CLTCL - פרקים שש-עשרה, שבעשרה

McFly rullz

New member
אעאעאעאעאעאעא

דאגי התנשק איתך דאגי התנשק איתך דאגי התנשק איתך למה אני לא בסיפור הזה?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!
ה-פרקים הכי יפיםם שהיוווווווווווווו

Charley XD

New member
אההההההה !!!!!

מדהים מדהים מדהים !!!!!!!!! ממש אהבתי.... התנשקת עם דאגי ? &#$%&&*$$@#@)$%$@!!! ייאי שני פרקים כל פעם !!!! אמרתי כבר שממש אהבתי ?

../images/Emo54.gif תודה! ^^

[אני עכשיו עוברת הודעה הודעה כדי לראות מה הגיבו. איזה כיף לקבל תגובות כאלה! ^^]

Lex 1

New member
פריקין הל איטס ביוטיפול ../images/Emo99.gif

כתבתי תגובה אתמולא בל האינטרנט נתקע ואז לא היה לי כוח לחכות שזה ישלח אז סגרתי את החלון >< אניווי, אני לא זוכרת בדיוק מה כתבתי אבל כמובן שאהבתי בטירוף הכתיבה שלך כ"כ מציאותית ומדהימה פשוט גורמת לי לשקוע בתוך הסיפור. גמני הייתי מוציאה ספר או את האמ פי מבלי לשים שאני עושה פדיחות XD וגם כי אני גרועה בפיתוח שיחות
אני אוהבת אותך.
[זמן מוקדם מדי לווידוי..?
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני חייבת להגיב לפני שאני עפה

זה פשוט מדהים איך הפיק שלך מעלה בי חיוך כל פעם שאני קוראת אותו איזה מדהימים היא ודאגי [או את ודאגי
] אחד הפיקים היותר כיפיים שיצא לי לקרוא :] כל הכבוד

just chenis

New member
יאאאאעאעע

ממש מדהים..
אני חוזרת על מה שאחרות אמרו אבל פשוט צריך להגיד את זה עוד פעם: הפיק שלך כ"כ סוחף ואת גורמת להכל להרגיש כ"כ אמיתי ולעלות חיוך על הפנים.. כבוד
הפרקים ממש יפים.. ו.. ו.. ו.. ו... ו... ו.. התנשקת עם דאגי!#%@&#$

../images/Emo54.gifכן. ../images/Emo6.gif

התנשקתי עם דאגי. [הו, הלוואי! |חולמנית|] תודה. ^^
[אין לי משהו אחר לומר! כולכן מרגשות אותי עם כל התגובות המדהימות שלכן! ^^
|מאושרת|]

lia16

New member
יאאאאעע ../images/Emo99.gif

אני מתה על הפיק שלך! (פיק? עדיין לא הבנתי מה ההבדל בין פיק לסיפור..) והרג אותי שדאגי לידה והיא מוציאה ספר!!! מחכה כבר להמשך...

../images/Emo54.gif תודה! ^^

פיק - זה סיפורי מעריצים. [אני חושבת שהסברתי את זה בפרק ארבעשרה, או משו כזה XD] סיפור - סיפורים לא של מעריצים.
תודה! ^^ [וזה לא הרג רק אותך - גם ענבר לא הבינה למה. LOL]

A e o n 6 9

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

הו שיט, זה כ"כ ממכר
היו לי פרפרים בבטן כשקראתי את מה שקרה עם דאגי
העם דורש המשך

D o u g i e

New member
ohmygod

!@!#!@$@%@#%^#$^&$&$%@#$ זאת התגובה שלי! זה מדהים וקראתי את זה כמה פעמים כדי לתת לעצמי יותר צמרמורותD: אגב, איך קוראים לך? אני זוכרת שאני פגשתי אותך במפגש של אוקטובר!! חחח אלה במקרה? אינלי מושג אני סנילית>< אפשר ת'מסן שלך?:)

למעלה