפני ההופעה קמתי מהמיטה ביום שישי וניגשתי למטבח ברגליים יחפות, מפהקת. אבא הגיש לי את העיתון בדממה. הבטתי בו בחשדנות. "תקראי," אמר ברכות. לקחתי את העיתון מידו, ועם כוס השוקו בידי התיישבתי ליד השולחן. לגמתי מהשוקו והעפתי מבט בכותרות. 'הלהקה המצליחה נחתה אתמול בלילה בארץ!' בישרה אחת מכותרות המשנה. נשנקתי. פרשתי את העיתון והבטתי בפניהם המוכרות כל כך של הבנים. "הם הגיעו," אמרתי בחוסר אמון. קמתי ממקומי בקפיצה וחייגתי את המספר המוכר של ענבר, מספר שלא חייגתי למעלה מארבעה חודשים. "טאלי פוינטר," שמעתי את הקול המוכר כל כך, וזיהיתי שהיא צוחקת. "ענבר ג'ונס," השבתי לה בחזרה. שתקתי לרגע. כשלא יכולתי להתאפק יותר קראתי בקול: "אלוהים אדירים, אתם בארץ!" "אני יודעת, זה נהדר!" אמרה ענבר. "הדבר הראשון שעשיתי היה לנסוע הביתה. דני הבין. אני עכשיו עם אימא ועם אור, אחותי." "כמה זמן אתם כבר פה?" שאלתי. "הגעתי הביתה רק היום בבוקר," הודתה ענבר. "בשש וחצי הערתי את אימא..." "אה. אוי, אני לא אפריע לאיחוד המחודש," אמרתי, מחייכת. "אני אדבר איתך כבר," הוספתי. סגרתי את השפופרת בנקישה וחייכתי לעצמי. 'הם סופסוף בארץ,' חשבתי, נוזלית מרוב אושר, והתיישבתי לקרוא בניחותא את שאר העיתון. השבוע עבר מהר יחסית. דיברתי עם ענבר הרבה בטלפון, מעדכנת אותה בכל ההתפתחויות החדשות שלא הספקתי לספר לה במכתבים ששלחתי, ובעיקר שומעת עדכונים חמים מהשטח – מה הולך עם הבנים. ביום ההופעה ישבתי על קוצים. בקושי הקשבתי למרצים, וברגע שהשעון הראה שלוש, לקחתי את התיק שלי ויצאתי מהמכללה. כשהגעתי הביתה התלבטתי לרגע מה ללבוש, אבל מהר מאד החלטתי על חצאית סקוטית קצרה, חולצת טריקו, מגפי זמש וקפוצ'ון. התאפרתי קלות והתיישבתי לחכות לזמן שיזוז. צלצול הטלפון העיר אותי. "טאלי!" "אוי, נרדמתי. לעזאזל," מלמלתי, מפהקת קלות. "מה השעה?" "שבע," אמרה אביה. "אנחנו בדרך אלייך. במכונית." "מה, כבר?" אמרתי, המומה, והיא קטעה אותי: "אין זמן. אני פה, תרדי." והיא נתקה. הנפתי ידיי בייאוש וירדתי. נכנסתי לרכב, ואביה הסתובבה אליי. "תנשמי עמוק, טאלי," אמרה בחיוך קל. "לא יעזור לך – או לו – אם תתעלפי, נכון?" הנהנתי ונשמתי עמוק. "היי, חגי," הצלחתי לפלוט מבעד לשפתיים יבשות. הוא חייך אליי מהמראה, מרים ידו בברכה. הרכב היטלטל, ויצאנו לדרך בחריקה. ***************** או, פרק קצר. OO לונורא, העיקר שיש המשך...
אוה, ומצ"ב קובץ. מומלץ, כרגיל, לקרוא שם. ^^

