CLTCL - פרקים שלושים ושתיים, שלוש

m i c k e y 15

New member
OMG...זה היה סיום כ"כ יפיפיה!!../images/Emo23.gif

אהבתי נורא נורא אהבתי איך שהתקדמת וסיפרת על ה-5 שנים לאחר מכן.. ג'ונסים קטנים
אח פיק מסופר היטב וכתוב בצורה מעולה ומרגשת

Charley XD

New member
איזה סיוםםם

כל כך אהבתי ....... מוכשרת אחת תודה על הפיק הוא היה ממש יפה ... אני ממש אתגעגע ... נגה
!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הפיק הכי יפה שקראתי עד עכשיו. איזה סיום מדהים
את פשוט מוכשרת בצורות מדהימות, כל הכבוד

LironPoynter

New member
אין מילים.

פשוט מקסים, הכל.D: אין לי ממש מה לפרט יותר מדי - הפרקים עצמם ממש מקסימים, אני אוהבת את הכתיבה שלך ואיך שאת מנסחת הכל וזה. בדר"כ אני לא אוהבת אפילוגים, אבל זה כלכך חמוד שאי אפשר להתעלם ממנו!
בכלאופן, הפיק שלך העביר לי המון זמן באמת בכיף, גרם לי לדמיין אותי שם, לחייך והכל. אהבתי מאוד, כל הכבוד!DD:

or karady

New member
נגה יפה שילי..

הפיק שלך.. אוף למה הוא נגמר=[[ קראתי אותו מהרגע שפירסמת אותו בבלוג שלך עד שברוב טובך העברת את זה לפורום האוהב שלנו.. מה שאפיין את הפורום שלך שהוא היה מאוד מציאותי טוב אולי בהתחלה.. ואני פשוט בוכה.. הפורום פשוט עזר לי בימים האלה שהרגשתי חרא.. אני מודה לך.. וסתם עשי תלי טוב על הלב.. (ההרגשה שלדני יש תאומים...חח הלב שלי נמס..) אוהבתותך..

Sivan McFLY

New member
../images/Emo210.gifאושש אוששש מי טו לייק!!מי טו לאבב!!!../images/Emo23.gif

יאווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמינה שזה נגמר! דאן! אובר! פיניטו! >< טוב... אז.. אמ... פיק מ-ד-ה-י-ם-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כולוווו אני כ"כ אוהבתתתת..חיחי אני זוכרת שהקראת לי עם ענבר בטלפון לפני המפגש שעשיתי לעצמי שעווה כמו ילדה מזוכיסטית בלי חיים והכרחתי אותך לקרוא איזה משו כמה פעמים!!! [למרות שאני עושה את זה הרבה פעמים..אהמאהמ] ואני גאה להיות המפרסמת המשנית שלו!!! [לשעבר..] אז את יודעת שאני לא טובה בתגובות וכל זה.. אינלי כ"כ מה להגיד לי זה פשוט פיק מדהים ואני מאוהבת בו ו..ו.. אני סוגדת לך!! מקדש! מקדש!!! צריך לבנות לך ולטל מקדש!!!!! זהו.. ביי
XDD -סיונ [
]
נ.ב- כן.. זה למה שאלתי אותך כאלה שאלות מוזרות..XDDD
מקווה שאהבת!DD:

../images/Emo54.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

נמסתי.
אני אוהבת את זה!!!!
זה עובר ישירות ל-LEE, במידה והוא יתחבר למחשב המעפן הזה [ואם לא, נשלח למייל ונוריד מהמחשב של אימא]. *חסרתמילים* אני פשוט אלך לקבור את עצמי איפשהו, מתחת לאיזו סוכה אומשו כזה. >< לאביו וורי מאצ'!

butbut

New member
OMG!!אני ב"תודות"..^^ חיחי

דייי.. זה כול כך מדהים. אני עדיין אל מעקלת שזה נגמר1 עוד בראש שלי מתנגן לו ההמשך של הפיק!!!! זה כול כך יפה. אני פשוט לא יכולה לתאר את זה במילים,הן רק יהרסו אתה הרגשה שלי עכשיו.

נוגה, נוגה, נוגה!

אני צריכה את עזרתך =| אני מאוד מאוד מאוד רוצה לגמור לקרוא את הפיק היפיפה שלך אבל פספסתי איזשהו שבוע שפירסמת 2 פרקים, אני לא יודעת איזה.. אם תוכלי להעלות את הפיק במלואו בקובץ וורד אני נורא אשמח
*ניסיתי לחפש את כל הפרקים בתפוזבל אבל זה לא מוצא לי את כולם וגם יש כמה קישורים שלא עובדים לי
תודה תודה תודה
אור

O0NoNi0O

New member
תכתבי את השם המלא של הפיק

בחיפור בםורום וזה ימצא לך...ככה אני עושה. אמ..עד לפרק 28 נראה לי שם אפשר לקרוא כבר מעמוד עשר בפורום... או שתחפשי בארכיון.