../images/Emo203.gifפרק 33

פרק שלושים-ושלוש הגענו ליד אליהו, ואני ירדתי מהרכב רועדת. אביה תמכה בי לרגע, מייצבת אותי, וסימנה לחגי להחנות את המכונית, מושכת בכתפיה בחוסר אונים. חיוך קל נפרש על שפתיו והוא עשה כדבריה. "תרגיעי!" היא הצליפה לבסוף. "אבל, אביה.." אמרתי, רועדת ללא שליטה. "בואי, נלך אליהם," היא אמרה בנוקשות, והובילה אותי לכיוון אחורי הקלעים. "ענבר," היא אמרה, ואני העפתי מבט כדי לראות היכן היא כשהבנתי שהיא מדברת בטלפון הנייד שלה. "אמרת להם שאנחנו מגיעים? יופי." הראינו את הכרטיסים הירקרקים לערמות שומרי ראש וסדרנים, ולבסוף הגענו לחדרים בהם הבנים שהו. "תלתל!" נשמעה צווחה, ולרגע כל מה שראיתי היה הינף שיער אדמוני. כששוחררתי לבסוף, ענבר קראה: "אביה!" וחיבקה אותה באושר. "טוב לראות גם אותך," אמרה אביה בחיוך, מחבקת אותה חזרה. "יפה לך. הצבע," הוסיפה לאחר רגע, מרחיקה את ענבר ומביטה בביקורתיות בשיערה הארוך של חברתה. "ו... רגע אחד. מה זה?" היא הביטה בהשתאות בטבעת המוכספת שענבר ענדה על אצבעה. ענבר הסמיקה. "אה. טבעת אירוסין," הודתה. זה עורר אותי. "מה? לכל השדים והרו-- את מאורסת? ממתי?!" הבטתי בידה השמאלית. על אצבעה האמצעית היא ענדה טבעת יפהפייה, בגוון זהב-לבן-חיוור, שיהלום שובץ באמצעה. היא הנהנה בראשה לחיוך. "לפני שטסנו.. זה היה ממש רומנטי." היא גיחכה והוסיפה, "אף אחד לא יודע עדיין, גם לא הצהובונים. אז... שיישאר בינינו?" אביה צחקה. "כמובן," היא אמרה. הנהנתי גם אני בראשי, נלהבת. "תודה," היא חייכה. "בואי, טאלי," אמרה לי. "לפני שתתעלפי לגמרי.." "אני הולכת לחגי," לחשה אביה לענבר. ענבר הנהנה, צוחקת, ואביה התרחקה, מחייכת לעצמה. "בואי." ענבר גררה אותי. הלכתי בעקבותיה, לא שומעת דבר מלבד ליבי ההולם. לבסוף ענבר נעצרה ונקשה על דלת אחד החדרים. "זו אני," היא אמרה. "ואורחת." "תיכנסו," נשמע קול עמום. ענבר פתחה את הדלת ודחפה אותי פנימה, מחייכת בזדוניות כשסגרה את הדלת אחריי. בלעתי את רוקי בעצבנות והסתובבתי באיטיות, עיניי עצומות. רחש קל נשמע, ונאספתי אל בין זרועות איתנות. שאפתי לקרבי ריח מוכר ואהוב ופקחתי עיניי ברעדה, מרימה ראשי. עיניו האפורות-כחולות של דאגי ניבטו למולי, לפני שהרכין ראשו ונשק לי במתיקות. בעדינות. נשקתי לו בחזרה, כל הגעגועים האצורים בי, האהבה הכמהה לפרוץ, השמחה הגואה... הכול נכנס בנשיקה ההיא. הוא משך אותי אליו ונישק אותי חזק יותר. "התגעגעתי כל כך," מלמלתי לאחר מכן. אז קברתי פניי בחזהו ובכיתי. הוא רק ליטף את שערותיי בנחמה וחיבק אותי. "סליחה," מלמלתי כשהתנתקתי ממנו, מוחה את הדמעות. "זה בסדר," הוא אמר, מחייך. הוא נשק לראשי, וחיוך קלוש עלה על שפתיי. חיבקתי אותו שוב. ישבתי איתו בחדר ההלבשה, ראשי שעון על כתפו ושתקתי, לא מסוגלת לומר מילה אחת מרוב אושר, עד שהטכנאי נכנס, גורם לנו להתנתק זה מזו והודיע לו שהגיע הזמן לעלות לבמה. "לכי," לחש לי. "אני אראה אותך." נשקתי לו שוב ויצאתי מהחדר לכיוון אזור האח"מים. חייכתי לענבר ולאביה והן חיבקו אותי בעידוד. "סוף סוף," אמרתי באנחה. "עכשיו אפשר ליהנות." צליל גיטרות אישר את דבריי: ההופעה החלה. "אם הייתי מתה עכשיו," אמרתי לאביה ולענבר באמצע ההופעה, "הייתי מתה מאושרת." ארשת ערמומית התפשטה על פניה של ענבר, והיא שתקה. אביה העיפה בה מבט חטוף, ושתקה גם, מחייכת. הבטתי בשתיהן בחשדנות, ופתחתי את פי בשאלה; אבל התחרטתי וסגרתי אותו בנקישה, מעדיפה לוותר. כשההפסקה הסתיימה, הסתובבתי לכיוון הבמה. הבטתי בדאגי שר, וסוף סוף הרגשתי שלווה. כשהביט לכיווני הפרחתי לעברו נשיקה, והוא חייך, פניו מוארות. צחקתי לעצמי בלב, והמשכתי להשתולל עם ענבר והמוסיקה. אביה ישבה בחיקו של חגי, חבוקה בזרועותיו, וצפתה בנו משועשעת. "אנחנו שמחים להיות כאן," אמר טום לאחר זמן מה. הקהל שאג בהסכמה. "אבל יש לנו כאן בקשה מיוחדת מדאג ומדני; הם היו רוצים להקדיש שיר למישהי מאד מסוימת. דאג?" דאגי ניגש למיקרופון, וליבי החסיר פעימה. הוא לכד את עיניי ואמר בקול צלול: "טאלי. תוכלי לבוא לכאן?" לרגע קפאתי, לא מבינה מה מתרחש. נעיצת מרפק חדה ששאבה ממני את כל האוויר העירה אותי. "לכי!" לחשה ענבר. קמתי ממקומי ופסעתי לכיוונו, כמו מרחפת. דני ניגש למיקרופון וקרא לענבר. היא הצטרפה אליו בחיוך ממזרי. "ידעת, נכון?" הטחתי בה בשקט. היא הנהנה בראשה, וחיוך ענק נפרש על שפתיי. חיבקתי אותה ונעמדתי ליד דאגי. "שבי פה," הוא אמר לי, מחייך. התיישבתי על כיסא ברים גבוה, נבוכה מעט. מולי היה קהל עצום של אלפי בני ובנות – בעיקר בנות – נוער, מבטיהן הזועמים נעוצים בי. הסמקתי, נבוכה כשזיהיתי את כל הבנות מהפורום שאחזו בשלט ענק. הן הביטו בי, המומות. נופפתי אליהן נפנוף קטן בידי וחייכתי קלות. "אנחנו נשיר שני שירים," הודיע דני. "All About You ו-Silence Is A Scary Sound." דאגי התיישב לידי ודני התיישב ליד ענבר, ושניהם החלו לנגן על הגיטרות האקוסטיות. הרגשתי שעיניי מוצפות דמעות, והבטתי בדאגי מבעד דוק שקוף. "It's all about you~…," התנגנו התווים האחרונים. כשהקהל סיים לשאוג בהתלהבות, דאגי התרומם ואמר: "לשיר הזה קוראים Silence Is A Scary Sound והוא הולך ככה:" הם התחילו לנגן במהירות, מכים בחוזקה במיתרים. העפתי בענבר מבט משועשע והיא הנהנה בראשה, יודעת על מה אני חושבת. כשדאגי החל לשיר את הבית השני קמתי ממקומי וניגשתי אליו, נושקת קלות על לחיו. לחשתי: "במקום הנשיקה מדני," וחזרתי לשבת. ראיתי איך פניו מתעוותות בצחוק, והוא חייך חיוך רחב. כשהצליל האחרון הדהד באוויר, דאגי הרים את ידו והקהל השתתק. הוא ניגש אליי. הבטתי בו, עיניי משקפות את כל האהבה שבעולם, וחייכתי רכות. "טאלי," הוא אמר, "כשלא היית, היה שקט בלב שלי. והשקט הזה קרע אותי מבפנים. התגעגעתי אלייך נוראות, והבנתי שאני לא יכול לחיות בלעדייך. את הלכת ממני, וגרמת לי לקדוח מחום, משאירה אותי מוצף זיעה קרה. וכשהלכת... היית איתי. כל פעם שנשמתי, היית בליבי. כל פעם שנזכרתי בך, כאבתי בפנים. טבעתי באהבה שלי אלייך, ורק את יכולת להציל אותי. אני לא יכול לדמיין את עצמי חי בלעדייך. כל פעם שאני מנסה להתרומם, האהבה שלך סוחפת אותי אלייך שוב. אני... מה שאני מנסה לומר, טאלי," אמר לבסוף, מחייך בעדינות, כשהוא מתעלם מהקהל שזמזם בקול, המום בבירור, "זה שאני אוהב אותך." ודאגי פוינטר, נגן הבאס של מקפליי, הוציא מכיסו טבעת וכרע על ברכו. הוא הרים אליי זוג עיניים בהירות וכנות ואמר, "טאלי טאי, התינשאי לי?" הצמדתי ידיי לפי, המומה. לא יכולתי לומר מילה. הוא הביט בי, עיניו כואבות ורציניות כל כך, ואני הסתכלתי עליו עד שלבסוף לא יכולתי להתאפק ואמרתי באושר, "כן! אני מתכוונת, כן!" הוא התרומם ממקומו וענד את הטבעת על אצבעי. "אני אוהבת אותך, גם," לחשתי לבסוף. הרמתי מבטי בחשש, בפליאה ובאושר. דאגי הביט בי, עיניו משקפות הכול. הוא הרכין ראשו ונשק לי. התנשקנו במשך כמה דקות, ואז הצורך לאוויר גבר לבסוף, והתנתקנו, מתנשמים. חיבקתי אותו והשענתי את ראשי על כתפו. שמעתי את הקהל מריע, והסמקתי. הלהקה החלה לנגן בחיוך את Crazy Little Thing Called Love. ******************** אופס. יש פה ושם גניבות ספרותיות, אבל תסלחו לי, נכון? |פאפיפייס| עוד הודעה אחת! [או שתיים...]