נממ...

ניסיתי אבל זה לא מוצא לי את הכל.. זה מוצא לי עד פרק 15.. ואת פרק 1 בכלל לא הצלחתי למצוא..

Lex 1

New member
../images/Emo7.gif<<הסמיילי הזה מתאר את הרגשתי הכי טוב עכשיו

ואוו אני בתודות
מרוגשת עד אין קץ. נוגוש, חודשיים וחצי לא הולכים ברגל! המון זמן העברתי בקריאת פיקך המעולה והמשובח ועכשיו קשה לתמצת הכל לכמה שורות/משפטים/מילים וואטבר יו וואנט רוגשתי בכל פעם מחדש ובמיוחד בפרק האחרון הדמעות כמעט זלגו, כל הנאום שדאג הפציץ לפני הצעת הנישואין הייתה כ"כ מדהימה..
[ומהיכן הייתה גניבה ספרותית..?
לא הצלחתי לשים לב לכך..
]. אני מאושרת שהסוף שמח וסגרת את כל הקצוות בלי דרמה מיותרת שתשבור את ליבי כמו הריגת דמויות וכדומה ואהבתי את הרעיון של הספר
[מתי זה יתמשש גם במציאות..?] לסיכום, בכמה מילים >> מדהים, מרגש, מיוחד, מקסים ומהנה
אני חושבת שמיציתי, אוהבת אותך

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gif

[מה, הגניבה הספרותית הייתה מהשיר Drawning של בקסטריט - משם שאוב כל הנאום של דאגלס... XDDD] ותודה תודה תודה תודה!! |מרוגשתעדדמעות|
אין לכן מושג כמה אני רועדת כאן, עכשיו, בחדר... מרוב התרגשות, כמובן. [המילה הזאת, התרגשות, לא מכילה כלום ממה שאני מרגישה! אבל.. אין לי כוח לכתוב מילים, כשאני יודעת שהרגשות בלתי ניתנים לתיאור...] תודה לכולכן! אין לכן מושג עד כמה ההודעות האלו גורמות לי אושר!!! |מאושרת| [ו.. לקס? הספר יתממש במציאות אם רק תבטיחו לקנות אותו מיד כשהוא יוצא. אל דאגה, אני אכתוב הקדשה לכל בת ובת..
נו, אני אעשה את זה אם יהיה לי האומץ.]

Lex 1

New member
XD ואני הראשונה בתור לחתימה במפגש מעריצים! ><

אוו רציני? XDD *מזכירה לעצמי לקרוא את הליריקס* אני אוהבת את השיר הזה..
הספר נחוץ! תאזרי אומץ, זה סיפור הצלחה

אמג~ אני לא מאמינה שלא זיהיתי!! עא!!

Every time I breathe I take you in and my heart beats again baby I can't help it you keep me drowning in your love every time i try to rise above i'm swept away by love baby i can't help it you keep me drowning in you love אני מרגישה כה בורה ><

DNAngel

New member
וואו, נוגס! ../images/Emo99.gif

באמת סיימת לפרסם את זה בפורום! אני מתרגשת בשבילך. ^^ זה היה מדהים, את יודעת הרי את דעתי - טחנת לי כל כך בשכל לגבי הפיק הזה, שבסוף הייתי חייבת לקרוא אותו, ואני חייבת לציין שזה אחד הפיקים היותר מקסימים שקראתי בעברית. אוהבת אותך.
מיכל.

../images/Emo54.gifמיכל? ../images/Emo12.gif מה את עושה פה?

ממתי את אוהדת מקפליי?
וואו, באמת אהבת את זה!! |מרוגשת| ואני כבר אדבר איתך, אל תדאגי. אחפור לך בשכל עוד קצת...

הציטוט בחתימה שלך. אני מטורפת על הסרט הזה.

אני יודעת טקסטים שלמים שלו בעל פה. וזה.. פשוט..... עא!!!@!!#@%$#^ אני אוהבת BTTF עד כדי שגעון

DNAngel

New member
XP

אני חולה על הסרט הזה גמכן. פעם הייתי אצל נוגה וראינו אותו במרתון - מהראשון עד השלישי.

^^ צריך להתנחל אצל נוגס ולראות אותם..

הכי אני אוהבת- את הראשון:) פשוט אפי, קלאסי ומדהים..... אין מה לומר^^,

למעלה