../images/Emo203.gifפרק 34 [האפילוג ../images/Emo9.gif], חלק I

פרק שלושים וארבע חמש שנים לאחר-מכן "ענבר!" "טאלי?!" הסרתי מאוזניי את האוזניות והתקדמתי בריצה קלה לעבר האישה האדמונית שהובילה עגלת-תאומים. "מה את עושה כאן?" היא שאלה. "מתאמנת כל עוד אני יכולה," הודיתי, מחווה לעבר מכנסי הספורט הקצרים שלבשתי. "אלוהים..." חייכתי כשראיתי את הילדים הקטנים. "אני כל כך מצטערת שלא הגעתי למסיבת יום ההולדת שלהם.. הם נהיו כל כך גדולים," ליטפתי את פלומת השיער הכהה של ג'יי הקטן. "שנה זה לא סתם!" ענבר חייכה בסלחנות. "זה בסדר. גם אביה לא הגיעה – היא טוענת שמעבידים אותם עבודת פרך. את יודעת מה היא תמיד אומרת, 'אתה לא חייב לעבוד במיקרוסופט כדי למכור את נשמתך לשטן', וזה שהיא עובדת ב-IBM לא מקל עליה... וכמובן, היא גם אומרת שלעשות מסיבת יום הולדת לילד בן שנה זה מגוחך, אבל זה לא קשור לעניינינו. מה היה התירוץ שלך, תזכירי לי?" כחכחתי בגרוני במבוכה. "היה לי ראיון עבודה. חשוב." "באמת?! איפה?" תהתה ענבר. היא המשיכה ללכת, ואני הלכתי לצידה. "וזה מצדיק את העובדה שלא הגעת בכלל? ולמה דאגי לא הגיע גם כן?" "בחברה ההיא, שחיפשה גרפיקאיות. הראיתי להם את הבוק שלי, כל הציורים שאני שומרת מכיתה ט'?" ענבר הנהנה בראשה, "והם ממש התלהבו. היום קיבלתי את המכתב," התחמקתי בצורה אלגנטית משתי השאלות האחרונות. "נו וְ-?" שתקתי לרגע, כדי להעצים את המתח. "התקבלתי," אמרתי לבסוף, מאושרת. "וואו!" ענבר שחררה יד אחת מהעגלה וחיבקה אותי. "אני כל כך שמחה בשבילך!" צחקתי. "תודה, יקירה." "את יודעת," ענבר עטתה על פניה את ההבעה הערמומית שלמדתי להכיר כל כך טוב, "אני רוצה שתבואי אלינו היום. את ודאגי. אתם אמנם שורצים אצלנו כל שני וחמישי, אבל עדיין. רציתי להתקשר אלייך אתמול, אבל היה מאוחר. תחשבי שזו הזמנה.. רשמית," היא צחקה. "באמת? מה את כבר מתכננת?" שאלתי, חשדנית ומשועשעת בו זמנית. "הפתעה קטנה. אז תבואו?" היא שאלה שוב. עיניה רפרפו לכיוון השעון שעל פרק ידה. "אני פשוט חייבת לזוז, דני מגיע הביתה עוד מעט ממנצ'סטר, מסיבוב חתימות, והוא רוצה לראות ג'ונסים קטנים שיתרוצצו – בערך – בין הרגליים שלו..." היא צחקה. "אוקי," החלטתי ברגע. "אנחנו נבוא." נקשתי בעדינות על הדלת. "דאגי, בוא רגע," לחשתי אליו. הוא התרומם מהקיר עליו נשען והתקרב אליי, ארשת מבולבלת על פניו. חייכתי וסידרתי את שערותיו הארוכות. "זהו." נשקתי לו רכות על אפו. הוא חייך. חמש שנים מצאו אותנו יחד, מאושרים כמו ביום שבו נפגשנו. אחרי שסיימתי את התואר שלי התחתנו בגני קנזינגטון, מתחת לפסלו של פיטר-פן, הילד הנצחי, ויכולתי להישבע ששמעתי צחוק פעמונים של פיות מהדהד מרחוק. "מי שם?" נשמע קולה המוכר של ענבר. "דאגי וטאלי," השיב דאגי. "הו, תיכנסו," היא אמרה, כשהיא פותחת את הדלת. על זרועותיה ישבה התינוקת היפהפייה שלה, לוסי, וג'יי נצמד לרגליה. נכנסנו פנימה. "אביה?!" קראתי, מזהה את חברתי הטובה. מיהרתי אליה, מחבקת אותה בכוח. "מה את עושה באנגליה?! אלוהים, זו ממש פגישת מחזור! היי, חגי," הוספתי, לוחצת את ידו של הגבר הנאה שעמד לצידה. הוא החזיר לי לחיצה, מחויך. "של שלושה אנשים," צחקה אביה. היא העבירה יד בשערותיה החומות-כהות וחייכה, עיניה מבריקות. "האמת, אני תכננתי את זה. כבר הייתי פה – החברה שלחה אותי – והחלטתי להישאר לביקור. לא ממש רציתי לספר את זה בטלפון, וחוץ מזה, הגיעה לי חופשה קצרה מהעבודה. בכל מקרה, רציתי לספר לכן באופן אישי ש--" "--את מתחתנת," קלטתי לפתע. "נכון," היא אישרה את דבריי, גיחוך קל מעטר את שפתיה. "אחרי שלוש שנים של עבודה, אני חושבת שהגיע הזמן שאני וחגי נמסד יחסים, לא ככה?" והיא חייכה רכות לעבר חגי שהידק את אחיזתו בידה הענודה טבעת חלקה. דפיקה קלה על הדלת קטעה אותנו. "זה בטח טום וג'יואנה, או הארי ואיזי," הודיע דני, פונה לכיוון הדלת ומשאיר אותנו להמשיך לפטפט. "גם לנו יש משהו לספר לכם," אמרתי, ולחצתי את ידו של דאגי בחיבה, כשטום, הארי והבנות התקרבו אלינו. "הממ?" ענבר המהמה, ידה מונחת על בטנה המתעגלת. "אני חושבת שלילדים שלנו יהיה יום הולדת משותף," הודיתי. "את... את... מה?!" ענבר צווחה באושר. "אלוהים, איך אני מאושרת!" "גם אני," מלמלה אביה, עיניה מבריקות בצורה חשודה. "כן," חייכתי. "ביום הולדת של ג'יי ולוסי הלכנו לאולטרא-סאונד – אחרי הריאיון," הוספתי, כשראיתי את עיניה העגולות של ענבר. "זו בת," גיליתי. "מזל טוב, mate!" אמר הארי, חובט קלות על ראשו של דאגי. איזי שלחה חיוך משועשע לעברנו, והנידה בראשה בברכת שלום חרישית. "צריך לפתוח לזה בקבוק," הסכים דני. "וואו...." אמרה אביה, נפעמת. "זה כל כך מרגש." בקבוק יין אדום נפתח ונמזג לכל הנוכחים. דני הוציא בשביל ענבר ובשבילי מיץ תפוחים. ג'יואנה ניגשה אלינו. "הלו," אמרה רכות, עיניה הכהות מבזיקות בחיוך קל. "אז אני מבינה שיש יום הולדת משותף, אה?" הנהנתי לחיוב והשקתי איתה כוסות. "כן," הסכמתי, "בחיים לא חשבתי שזה יקרה לי. לנו." "כן," הוסיפה אביה, "היינו טינאייג'ריות כשבאנו לכאן, ותראו לאיפה הגענו..." "אהה," אמרה ענבר, "את עובדת ב-IBM, טאלי קיבלה עבודה, ואני סיימתי תואר, ובגלל שנולדו ילדים דני לא מסכים שאני אלך לעבוד..." היא צחקה. "ק-אפוש." "יקירתי, ועצם העובדה שאת עכשיו בהריון לא ממש גורמת לי לרצות לתת לך ללכת לעבוד," צץ דני לידה ונשק לה רכות. ענבר צחקה.

kelly7i

New member
למה 5 שנים??

זה עצוב כזה שיש כעבור כמה זמן, זה הזמן עובר כזה.. מעציב והכל, ולא רואים את הרגעים שהם חיו, ובכלל זה עצוב להתסכל על דברים שהם במבט לאחור=[

../images/Emo203.gifחלק II + תודות

"היי, איזי," אמרה ג'יואנה. "מה שלומך?" השתיים פרשו לסמול-טוק משל עצמן, מותירות אותנו להמשיך להרהר. "מתי ההופעה הבאה של הבנים?" שאלה אביה, לוגמת קלות מכוס היין הגבוהה שבידה. "עוד שבוע," אמרנו, ענבר ואני, יחד. העפתי בה מבט משועשע וגיחכתי. "זה היה ממש טוב שהם הגיעו לארץ, את יודעת?" אביה המשיכה, "ככה יכולת לבקר שוב את אימא שלך עם התאומים – למרות שאני עד היום לא מאמינה שטסת איתם במטוס---" "בסך הכול ארבע שעות טיסה, והם היו כבר בני חצי שנה!" התגוננה ענבר. "עדיין. אבל זה היה טוב. יכולתי לראות אתכן בלי להבריז יותר מדי מהחברה," אביה חייכה. "כן, ואימא שלי התמוגגה מהתאומים," נזכרה ענבר. "ואימא שלי שמחה לראות אותי כל כך," הוספתי. "הייתי מאושרת כשבאותו הערב מאי התארסה." שתיהן הנהנו בראשן. "אתן זוכרות איך הכול התחיל בכלל?" שאלתי את שתיהן אחרי שישבנו כולנו לאכול את ארוחת הערב החגיגית שענבר הכינה. "איך אפשר לשכוח?" חייך דני בחיבה וליטף את שערותיה של אשתו. על ברכיו ישב ג'יי, מצחקק במתיקות. "באמת איך אפשר לשכוח?" אמר דאגי ונשק ללחיי. "טאלי ברחה," נזכר טום. "וכולנו הלכנו לחפש אותה," השלים הארי. "ואנחנו דאגנו נורא," הוסיפה איזי, "למרות שלא הכרנו אותך." "וכשהכרנו אותך, גילינו נערה מתוקה להפליא," אמרה ג'יואנה. הבזקתי לעברה את אחד החיוכים היותר מקסימים שלי. "גילינו שכולכן נערות מתוקות להפליא," איזי אמרה בנינוחות, לוגמת מהכוס שלפניה. "בלי יוצאת מן הכלל." "האמת," נזכרתי, "הכול התחיל בשיעור הזכור לשמצה ההוא. ישבתי ושמעתי מוסיקה, והכרתי לענבר את מקפליי..." "הלוואי שהיה לנו את זה כתוב," הרהרה ענבר. "זה היה יכול להיות ספר עבה למדי, לא?" חייכתי בשקט לעצמי, והעפתי מבט חטוף בדאגי שהחזיר לי חיוך משועשע וסודי. "אני חושבת שיש כבר ספר," אמרה אביה בחיוך. "נכון, טאלי?" הבנים העיפו בי מבטים מסוקרנים; איזי וג'יואנה חייכו יחד, חיוכים שותפים לפשע. חייכתי אליהן בחזרה והנהנתי בראשי. "והיום... היום יש לי רעיון לפרק שיחתום את הכול." "טוב!" עיניה של ענבר הבזיקו. "ואם לא תשלחו לנו עותק..." "גם לנו," אמרה ג'יואנה. "ואנחנו גם," הוסיף הארי. "אוי, נו באמת, חשבתם אחרת?" צחקתי. הם הביטו בי, מחייכים, ושתיקה נעימה השתררה לרגע. ובמשפט הזה המשכנו לאכול, מפטפטים וצוחקים, ומעבירים חוויות ומעלים זיכרונות על מה שהיה, ומדברים על מה שיקרה, שכמו שציפינו ונצפה, יהיה תמיד טוב. שבוע לאחר מכן נחתה על השולחן בארבעה בתים חבילה עטופה. היא נפתחה באצבעות רועדות מהתרגשות, ופתק נפל ממנה: "יקיריי, אני מקווה שתיהנו לקרוא את זה כמו שאני נהניתי לכתוב את זה. אוהבת המון, טאלי." בפנים היה ספר. וכשהספר נפתח, המילים הראשונות קיפצו לנגד עיניהם: "כל השיעור שמעתי מוסיקה..." ***************************************************************************************************** אז, זהו. נגמר. הסתיים. עידן נמס לו, לאיטו... XD תודות:
ענבר, הבטא המדהימה ביותר בעולם.
ולאביה, שנתנה את השראתה לדמות של עצמה, ואפילו החמיאה [
] לי ש"זה מתקדם יפה מאד."... תודה, פסיכיות.
סיונ [
], שהעלתה את הפרקים בלי יותר מדי תלונות [XP], אפילו שהפרקים שהיא הייתה צריכה לפרסם היו הארוכים ביותר, בערך... [למרות שקיבלת תמורה, אל דאגה... XDD]
טל, שלמרות שלא הגיבה, אני יודעת שהיית שם! נו, עכשיו לא מגיעה לי תגובה?
קלי, שתמיד, איכשהו, מצאה טעויות. אוהבתותך!
בוטבוט, אורצ' ולקס [אורצ'! לאן נעלמת בזמן האחרון?
], שהתרגשו כל פעם מחדש, ושהתגובות שלהן ריגשו גם אותי.
צ'ארלי, אור3X, מיקי, רוני, שלי, מורן וכל מי ששכחתי את שמה [עקב סניליות שנגרמת כתוצאה מהגיל המתקדם שלי. כןכן, עשרים לא הולך ברגל..
]: תודה על תגובות שממש חיממו לי את הלב, ועזרו לי לעבור תקופות קשות. אוהבת את כולכן [
] - זה הפורום הראשון שאני מרגישה בו כמו בבית.
נתראה בפיקים קצרים! ^^
נוגה.

just orr

New member
וואו. ../images/Emo99.gif

זה היה כזה מהמםםםםםםםם אעאעאעאעאע
*קוראת שוב כדי להיזכר מה עוד רציתי להגיד* אמג כשדאגי הציע לה נישואים זה היה פשוט כלכך מרגש!!!!!!!!
חח אהבתי את הסוף
ואיזה חמודה שרשמת אותי בתודות!!! DDDDDDDD: אה וכבר אמרתי שאני פשוט מתה שלא הכתיבה שלך? אם לא אמרתי, אז הנה.
אני כ"כ אתגעגע לפיק הזה.
(תראי כמה סמיילים
)

just orr

New member
אוף אוף אוף ><

שירשרתי למקום לא טוב. רציתי להודעה הראשית. >< הפעם זה לא באמת משנה נכון? חח ^^" *ועוד טעות- מתה על הכתיבה שלך ><* איך לעזאזל יצא לי "שלא"?!?!?!!??! :S

*מגיבה, תגובות, הגבה, גיבוי (מה הקשר?)*

אומייגאדדדדדדד כל כך כל כך מגיע להם סוף טוב ומאושר!! איזה יופי להם, אני כל כך מאושרת בשבילם!! איזה כיף לכולם שם! אפשר להצטרף לקומונה שלהם? עאא!!!!!! יואו! את לא מבינה מה אני מרגישה כרגע-- אושר עילאי כיפי מתפזר בכל הגוף כזה!! אני כל כך שמחה שהכל הסתדר!!!! איזו עבודה מעולה! יואו! יואווווו!! יואוווווווווווווווווווווווו!!! [אני מגיבה כמו פקאצה מרוב התלהבות..] ועכשיו *מנסה להרגיע את עצמי* *מכחכחת בגרון* אוקיי, אז כמו תמיד- הכתיבה שלך עילאית והנהיגה רף חדש של כתיבת פנפיקים בפורום הזה. אין לך מושג כמה תרמת לפורום עם הפיק הזה ואין לך מושג כמה שאני נהנתי לקרוא פיק שכתוב כל כך טוב, בעברית! אני כל כך אוהבת את בניית הדמויות שלך וממש- את הכל! הכל!! את שומעת? ואני יודעת שלא הגבתי הרבה כי 1. זה מסריח לכתוב את אותה התגובה שוב ושוב. 2. שונאת להגיב במילה אחת: "מדהים" ולפעמים גם אל היה כל כך זמן |מתנצלת| 3. כי מגיעות לך תגובות מושקעות מהלב... אני מקווה שפיציתי על כל התגובות האבודות שהתפוגגו להן במעמקי תודעתי לאחר קריאת כל פרק. אני אפצה אותך, יו קנואו איך. וסיכום במילה אחת- מושלם. מדהים. כיפי!

The Psycho Girl

New member
../images/Emo13.gif

עצוב שזה נגמר
אבל זה היה ממש יפה אז נסלח לך
הפיק היה מדהים !! וגם הפרקים האלה את כותבת ממש יפה

kelly7i

New member
נוגה את מרגשת אותי!!!

איזה עצוב זה להגיע ככה לסוף שך דבר.. חח ומה זה אני תמיד מצאתי טעויות?XDD בטח היה לי להגיד משו על כל דבר חחחחח וגם לי יש תודות להגיד לך קודם כל תודה על השידרוגים שהוספת לנוחיותי עם תקציר הפרק הקודם, והסמיילי הזה של התילתן שעזר לשים לב להודעה עם הפרק. אני רוצה להגיד לי שממש נהניתי לבלות את הזמן הזהמול המחשב, לקרוא, ולהינות מכתיבה באמת משובחת שלך! באמת שכואב לי שזה נגמר, ואני מחוברת לשם והכל והעציב אותי לראות את הזמן שעבר כזה, שאנשים גדלים ודברים נעשים לנוסטלגיות, וצעירות הנפש בצד- זה אחד הדברים העצובים=[ אהבתי את הקטע שדאגי הציע נישואים, זה היה כל כך מחמם לב[
!] ועכשיו שאני נזכרת בזה זה כאילו אני נזכרת "בטאלי של לפני 5 שנים" כי עכשיו היא גדלה והיא בהיריון והכל, ואז היא הייתה ילדה! ווהייתי עדה לזה! במקום להמשיך עם המילים, חיבוק אחד יהיה במקום עכשיו->
ורציתי גם להזדהותא יתך בהרגשת הבית בפורום הזה, פשוט כייף פה, אחלה של אנשים ושל אווירה
נתראה בשמחות!

T a l14

New member
אווו..זכרת אותי../images/Emo3.gif

(אני מקווה שזאת באמת אני ושלא יצאתי אהבלה...) טופ...את כבר יודעת שאני חולה על הפיק הזה וכמו שכתבתי במסר הזה כשהיינו בפרק 10 או משהו..חח...את כותבת בצורה כל כך טובה! ואני לא יודעת למה אני אחכה עכשיו שלישי ושישי..זה היה הפיק הראשון שלי והוא העלה רף מאוד גבוה לכולם! הפרק היה יפיפה וקיטשי בדיוק בצורה הרצויה...אני יודעת שכתבת את הפיק על עצמך אבל עם כל התיאורים שלך (וגם העובדה שהשם שלך טלי לא הזיקה..חח) באמת הרגשתי שזה מדבר עלי, ושדאגי מעלה אותי לבמה ושאני מסדרת לו את שיערות ושומעת "מאחורי קול ספק נערי ספק גברי" (חח...המשפט הזה משום מה ממש מצחיק אותי..) . אז תודה. על...ההרגשה הזאת.

ShellyJones

New member
עצוב שהוא נגמר...

כ"כ אהבתי את הפיק הזה... אבל לפחות היה סוף טוב והאפילוג היה מוצלח(כמו שאר הפיק^^) אממ.. את מתכננת בקרוב עוד פיק?^^

rox love BSM

New member
וואו מקסים! כמעט בכיתי לקראת הסוף!

ולמי שתוהה מה אני עושה עכשיו בבית,החלטתי להאריך את חופש סוכות ביוםXD בכל מקרה זה ממש מדהים.ואני ממש התגעגע לפיק הזה.

Little Sapir

New member
וואוו זה היה כל כך מדהים ומרגש!!!

איזה סוף מקסים!!! ממש התרגשתי לקרוא את הפרקים האלו! ודאגי הזה כ"כ רומנטי...
כ"כ אהבתי את הפיק שלך את כותבת מדהים!

Yu vi

New member
זה מדהים../images/Emo9.gif../images/Emo85.gif

זה הפיק הכי יפה שקראתי אי פעם :] הסוף כל כך ריגש אותי אני יושבת עם חיוך ענק, זה עשה לי ממש טוב לקרוא אתזה [אחריי יום חרא 0.0] אני מקווה שיצא לך לפרסם פה בהמשך עוד פיקים כי את מוכשרת בטירוף !!!

McFly rullz

New member
אעאעאעאעאאעאעאעא!!!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

נוגגגגגגגג זההה כזהההה יפהההההההההההההההההההההההה!!!! אני מתפחלצתת פההה זה מדהים מושלם מהמם יפה מקסים! אני מאוהבת
כבר אמרתי שאת מוכשרת?
אהבתי אהבתי אהבתי וחבל שנגמר

rachel malasa

New member
ואו!

זה היה מדהים.. אחד הפיקים היפים [והארוכיםXD] שקראתי *כפיים ברקע*

למעלה